Husk meg
Brukernavn
Passord

Kamptråd FFK-Strømmen

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 2 1

scheien

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 nov 06
Innlegg: 1123

Lagt til: 29 jul 17, 08:31

I kampen mot strømmen så trur jeg at jeg ville valgt dette laget. Trur det er dumt å sette på alle de nye spilllerne på en gang, og flere av de har bare vært her et par dager.  De andre nye kan eventuelt komme inn utover i 2 omgang etter hvordan kampen utvikler seg.

                                Jensen
Westgård     Akinyemi        Leko         Nuhu

                              Furebotn

            Karoliussen                Veteli

                                   Flo

                      Buduson     Kapidzic

Med dette laget får vi inn Furebotn med rutine som kan ligge foran stopperne og rydde opp. Karoliussen spiller der han hadde sin beste kamp. Flo er en smart spiller som kan være et oppspillspunkt, og han kan spille igjennom Buduson og Kapidzic, eller gå for et skudd selv. Få inn litt fart på topp med Buduson, og ha en Kapidzic som jobber hardt på topp.


Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 29 jul 17, 11:48

Her har vi litt å revansjere! Det har vi forsåvidt mot ganske mange nå i andre halvdel av sesongen Frown men av alle kampene hittil i år er bortekampen mot Strømmen den verste. 1. omgang var et 45 minutter langt mareritt og 2. omgang et gjesp. Forsvaret vårt var overalt unntatt der de skulle være, og vårt eget angrepsspill eksisterte ikke.

En seier i morgen - første hjemmekamp i andre halvdel av sesongen - vil gjøre godt for klubb og by, og for lagets ry. Og skal vi styre klar av nedrykksstriden når det drar seg til i oktober, bør det plukkes godt med poeng mens det fortsatt er juli og august! Jeg håper de nye spillerne kan fungere som en vitamininnsprøytning for hele troppen, og at Loberto klarer å plassere dem slik at svakhetene vi har vist i første halvdel blir dekket. Det skal nok litt til at vi får et løft á la sommeren 2004 (da Zivkovic, Piiroja og Enerly kom), men vi kan håpe.

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 29 jul 17, 12:10

Gutta trenger virkelig supporternes støtte denne kampen, jeg håper inderlig plankehaugen mobiliserer til dette oppgjøret og skaper en god atmosfære. Strømmen er ett lag med sleipinger, og dette kommer til å bli tett, og med de dårlige dommerne vi ser i denne ligaen så er det lett å bli vippet av pinnen for unge spillere med litt dårlig selvtillit, så støtt gutta, selv om det kommer til å skurre også..

Håper de nye forsterkningene får en god opplevelse fra start, og at de gamle spillerne får ett løft av at det er hentet inn nye spillere med spisskompetanse som kan avgjøre i begge ender av banen, og med Leko tilbake i midtforsvaret så har vi nå en ganske sterk sentrallinje. Midtbanen har fått seg ett løft, mer tempo, og med ihvertfall en mer målfarlig spiller, i Henningson.

Nå blir det vanskligere å plukke ut 11' til start også men prøver meg på 4-4-2 diamant, iom at det har blitt nevnt underveis.

                Jensen

Westgård Shola Leko Nuhu

                Furebotn

Henningson          Begby

                 Lekaj

         Flo            Buduson

 

Dette er hva jeg tror treneren velger og ikke hva jeg ville valgt.. Nøkkelen er fart og angripe bakrom. 


scheien

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 nov 06
Innlegg: 1123

Lagt til: 29 jul 17, 13:19

Det  er synd  å  si  det, men  jeg  mener  at  det  ikke  er  plass  til  begby  i  en 4-4-2 diamant. Mener  selv  at  de  2 sentralt  på  midtbanen  bør  være  typisk  indreløpere som  dekker  mye  rom og  jeg mener  at  Karoliussen, Veteli, Åsheim., og  etter  det  jeg  har  forstått han  nye  svensken bør  være  foran Begby på  disse plassene. 


Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 29 jul 17, 13:57

Jeg er meget enig, men Begby har ett godt venstrebein jeg tror vil bli foretrukket.

Desuten så kan man ha ytterløpere, istedefor indreløpere i diamanten, bare at den offansive og defansive midtbanespilleren jobber mer sammen.

Selv ville jeg ha valgt 4-2-3-1 med den troppen FFK har nå. Mer fleksibel..

