Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5260

Lagt til: 17 sep 23, 11:13

Opprinnelig postet av Costanza

Må også skyte inn at det virker å være et skuffende lavt billettsalg til denne kampen. Hvis noen hadde sagt til meg før sesongen at vi på høsten skulle ligge på tabelltopp og spille en toppkamp, så ville jeg tenkt at det er det sikkert 6000+ tilskuere på Stadion. Det kommer ikke i dag. En viss tidligere svorsk sportssjef i klubben vår pleide å gjenta at "fotball er ferskvare". Om Fredrikstad er en historisk fotballby, så er jeg mer usikker på om vi er det i dag. Interessen for norsk klubbfotball målt i tilskuertall er vel på vei opp i Eliteserien med utsolgte stadioner her og der. Men i Fredrikstad har vi fortsatt ikke våknet, til tross for at laget er bedre enn på mer enn ti år. 

Litt vanskelig å sammenligne, da fasilitetene var noe helt annet, men snittet i 2003 var vel ikke skyhøyt det heller. Brukte litt tid på å nå gode tall da også selv om det kanskje var mer fotballfeber i byen.

Jeg også er skuffet over at vi ikke selger mer enn det vi gjør men jeg er godt fornøyd med tall rundt 4500. Ikke at jeg tror at vi selger så mye heller, men 6000+ som du skriver, og som F-B stadig mener er skuffende hvis vi ikke når, føler jeg er godt over det vi kan forvente. De gangene vi har hatt mye folk på tribunen i år har vi pøst ut med gratisbilletter og billigbilletter. Det gjør vi ikke til denne kampen.

Opprinnelig postet av Costanza

Har ellers på magefølelsen at danske Lassen starter på enten høyre eller venstre vingback. Det betyr enten Molde eller Metcalfe ut. Indreløperne tror jeg blir Sørløkk og Hendriksson, samt Aga/Bjartalid på topp.

Skulle likt å se Lassen på høyreback i dag. Tror ikke Molde blir droppet. Så sitter jeg med følelsen av at Alba starter i dag. Naturligvis sammen med Bjartalid. 

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

27/08/2023 12:52 | a5d0a5e4