Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 17 sep 23, 22:30

Det er forsåvidt deilig når dommer blåser av etter at vi har blitt presset i godt og vel tjue minutter, men jeg hadde ikke klaget om vi hadde satt 3-1 heller. Vet ikke om vi ikke ønsket å prøve, eller om vi bare ikke evnet. Mulig en kombinasjon.

Som Rey var innom, vi ble spillende 10 mot 11 en stund og etter det beholdt Sogndal initiativet. Men, og la det være sagt, til å presse så mye produserte de ikke enormt med sjanser. Mye blokkerte innlegg og skudd fra kanten av 16-meteren. Ble vel virkelig farlig et par ganger, men tidligere i kampen hadde vi jo flere store sjanser selv. Kampen sett under ett ville nok ikke U vært et ran, men synes heller ikke H kan kalles ran.

Dagens komiske: Dommeren da Sogndal tok et frispark kjapt på midtbanen, ballen slo i en medspiller - og neket blåste for at frisparket skulle tas på nytt. Mulig det finnes en eller annen obskur bokstav i regelverket som forklarer det.

At Kongsvinger avga poeng i dag betyr jo at vi igjen økte den avstanden som betyr noe - til tredjeplassen. Åtte poengs luke nå, og selv om skogens menn går mot et lettere kampprogram nå enn hva de har hatt i det siste, så tviler jeg på at de vinner alle kampene de har igjen. KFUM har igjen tre tøffe bortekamper (Kristiansund, Sogndal og Start) så selv om de har andreplassen nå vil jeg si det er vidåpent. 

---------------------------

Journalist: "Gordon, in what areas do you think Middlesbrough were better than you today?"

Gordon Strachan: "What areas? Well, mainly the big green one out there"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340