Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6578

Lagt til: 27 okt 23, 10:15

De jeg tenker at man ikke trenger å diskutere, men som blir med videre (fordi de er under kontrakt og blir vurdert som gode nok til å være i troppen):

Brage Skaret
Simen Rafn
Philip Aukland
Maxwell Woledzi
Mads Nielsen
Brandur Hendriksson
Patrick Metcalfe
Joannes Bjartalid
Julius Magnusson
Sondre Sørløkk
Henrik Kjelsrud Johansen

De som er under kontrakt, men som av ulike årsaker er usikre:

Tim Björkström - fantastisk type, men får neppe spille og opptar en plass på utenlandskvota. Klubben må derfor jobbe for å løse ham ut av kontrakten.
Imre Bech Hermansen - nettopp tegnet ny kontrakt og en spiller klubben vil satse på, men jeg tenker at utlån er veldig sannsynlig.
Ludvig Begby - er fortsatt under kontrakt, og er neppe tiltenkt noen startplass i Eliteserien. Han får helt sikkert spørsmål fra klubben om å vurdere klubbskifte, men tipper at Begby tar sjansen på å bli værende for å kjempe seg til noen minutter i Eliteserien med FFK. Jeg tror ikke det er en sjanse han får igjen og som han vil gå glipp av. Kan også reddes av at FFK trenger å ha minst to egenutviklede spillere i 25-mannstroppen (Jenssen og Rafn går inn i kategorien)
Mikail Maden - fortsatt under kontrakt, men langt unna laget. Overrasket over at de ikke ble enig om en sluttavtale og klubbytte i sommer, men det bør ordnes i vinter.
Lucas Lima - en spiller jeg har stor tro på, men som dessverre neppe blir satse på nå. Det er heller ikke til hans fordel at han går på utenlandskvota. Tror han kunne fått en plass i stallen om han hadde norsk pass.
Noa Williams - mye av det samme som for Lima. Passer som kjent heller ikke i Mikkjals system, og her jobber nok klubben febrilsk for å finne en klubb som de kan hente ut i hvert fall litt penger fra for en overgang.
Bouba Konté - muligens den mest usikre, men når det kommer til utenlandskvota så må sannsynligvis noen ut for å frigjøre plass til forsterkninger, og da ryker trolig Konté på salg eller lån. Tror ikke han pr. nå er klar for å spille tilnærmet fast i Eliteserien, dessverre.

Spillere på utgående kontrakt(Åsheim og Alba allerede bekreftet ute):
- Ole Langbråten. Får muligens være med videre om han aksepterer en posisjon som tredjevalg. Det kommer til å bli hentet inn en ny utfordrer til Jenssen.
- Håvar Jenssen. Får naturligvis tilbud om forlengelse så her er det snakk om kontraktsforhandlinger. Vil tro det løser seg.
- Stian Stray Molde. Blir overrasket om det blir forlengelse, men litt håp for Stray Molde må det jo være når det ikke offentliggjøres noen avskjed samtidig som med Alba og Åsheim. Men tror heller ikke Molde blir med videre.
- Tage Johansen. Ganske sikker på at det ikke blir noen forlengelse her. Kan selvsagt skrive en rimelig kontrakt og leie ut, men vil tro det beste for Tage selv er å finne en permanent klubb som er riktig for hans utvikling.
- Oscar Jansson. Det samme som for Tage.
- Filip Stensland. Se Tage og Oscar.
- Innocent Kingsley. Får selvasgt ikke ny kontrakt.

Spillere på lån:
- Mikael Lassen. Blir neppe kjøpt når han blir vurdert bak Metcalfe i køen i Obos-ligaen. Virker som en spennende type, men det kreves mer når man opptar en plass i stallen på utenlandskvota.
- Sigurd Kvile. Håper og tror at han signeres, forutsatt at prislappen ikke er for høy.
- Oscar Aga. Veldig i tvil. Har sans for Aga og tror han kan ta nivået, men her er det mye usikkerhet. Har ikke vist noe særlig på høyeste nivå ennå. Er redd at RBK vil prise ham høyere enn jeg tenker FFK bør ta seg råd til. Må selvsagt veies opp mot hvilke andre alternativer FFK kan gå til og hva som er kostnadene for dem.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

04/12/2023 15:02 | f59a3c20