Husk meg
Brukernavn
Passord

Treningskamper 2024

Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 3 2

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 10 feb 24, 21:17

Opprinnelig postet av Rey

Hvordan var Bjørlo forresten?

Jeg synes i hvert fall Bjørlo virket lovende. Jobber bra, er uredd og villig til å hive seg inn i taklinger. Relativt god med ballen også, men ser også at han ikke er i norgreseliten når det kommer til tempo. Er nok en klar oppgradering fra Sørløkk med tanke stabilitet i spillet og defensivt bidrag, men kan hende toppnivået til Sørløkk er enda høyere (selv om jeg er litt usikker på om vi får se det toppnivået han kan vise frem i Obos i Eliteserien).

Når det gjelder Maxwell er det jo ingen tvil om råtalentet hans, men etter hvert blir det også mer og mer synlig at han har mye å jobbe med når det kommer til vurderingsevne. Særlig etter at han har gjort de beste involveringene sine og vist frem fyiskkken, er det som han får verdens største selvtillit og tenker han kan briljere og drible i farlig område. Det kan og skal han selvsagt ikke. Selv om han egentlig er vår klart beste forsvarspiller, tenker jeg det likevel ikke er utenkelig at Mikkjal på et tidspunkt kan gå lei de tabbene - om han ikke klarer å luke det vekk - og at plassen på laget kanskje ikke er så trygg likevel. Aukland/Skaret osv. har muligens ikke samme toppnivå som Maxwell, men de gjør sjeldent store feil. Det er den type feil som Maxwell gjør som helt konkret kan koste poeng i tellende kamper.

Ellers vil jeg trekke frem Henrik Kjelsrud Johansen som jeg synes overbeviser fra start som spiss. Er råsterk, bevegelig og god som oppspillspunkt. Vinner en del baller i luftrommet som han stusser fint videre i kamp med fysisk sterke midtstoppere, og er overraskende pigg og god med ballen i beina. Virker nå godt trent og i god form. Gledelig at han holder nesten 90 minutter mot så sterk motstand. Jeg tror nok Kjelsrud ønsker å være mer enn "bare" en joker i dette laget, selv om han nok ender som det. Uansett godt å se ham spille så mye og gjøre det såpass bra. Til slutt er det bare å gjenta hvor viktig og god Julius Magnusson er for dette laget. Man kan gjerne snakke om Bjartalid, Nielsen og Maxwell som viktige spillere. Men det er jo ingen tvil om at den desidert viktigste er Julius. 


tynter

A-lagspiller

Ble medlem: 02 apr 03
Innlegg: 663

Lagt til: 16 feb 24, 15:59

Ny treningskamp i dag , mot VIF i Oslo. Jeg har sett kun målene men leser i f-b at Mikkjal Thomassen ikke er helt fornøyd med gjennomføringen. Men uansett greitt resultat.
Klipp og lim fra fredrikstad blad Laughing

Mål: 

0-1, 4 min. Maxwell Woledzi

0-2, 6 min Sondre Sørløkk

0-3, 60 min. Morten Bjørlo

1-3, 63 min. Petter Strand

Gult kort: Jeppe Kjær, FFK

FFKs lag: Jonathan Fischer - Philip Aukland (Mads Nielsen i 30 minutter), Sigurd Kvile (Brage Skaret i 40 minutter), Maxwell Woledzi - Imre Bech Hermansen (Elias Johnsson Solberg i 7 minutter), Brandur Hendriksson (Jeppe Kjær i 30 minutter), Julius Magnusson, Sondre Sørløkk (Morten Bjørlo i 30 minutter), Stian Stray Molde (Ludvig Begby i 20 minutter) - Oscar Aga (Henrik Kjelsrud Johansen i 30 minutter), Mai Traore. Oscar Kjøge Jansson i 7 minutter).


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5424

Lagt til: 16 feb 24, 22:54

Heller ikke jeg så kampen hele kampen, den stod på i bakgrunn mens jeg var på jobb. Fikk egentlig bare med meg en del av første omgang, men da var vi klart bedre enn VIF.

Så legger jeg merke til at Imre startet og spilte nesten hele kampen. Kjempebra for han.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Anders Strand

Juniorspiller

Ble medlem: 19 jun 09
Innlegg: 165

Lagt til: 17 feb 24, 13:18

La oss ta et dypt pust og tenke oss ett år tilbake.

Hvis noen da hadde sagt at vi i februar 2024 skulle møte VIF i treningskamp i Valhall, være relativt store favoritter på forhånd og ta seieren nærmest med et gjesp (og nesten uten kommentarer her på Forum) - ja, da ville nok vedkommendes mentale tilstand ha blitt bedømt som noe ... ustabil.