           Jensen

Westgård Shola Leko Nuhu

    Henningson Furebotn 

   Buduson Lekaj Begby

               Flo


alestr1

Knøttespiller
Ble medlem: 02 aug 11
Innlegg: 74

Lagt til: 29 jul 17, 14:26

Slik jeg ser det, så kommer trenerteamet til å kjøre på 4-4-2 med diamant på midten. Det er offentlig uttalt i avisa at er prioritert. Da har vi en del muligheter, selv om jeg ikke passer troppen vår optimalt.

Tipper vi starter på følgende måte, dog med mange alternativer (som jo egentlig er positivt):

Jenssen/Masalin

 

Westgaard  Shola  Leko  Nuhu/Begby

 

    Furebotn/Karoliussen/Åsheim

 

Furebotn/Karoliussen   Veteli/Henningsson

    

      Lekaj/Flo

 

      Buduson/Lekaj        Kapidzic/Flo


scheien

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 nov 06
Innlegg: 1123

Lagt til: 29 jul 17, 17:47

Ser nå at Joachim påstår at furebotn er en offansiv spiller og  dermed ikke er ankeret på midten som jeg trudde. Trudde vi endelig  hadde fått tak i et solid anker men der tok jeg feil. Da blir det vel kanskje Karoliussen som anker allikevel. 


Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 29 jul 17, 20:06

Han er sentral midtbanespiller/indreløper. Og har løpskapasitet og spilleforståelse, i tillegg til lederegenskaper som sine fremste egenskaper. Går helt sikkert an å ha han dypere i banen. Derfor bør FFK spille 4-2-3-1 imorgen.


ey1984

A-lagspiller
Ble medlem: 05 apr 10
Innlegg: 260

Lagt til: 30 jul 17, 13:35

Er veldig klar for kamp i dag, og håper på en fartsfylt kamp med entusiasme fra guttane, som selvfølgelig ender med seier. Jeg har sett litt på statistikk om Strømmen før kampen i dag. 

Strømmen ligger på 9. plass med 22 poeng, 9 mer enn oss. Nesten halvparten av disse poengene har blitt tatt på bortebane, noe som utgjør en 7. plass på bortetabellen. Vi har med andre ord å gjøre med et nokså bra bortelag. Hvor vi selv ligger nest øverst på tilskuersnitt i ligaen, ligger Strømmen tilsvarende på andre enden av skalaen, 15. plass rett over Tromsdalen. Det sier dermed seg selv at turen til Fredrikstad er et av sesongens høydepunkter for Strømmen-laget, noe som ofte resulterer i mye energi på banen. 

De siste 5 kampene står Strømmen igjen med 7 poeng, 2-1-2, deres siste kamp mot Jerv endte med seier og 3 poeng. Vi kommer som kjent fra et stygt tap borte mot Florø, men står igjen med ett poeng mer enn Strømmen på de siste 5 kampene, med 2-2-1. Strømmen har scoret desidert flest mål i første omgang (noe vi vel skal ha noe av æren for..), de har notert seg 15 mål i første og 6 i andre. Når det gjelder mål mot er det omvendt, de har sluppet inn kun 4 mål i første omgang, men hele 20(!) i andre. Vi møter med andre ord et lag som statistisk sett er atskillig svakere i 2. enn i 1. omgang.

Av spillere å se opp for er det Stian Rasch som topper antall målpoeng med 5, noe lavere enn både Flo og Sanel, men fremdeles verdt å holde øye med. De har dessuten forsterket stallen med blant andre en viss Kachi fra B/G, som visstnok gjorde en veldig god debut mot Jerv, og sto igjen med en målgivende og ett stolpeskudd.

Når det gjelder oss selv er jeg spent på hvem som starter, og hvor mange av de nye Loberto starter med. Vil tro det er fornuftig å begrense antall nye spillere i startelleveren litt så vi ikke får for stort antall spillere som ikke kjenner hverandre fra før. Tror Buduson, Lekaj og Furebotn er de som raskest vil tilpasse seg spillet og integreres i laget, men blir spennende å se om alle disse starter. Mener denne startelleveren vil være å foretrekke:

                   Jensen

Westgaard  Leko  Shola  Nuhu

                  Furebotn

    Karoliussen            Veteli

                     Kapidzic

              Flo           Buduson


scheien

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 nov 06
Innlegg: 1123

Lagt til: 30 jul 17, 14:53

Du har faktisk valgt de samme spillerne som jeg gjorde i startinnlegget mitt.  Eneste forskjellen er at du har byttet på Flo og  kapidzic. Hva er synspunktene dine i forhold til dette. Hvorfor mener du at det er bedre å ha flo på topp og kapidzic som offansiv midtbane? Jeg har skrevet mine synspunkter på dette ovenfor 


ey1984

A-lagspiller
Ble medlem: 05 apr 10
Innlegg: 260

Lagt til: 30 jul 17, 15:25

Det så jeg faktisk ikke før nå, vi har visst tenkt veldig likt.

