Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Arte et labore

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 28 mai 11, 06:19

Fant tilbake til dette spiller da jeg har hatt litt dødtid på jobb de siste nettene. Var så lenge siden sist at jeg helt hadde glemt at jeg måtte oppgradere agentene etter hvert som pengene tikket inn. De fem-seks første gangene hadde jeg samme agent som når spiller starter igjennom hele karrieren og skjønte ikke hvorfor jeg ikke fikk tilbud fra større klubber.

Spiller er fortsatt morsomt og irriterende. Keeperen har fortsatt en dekningsgrad på 99 prosent på målet føles det ut som der han slider i sakte film over hele målet og redder omtrent alt. Enda verre på straffer hvor han selv tar baller som er helt i hjørnet.

Men, har i hvert fall satt ny rekord:

Innspilte penger: 10 448 247
Kamper/mål: 84/123
Medaljer: 13/15

Manglet kun seriemesterskap og så World Cup-gull. Var irriterende nære å bli seriemester med Liverpool. Ledet før siste runde. Det kunne holde meg uavgjort borte mot City, men seier var best. Ledet 3-1 til det 82. minutt. Da fant spillet plutselig ut at City skulle score tre mål på rappen, vinne 4-3, gå forbi meg på tabellen og bli seriemester. I tillegg til at en jallalag også gikk forbi grunnet tap.

Satset alt på agentene og brukte ikke penger på noe annet som bil-tull og lignende. Da er det jo kjempegøy å få beskjeden om at du har krasjet bilen din, er skadet i to kamper og manageren er pottesur og du har 35/100 i tillit hos han.

Lengter etter en oppfølger til den, hvor det er litt lettere å score (spesielt på straffer) og at det er flere kamper. Hadde ikke vært dumt med litt bedre keeperanimasjoner og kanskje også mer realistiske redning enn at volleyskudd blir reddet med trynet helt oppe i vinkelen...


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24