Nå skal det sies at for det første har vi et praktisk talt helt nytt lag siden da - og for det andre er VIF skadeskutt til de grader at de med det laget de stilte i går, neppe er den store opprykksfavoritten alle har ment. (Det vil selvsagt endre seg - de har vel penger etter salg.)

Men likkavæl da gitt. Det som har skjedd med FFK på tolv måneder kan vel ikke akkurat sammenlignes med oppvekkingen av Lasarus eller fotturen på Genesaretsjøen, men et lite fotballmirakel må vi nesten få lov til å kalle det. For all del, sesongen som kommer kan bli en gedigen skuffelse, særlig fordi forventningene stadig stiger, men vi gikk altså inn i sesongen 2023 etter så vidt å ha kranglet oss ut av bunnkampen i OBOS og vi går inn i 2024 med et lysegrønt håp om å holde oss unna samme problemstilling i Eliteserien.

Det er da verdt å tenke på?

Jeg fikk heller ikke sett hele kampen i går (pensjonister er som kjent travle mennesker). Men det jeg så, virket robust og solid og seieren var helt fortjent.

---------------------------

- Hvor var du da Rekdal tok straffa mot Brasil?
- På felt D, rad 10, plass 84.


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3492

Lagt til: 21 feb 24, 17:59

Når man videre kan legge til at Vålerenga i dag "tok seg sammen" og slo Rosenborg 4-1 er det tydelig at vi snakker om treningskamper i februar


tynter

A-lagspiller

Ble medlem: 02 apr 03
Innlegg: 663

Lagt til: 23 feb 24, 13:27

Ny treningskamp i dag , mot kamma. I dag var det lett,og FFK hadde full kontroll mot et litt svekket kamma.

HamKam-FFK: 0-4 (0-3)

Treningskamp

LSK-hallen, tilskuere: Cirka 50

0-1: Philip Aukland (12 min)

0-2: Mai Traore (37 min)

0-3: Sondre Sørløkk (43 min)

0-4: Ludvig Begby (88 min)

FFK: Jonathan Fischer - Patrick Metcalfe, Maxwell Woledzi, Sigurd Kvile (Mads Nielsen fra 61, Imre Bech Hermansen fra 80), Philip Aukland (Oscar Kjøge Jansson fra 81), Stian Stray Molde (Ludvig Begby fra 81) - Morten Bjørlo (Brage Skaret fra 78), Julius Magnusson, Brandur Hendriksson (Elias Johnsson Solberg fra 78) - Sondre Sørløkk (Jeppe Kjær fra 47), Mai Traore.


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5424

Lagt til: 23 feb 24, 15:50

Nok en kamp jeg ikke fikk fulgt med på, men dette virker sterkt. 

Hva er dommen over Jeppe Kjær så langt? Han fikk jo ganske mange minutter på midten i dag, så det burde være mulig å danne seg en mening om han. For meg som ikke har sett han noe særlig så virker det egentlig som han ikke er god nok?

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


tomroar

Landslagsspiller
Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 1010

Lagt til: 27 feb 24, 10:27

Han blir nok innbytter  slik det ser ut nå.

Brandu er bedre, ser det ut som.

 


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5533

Lagt til: 03 mar 24, 16:30
Endret: 03 mar 24, 16:35
Endret av: kanogvetalt

Spesiell situasjon i Viking kampen. Maxwell tar 5-meter, slår til keeper, som velger å ta den med hendene, legge ballen på 5-meter, og ta den på nytt. Viking spillerne signalisere tilbakespill. I stedet slår vi langt og Vikings stopper drar ned Traore og får rødt. Etter det endrer kampen karakter, og vi er med i kampen. Det var vi ikke i første omgang.

 

edit: så tar vi ut en back og en spiss, og setter inn 2 backer


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5424

Lagt til: 03 mar 24, 19:49

Det høres jo veldig spesielt ut.

Jeg så ikke kampen, men skjønte at den var mindre god. Spesielt første omgang. Noe positivt å trekke fram likevel?

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5533

Lagt til: 03 mar 24, 21:26

Opprinnelig postet av Rey

Det høres jo veldig spesielt ut.

Jeg så ikke kampen, men skjønte at den var mindre god. Spesielt første omgang. Noe positivt å trekke fram likevel?

Maxwell var god, med sin offensive innstilling. Ellers er jeg imponert over hvordan Stray Molde tilpasser seg dette nivået, også. Ellers var det lite å glede seg over.

Forstå meg rett, hadde tatt 1-1 borte mot Viking hver dag, i en seriekamp. Men, trist at vi ikke prøver mer når vi blir 11 mot 10. Det er faktisk vi som ble kjørt også da. At Viking bruker kantene er ikke noen overraskelse, men dermed fikk de overtall. Vi hadde ikke noe mottrekk mot dette. Offensivt, hadde vi ingenting. Sørløk og Bjørlo førte ball, ble løpt opp, og fratatt ballen. Virket tilsynelatende helt planløst. Savnet dødballene til Hendriksson.


