Husk meg
Brukernavn
Passord

Treningskamper 2024

Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 2 2

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 10 feb 24, 21:17

Opprinnelig postet av Rey

Hvordan var Bjørlo forresten?

Jeg synes i hvert fall Bjørlo virket lovende. Jobber bra, er uredd og villig til å hive seg inn i taklinger. Relativt god med ballen også, men ser også at han ikke er i norgreseliten når det kommer til tempo. Er nok en klar oppgradering fra Sørløkk med tanke stabilitet i spillet og defensivt bidrag, men kan hende toppnivået til Sørløkk er enda høyere (selv om jeg er litt usikker på om vi får se det toppnivået han kan vise frem i Obos i Eliteserien).

Når det gjelder Maxwell er det jo ingen tvil om råtalentet hans, men etter hvert blir det også mer og mer synlig at han har mye å jobbe med når det kommer til vurderingsevne. Særlig etter at han har gjort de beste involveringene sine og vist frem fyiskkken, er det som han får verdens største selvtillit og tenker han kan briljere og drible i farlig område. Det kan og skal han selvsagt ikke. Selv om han egentlig er vår klart beste forsvarspiller, tenker jeg det likevel ikke er utenkelig at Mikkjal på et tidspunkt kan gå lei de tabbene - om han ikke klarer å luke det vekk - og at plassen på laget kanskje ikke er så trygg likevel. Aukland/Skaret osv. har muligens ikke samme toppnivå som Maxwell, men de gjør sjeldent store feil. Det er den type feil som Maxwell gjør som helt konkret kan koste poeng i tellende kamper.

Ellers vil jeg trekke frem Henrik Kjelsrud Johansen som jeg synes overbeviser fra start som spiss. Er råsterk, bevegelig og god som oppspillspunkt. Vinner en del baller i luftrommet som han stusser fint videre i kamp med fysisk sterke midtstoppere, og er overraskende pigg og god med ballen i beina. Virker nå godt trent og i god form. Gledelig at han holder nesten 90 minutter mot så sterk motstand. Jeg tror nok Kjelsrud ønsker å være mer enn "bare" en joker i dette laget, selv om han nok ender som det. Uansett godt å se ham spille så mye og gjøre det såpass bra. Til slutt er det bare å gjenta hvor viktig og god Julius Magnusson er for dette laget. Man kan gjerne snakke om Bjartalid, Nielsen og Maxwell som viktige spillere. Men det er jo ingen tvil om at den desidert viktigste er Julius. 


tynter

A-lagspiller

Ble medlem: 02 apr 03
Innlegg: 614

Lagt til: 16 feb 24, 15:59

Ny treningskamp i dag , mot VIF i Oslo. Jeg har sett kun målene men leser i f-b at Mikkjal Thomassen ikke er helt fornøyd med gjennomføringen. Men uansett greitt resultat.
Klipp og lim fra fredrikstad blad Laughing

Mål: 

0-1, 4 min. Maxwell Woledzi

0-2, 6 min Sondre Sørløkk

0-3, 60 min. Morten Bjørlo

1-3, 63 min. Petter Strand

Gult kort: Jeppe Kjær, FFK

FFKs lag: Jonathan Fischer - Philip Aukland (Mads Nielsen i 30 minutter), Sigurd Kvile (Brage Skaret i 40 minutter), Maxwell Woledzi - Imre Bech Hermansen (Elias Johnsson Solberg i 7 minutter), Brandur Hendriksson (Jeppe Kjær i 30 minutter), Julius Magnusson, Sondre Sørløkk (Morten Bjørlo i 30 minutter), Stian Stray Molde (Ludvig Begby i 20 minutter) - Oscar Aga (Henrik Kjelsrud Johansen i 30 minutter), Mai Traore. Oscar Kjøge Jansson i 7 minutter).


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5332

Lagt til: 16 feb 24, 22:54

Heller ikke jeg så kampen hele kampen, den stod på i bakgrunn mens jeg var på jobb. Fikk egentlig bare med meg en del av første omgang, men da var vi klart bedre enn VIF.

