Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6581

Lagt til: 17 sep 23, 12:43

Opprinnelig postet av Rey

Litt vanskelig å sammenligne, da fasilitetene var noe helt annet, men snittet i 2003 var vel ikke skyhøyt det heller. Brukte litt tid på å nå gode tall da også selv om det kanskje var mer fotballfeber i byen.

Jeg også er skuffet over at vi ikke selger mer enn det vi gjør men jeg er godt fornøyd med tall rundt 4500. Ikke at jeg tror at vi selger så mye heller, men 6000+ som du skriver, og som F-B stadig mener er skuffende hvis vi ikke når, føler jeg er godt over det vi kan forvente. De gangene vi har hatt mye folk på tribunen i år har vi pøst ut med gratisbilletter og billigbilletter. Det gjør vi ikke til denne kampen.Målt opp mot tilskuertallene tidligere denne sesongen, så er jeg enig i at det isolert sett kanskje er feil å forvente 6000 tilskuere. Men målt opp mot ideen om at Fredrikstad er en fotballby, byens størrelse, tradisjonene, at vi for første gang på mer enn ti år kjemper om opprykk til Eliteserien, så er det etter min mening skuffende. Ikke bare til denne kampen, men generelt gjennom sesongen. Men ikke misforstå: Tilskuertallet er mer enn godkjent for nivået vi er på. Men FFK har ofte hatt mer enn godkjente tilskuertalle. Det har vært en del av byen og klubbens identitet at det har vært uvanlig mange folk på kamp. At det har vært en større interesse og et større engasjement for fotballen i vår by enn andre steder. Hvis det fortsatt er sånn i dag, er det i beste fall marginalt. Forrige gang vi kjempet i toppen av 1. divisjon og rykket opp (2010-sesongen) hadde vi mer enn 8000 i tilskuere i snitt på hjemmekampene. Nå ligger vi på rundt halvparten. Det synes jeg er skuffende. Særlig når man merker at interessen for norsk klubbfotball er økende, at vi har lagt bak oss en pandemi som gjorde det umulig å komme seg på kamp og opplevde stemning. Nå kan vi gå på kamp igjen, og vi har et lang som endelig leverer. Folk burde være sultefôret, men folk flest velger likevel å bli hjemme. Jeg synes det både er litt overraskende og litt trist. 

Men: For meg handler det først og fremst om fotballen. Å vinne, og rykke opp (da kommer det også flere folk, selv om jeg er spent på hvor mange).

NB! Jeg er selv forhindret fra å komme meg på Stadion i dag...

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340