Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bateman

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 04
Innlegg: 2656

Lagt til: 31 jul 11, 21:36

Fantastisk bra liste costanza! Spillerkjøp skal rangeres på innkjøpspris, individuelle ferdigheter, betydning for laget i sin periode der, antall kamper, vidersalgssum. Celso vil mest sannsynlig forsvinner gratis, var med å rykke ned, dog på "halv maskin" i Adeccon var han viktig for opprykket. Men av nevnte grunner vil ikke han stå på en topp 5 liste hos meg.

Disse ville jg hatt med på en fiaskoliste: Vuorinen kostet flesk (4mill??) og var en grusom fiasko i FFK drakta. Kan vel også nevne Bjarte Vatlestad ;) Szekeres var en venstreback uten fart eller ferdigheter, skrekk og gru! Prytz  en annen venstreback som stort sett var svak, selvom han ødela Viking på stadion med "tiårets" frispark :) Vebjørn Hagen, ikke lett å finne brukbare backer! Lalawele Atakore spilte knapt for A-laget, og ble aldri det noen forventa av ham..

Dag Frode Hornseth og Øivind Hoås floppet også i FFK. Hoås putta noen mål, men gikk som regel aaaaltfor tregt med ham, samt kostet han ca 3mill og gikk på free transfer. Misbrukt som ving i 4-5-1 i perioder av Drillo.Magnus Hjulstad spilte vel ikke så mange kamper for oss? Var en kar som het Middlemass eller noe, right? I nyere tid så imponerte ikke Gilmak så fryktelig mange...

Tegstrøm må med, dyrt kjøpt, høy lønn, slapp innsats og ineffektivitet som gjorde vondt i sjela.Stadheim og Levon er opplagte flopper. Wass var heller ikke særlig vass....

Av underholdning men lite effektivitet kan vi jo nevne Seb Alverado, Everton, Fofana, Koadiou og McDonald!

Tore Pedersen var også en solid signering når vi var på vei oppover i systemet. Herjet i 2div!Og ikke minst krittslikker nm 1 Stian Johsen! "Gi ballen til Stian" oftest hørt på stadion i 2div.

Vil også nevne at vi har fått fart på karrieren til endel spillere som har slitt i utlandet. Kan nevne Shaaban, Ørlund, Gerrbrand og Tarik nå idag. 

 

 

---------------------------

Fredrikstad tar medalje i TL (2008)
Fredrikstad tar 4plassen! (2009)
Fredrikstad tar sølv og opprykk! (2010)
Fredrikstad tar Gull! (2011)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340