Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 17 nov 23, 18:27

Opprinnelig postet av Rey

Opprinnelig postet av Costanza

- Stian Stray Molde. Blir overrasket om det blir forlengelse, men litt håp for Stray Molde må det jo være når det ikke offentliggjøres noen avskjed samtidig som med Alba og Åsheim. Men tror heller ikke Molde blir med videre.

Litt overraskende for en del, men nå har Molde skrevet under en ny toårskontrakt. 

Jenssen har også skrevet ny kontrakt, men verdt å merke seg at dette bare er fram til sommeren 2025. Tenker han satser på en overgang til en høst/vår liga og derfor bare skriver fram til sommeren.

Jeg er av de som nok er litt - men ikke veldig - overrasket over at de forlenger med Stray Molde. Jeg regner uansett med at de henter inn et klart førstevalg på venstreback med Molde som backup. Og da blir veien frem til a-lagsspill enda lenger for Ludde Begby som jo er under kontrakt...

Om Jenssen gjør en god sesong i Eliteserien, så tror jeg også han sikkert er lysten på å prøve noe nytt etter kommende sesong eller halvveis ut i 2025. Jeg vil tro at kontraktslengden og det utypiske i at den går ut midt i en sesong på sommeren er grunnen til at forhandlingene har dratt ut i tid, og at FFK neppe har ønsket den løsningen. Jenssen har jo flere ganger ymtet frempå at han "drømmer om spill i Danmark". Om han skal videre dit, så vel det kanskje et naturlig tidspunkt. Blir uansett spennende å se om han faktisk blir førstevalg mellom stengene i Eliteserien. FFK skal garantert hente inn minst én keeper, og han blir antagelig minst like god som Jenssen.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340