Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10065

Lagt til: 25 aug 09, 08:30

Opprinnelig postet av A9$h

Perfekt, en slik klovn ffk trenger akkurat nå. Jeg ser ingen som helst andre muligheter for at de hadde klart å holde seg uten en trener som vet å sette spillerne på plass pr dags dato. Nå fikk jeg ett nytt håp om at ffk kan redde plassen.

Hadde helst sett at han fikk kontrakt ut året med mulighet til forlengelse, men skjønner godt at Nordli ikke går med på det.

Det er jo det samme som å pisse i buksa for å holde seg varm. Godt akkurat nå, men om litt er vi jo på'n igjen. Dette er så kortsiktig som det kan få blitt.

Det eneste positive med Tom Nordlie er at han er - i motsetning til Grönhagen - en mann med en klar spillefilosofi og klar visjon om hvordan han ønsker å spille. Jeg tror også han kommer til å skremme vettet av spillerne, slik at de presterer ut dette året og maksimalt neste. Som redningsmann er jeg positiv.

Alt annet må jo være negativt? FFK ansetter en mann som ønsker enevelde og kontroll på alt som skjer. Ikke søren om han kommer til å akseptere å ha en sportsdirektør over seg. Man så jo hvordan det gikk i Lillestrøm. I tillegg kan vi glemme alt som heter juniorsatsning. Når det er sagt, så er det jo ingen forskjell fra per i dag. Grönhagen har vært dårlig på det området. Nå får vi en ny kampdriller som bare er interessert i de elleve som skal starte kamper. I tillegg sikkert mange dyrekjøpte spillere i helt feil alder, men som passer inn i systemet til Tom Nordlie.

Dagens stall egner seg jo heller ikke til hans system.

---------------------------

@ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter
@ Facebook: http://www.facebook.com/ffksupporter


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340