Så legger jeg merke til at Imre startet og spilte nesten hele kampen. Kjempebra for han.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Anders Strand

Juniorspiller

Ble medlem: 19 jun 09
Innlegg: 155

Lagt til: 17 feb 24, 13:18

La oss ta et dypt pust og tenke oss ett år tilbake.

Hvis noen da hadde sagt at vi i februar 2024 skulle møte VIF i treningskamp i Valhall, være relativt store favoritter på forhånd og ta seieren nærmest med et gjesp (og nesten uten kommentarer her på Forum) - ja, da ville nok vedkommendes mentale tilstand ha blitt bedømt som noe ... ustabil.

Nå skal det sies at for det første har vi et praktisk talt helt nytt lag siden da - og for det andre er VIF skadeskutt til de grader at de med det laget de stilte i går, neppe er den store opprykksfavoritten alle har ment. (Det vil selvsagt endre seg - de har vel penger etter salg.)

Men likkavæl da gitt. Det som har skjedd med FFK på tolv måneder kan vel ikke akkurat sammenlignes med oppvekkingen av Lasarus eller fotturen på Genesaretsjøen, men et lite fotballmirakel må vi nesten få lov til å kalle det. For all del, sesongen som kommer kan bli en gedigen skuffelse, særlig fordi forventningene stadig stiger, men vi gikk altså inn i sesongen 2023 etter så vidt å ha kranglet oss ut av bunnkampen i OBOS og vi går inn i 2024 med et lysegrønt håp om å holde oss unna samme problemstilling i Eliteserien.

Det er da verdt å tenke på?

Jeg fikk heller ikke sett hele kampen i går (pensjonister er som kjent travle mennesker). Men det jeg så, virket robust og solid og seieren var helt fortjent.

---------------------------

- Hvor var du da Rekdal tok straffa mot Brasil?
- På felt D, rad 10, plass 84.


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3479

Lagt til: 21 feb 24, 17:59

Når man videre kan legge til at Vålerenga i dag "tok seg sammen" og slo Rosenborg 4-1 er det tydelig at vi snakker om treningskamper i februar


tynter

A-lagspiller

Ble medlem: 02 apr 03
Innlegg: 614

Lagt til: 23 feb 24, 13:27

Ny treningskamp i dag , mot kamma. I dag var det lett,og FFK hadde full kontroll mot et litt svekket kamma.

HamKam-FFK: 0-4 (0-3)

Treningskamp

LSK-hallen, tilskuere: Cirka 50

0-1: Philip Aukland (12 min)

0-2: Mai Traore (37 min)

0-3: Sondre Sørløkk (43 min)

0-4: Ludvig Begby (88 min)

FFK: Jonathan Fischer - Patrick Metcalfe, Maxwell Woledzi, Sigurd Kvile (Mads Nielsen fra 61, Imre Bech Hermansen fra 80), Philip Aukland (Oscar Kjøge Jansson fra 81), Stian Stray Molde (Ludvig Begby fra 81) - Morten Bjørlo (Brage Skaret fra 78), Julius Magnusson, Brandur Hendriksson (Elias Johnsson Solberg fra 78) - Sondre Sørløkk (Jeppe Kjær fra 47), Mai Traore.


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5332

Lagt til: 23 feb 24, 15:50

Nok en kamp jeg ikke fikk fulgt med på, men dette virker sterkt. 

Hva er dommen over Jeppe Kjær så langt? Han fikk jo ganske mange minutter på midten i dag, så det burde være mulig å danne seg en mening om han. For meg som ikke har sett han noe særlig så virker det egentlig som han ikke er god nok?

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


tomroar

Landslagsspiller
Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 1010

Lagt til: 27 feb 24, 10:27

Han blir nok innbytter  slik det ser ut nå.

Brandu er bedre, ser det ut som.

 Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 2 2

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24