Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kratos

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 28 aug 11, 00:15
Endret: 28 aug 11, 00:17
Endret av: kratos

Opprinnelig postet av Willy René

Opprinnelig postet av foyn


Å korrigere faktafeil er ikke prektigjgøring..Cool

Og går vi ned, så går vi ned.. Er vi ikke gode nok så er det konsekvensen.. Doping av forskjellig art og lureri er ikke et av virkemidlene for å unngå det..

Så kjent med deg har jeg blitt etterhvert at jeg vet at du kun er ute etter å sverte FFK, og lete etter feil som klubben og styret gjør, samtidig som du som mange andre i din leir ønsker å fremheve S08 som et lag med gudegitte nådegaver av prektighet.

Samtidig makter du og dine likesinnede ikke å se det positive som har skjedd det siste året i klubben 17 kilometer hjemmefra der du bor. Det positive med økonomisk edruelighet og satsing på unge norske talenter.

Og går dere ned så går dere ned, og det skjer nok. Og jeg er ikke av de som av politisk korrekthet uttaler at "håper S08 klarer seg for det er fint med lokaloppgjør bla bla bla........."

Det vil faktisk glede en smule hvis (når) dere rykker ned.

Men egentlig er jeg totalt likegyldig til klubben din og hva som skjer, jeg er kun opptatt av FFK, så da vet du det.

 

 

Jeg er en av dem som syns det er fint med lokaloppgjør, men syns samtidig det ville vært deilig hvis Sarp08 går ned. De har vært så høye på det helt siden de slo oss ned i adecco (noe som faktisk trengtes for å få rydda ut alle skjeletene vi hadde i skapet). De harogså vært høye på at nå skulle tippeligaen taes med storm med den fine "sambafotballen" dems.. men til topic, lurer på hvordan det vil bli seende ut på sarpestadion til neste år når de 500-1000 suporterene blir sittende på en stadion som tar 10.000...  og Willy, jeg bryr meg om Sarp i den grad at jeg syns det er flott å se dem blir rundtspillt i hver kamp i 3 mnd nå....

 

Btw, til neste år, kanskje vi kan få tilbake de tre mossingene som pleide å frekventere forumet her, de var mye hyggelige enn sarpingene som har vært her de siste 2 åra... og forresten mens jeg husker det, lykke til med å få Carew til klubben...

---------------------------

"Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight? They never mention that part to us, do they?"
- George Carlin


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340