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5533

Lagt til: 08 mar 24, 13:44

Noen som ser kampen i dag? 

Hørte Sandefjord sliter med sykdom etter treningsleir, og at det manglet 11 mann på trening tirsdag. På den annen side har de hentet en ny midtstopper, som muligens skulle få noen minutter i dag.


tynter

A-lagspiller

Ble medlem: 02 apr 03
Innlegg: 663

Lagt til: 08 mar 24, 15:54

Jeg var og så kampen. Ganske gjevnspillt med ikke mange sjanser. Det var ikke allverdens tempo heller. FFK vant 2-0 . Så ikke ut til at Sandefjord hadde så veldig tynn tropp da de byttet hvertfall 6 spillere i 2.omgang. 


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5424

Lagt til: 08 mar 24, 20:10

Nok en kamp jeg ikke fikk fulgt veldig med på ettersom jeg satt på jobb, men det jeg så virket ganske jevnspilt. Synes vi slapp til Sandefjord til litt for mange halvsjanser og farligheter enn det jeg likte. Hadde også håpet på litt flere sjanser til oss. Kjempebra at Rafn spiller en hel omgang.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Sandaker

Juniorspiller
Ble medlem: 10 mar 17
Innlegg: 201

Lagt til: 08 mar 24, 20:22

Jeg var og så kampen. Sandefjord tok kommandoen fra start men vi var tålmodige og var trygge i spillet uten ball. Synes vi vinner fortjent. Vi er mer direkte mens Sandefjord er veldig omstendelige og possession orientert. 

Fischer og kvile har hevet spillet vårt. Fischer er rolig med ballen og spiller enkelt over og gjennom deres første pressledd. Og han tar enkelt det som kommer. Kanon signering. Kvile har jeg sett flere ganger nå, han må bare holde seg skadefri. Sjefen i midten bak. Går av ledd og leser spillet veldig bra. Woledzi er enorm en mot en men tar litt for stor risiko enkelte ganger. Vi er generelt flinke til å forsvare eget mål, gode på dødballer imot.

Rafn virket veldig fit og gøy at han puttet. Sørløkk begynte som spiss og blir indreløper i andre, der kommer styrken hans bedre til sin rett. Mektig andre omgang, er overalt og ekstrem intens i spillet. Mye bedre når han kommer bakfra og angriper rom. 

Skuffelsen var Aga. Mangler totalt hurtighet, helt naken en mot en. Jeg mener han ikke er god nok på dette nivået. Bjartalid vil være en oppgradering for å si det mildt.

Og til slutt Jesper kjær. Vi har lånt en spiller som overhode ikke har tillit. Blir byttet inn samtidig med Solberg på 15 år. Passer han ikke inn i Thomassen sin systemfotball? Er det noe annet som har skjedd. Fyren er jo et kjempetalent. Ekstremt nær ved å putte på slutten med en lekker tofotsdragning. 

 


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3492

Lagt til: 08 mar 24, 22:23

skuffelsen var Aga. Mangler totalt hurtighet, helt naken en mot en. Jeg mener han ikke er god nok på dette nivået. Bjartalid vil være en oppgradering for å si det mildt.

Sitatet ovenfor var en innertier vil jeg si. Rosenborg fant det ut i fjor og vi finner det ut i år.


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5424

Lagt til: 23 mar 24, 15:36

Sterk åpning av kampen mot Godset. Bjartalid setter 1-0 før tre minutter. Kan ikke helt skjønne at ingen ballen gikk gjennom hele feltet på pasningen fra Traore

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


tynter

A-lagspiller

Ble medlem: 02 apr 03
Innlegg: 663

Lagt til: 23 mar 24, 16:22

1-1 til pause etter at Godset har hatt klart mest ball i 1.omg. Vi mister ballen for lett når vi har den,for upresist og for mye feilpasninger. 


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5533

Lagt til: 23 mar 24, 17:26

Opprinnelig postet av Rey

Sterk åpning av kampen mot Godset. Bjartalid setter 1-0 før tre minutter. Kan ikke helt skjønne at ingen ballen gikk gjennom hele feltet på pasningen fra Traore

ser ikke kampen, men høres litt ut som det ene målet vi scoret i forrige kamp også?


tynter

A-lagspiller

Ble medlem: 02 apr 03
Innlegg: 663

Lagt til: 23 mar 24, 17:26

1-1 slutt. FFK var bedre med i 2.omg men fortsatt litt slurvete og godset var nok nærmest seieren totalt sett. Som mot kfum så sitter det ikke helt offensivt. Er ikke mye sjanser vi skaper sett bort i fra cornere og frispark.Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 3 2

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340