Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Anders Strand

Juniorspiller

Ble medlem: 19 jun 09
Innlegg: 165

Lagt til: 04 sep 23, 09:59

Vi har bak oss to nærmest surrealistiske uker mtp resultater - ikke bare våre egne 10 poeng på 4 kamper, men like mye alle poengtapene hos de nærmeste konkurrentene. Så selv om det av og til har haltet spillemessig, har vi en nokså usannsynlig ledelse på tabellen.

Men det er litt tidlig å sprette sjampanjen - det får greie seg å scrolle litt i prislista. Hvis vi tar utgangspunkt i det vanlige estimatet, altså 60 poeng er lik opprykk, må vi ha et snitt på 1,9 poeng i de siste 8 kampene. Det er faktisk ikke veldig forskjellig fra det snittet vi har hittil: 2,05 poeng/kamp. Altså må vi fortsette i samme spor - vi tåler ikke en plutselig tapsrekke. Det gjelder å holde stilen mot de middels og dårlige lagene (Moss!!), noe som har vært et problem før om åra, men som Mikkjal forhåpentligvis klarer å luke vekk. 

Start hektet vi kanskje av i går? Kongsvinger må vel komme seg etter den elendige perioden de har hatt. Mest redd er jeg for Kåffa, som er tilbake på vinnersporet og har fått en kraftig forsterkning i vår gamle venn Adnan. Men OK, vi klarer oss jo med andreplassen. (Likevel er det morsomst å vinne da ...)

---------------------------

- Hvor var du da Rekdal tok straffa mot Brasil?
- På felt D, rad 10, plass 84.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340