Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

tomroar

Landslagsspiller
Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 1010

Lagt til: 02 nov 09, 20:32
Endret: 02 nov 09, 20:40
Endret av: tomroar

Å si at de har noen interne som kan ta denne jobben blir noe dumt, om vi ser på styringen av klubben de siste åra så har det vel ikke vært gjort så mye bra med tanke på spillerkjøp, markedsarbeide og administrering.

Skal det en ny kost på plass, så må den tas utenfra og tilbys en moderat lønn uten mer sluttpakke en de vanlige 3. måneder. Det bør være en som har vært interresert i fotball over tid. Ikke slik som sist, en som ikek hadde vært på en fotballkamp. De siste gangene det har blitt ansatt noen har vel de interne blitt funnet for lette, og ser vi det opp mot hva direktørene har fått til og hvor mye rart som har skjedd økonomisk , så vil det overraske meg om en intern har noe mer å fare med. Det vi ikke har behov for er en rævslikker i forhold til plankehaugen. En skal ikke se bort fra at vedkommende som plankehaugen ønsker er muldvarpen  de siste månedene.

Ofte når en skal ut og det er støy i en organisasjon så er det noen som bygger oppunder og har sin egen agenda, som f.eks å få tak i denne jobben.

Lukter lang vei dette her.

 

 

 

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340