Jeg synes Kapidzic har vist stor arbeidskapasitet så langt i år og har vært viktig også i den defensive delen av spillet. Flo duger greit som småirriterende førstepress i det bakerste leddet til motstanderlaget, men ikke noe mer enn det. Vår SOM vil være mer aktiv i det defensive presset enn spissen, og derfor foretrekker jeg Kapidzic' kapasitet fremfor Flo. Samtidig er jeg enig i at Flo som oppspillspunkt litt lenger nede kan fungere godt, men siden det er en rolle han også kan ha lenger fram på banen, veier den defensive fordelen det gir oss litt tyngre for min del.


Haarek

A-lagspiller

Ble medlem: 19 jul 05
Innlegg: 407

Lagt til: 30 jul 17, 19:21

Synes det var kjedelig kamp og se på,men den scoringa var vakker Laughing


Haarek

A-lagspiller

Ble medlem: 19 jul 05
Innlegg: 407

Lagt til: 30 jul 17, 19:27

Må dem ikke legge seg bakpå nå da,så vi blir straffet på slutten.


Haarek

A-lagspiller

Ble medlem: 19 jul 05
Innlegg: 407

Lagt til: 30 jul 17, 19:35

Så enkelt kan det gjøres f...!


Haarek

A-lagspiller

Ble medlem: 19 jul 05
Innlegg: 407

Lagt til: 30 jul 17, 19:46

Ja hva skal man si? I mine øyne ikke godt nok.


Stoni

A-lagspiller

Ble medlem: 08 aug 08
Innlegg: 348

Lagt til: 30 jul 17, 19:52

Kjipt vi ikke tar tre poeng her, burde klart det. Synes dette var bedre enn vi har sett tidligere i sesongen men det er poengene som teller og vi trenger tre ikke bare ett.

Forøvrig N'Diaye med to mål og Kaland med en assist i dag. Det er vel mer målpoeng enn de fikk i FFK over to sesonger......


madcow

A-lagspiller

Ble medlem: 28 aug 06
Innlegg: 535

Lagt til: 30 jul 17, 19:54

Ikke vær så positiv a Haarek.

Synd vi ikke tar 3 poeng, men vi har kommet styrket ut av overgangene i sommeren, vi har hatt spillere som har gått rett inn i laget og løftet nivået. Det er gøy.

Mest synd er det (nå 4.) gule kortet til Leko og forhåpentligvis så er Karoliussen tilbake allerede neste kamp :)

Gleder meg til neste kamp.

---------------------------

"Nomen mihi Legio est, quia multi sumus."

- FFK / LFC / Østsiden -


arildoaim

A-lagspiller

Ble medlem: 23 nov 06
Innlegg: 293

Lagt til: 30 jul 17, 20:12

Opprinnelig postet av Stoni

Forøvrig N'Diaye med to mål og Kaland med en assist i dag. Det er vel mer målpoeng enn de fikk i FFK over to sesonger......

Hah! Typisk..


Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 30 jul 17, 20:13

Idag igjen som så mange ganger før, så taper vi på at vi skal forsvare ledelsen.. problemet med det, er at i FFK så angriper vi 2-0 ledelsen.. Det italienske tankesettet passer rett og slett ikke inn i Fredrikstad.. med en så defensiv tenkende trener så får han bare publikum vendt mot seg.. det er rett og slett ett under at han har fått trene FFK så lenge som han har gjort!

med de ressursene som eksisterer så er det dette vi ender opp med.. 

Problemet i FFK er ikke at det sparkes mange trener. Det er at det blir ansatt feil! 

Andrea Loberto, jeg oppfordrer deg til å forstå hva det er å trene FFK, og om du ikke forstår det, så tren heller ett annet lag!


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5449

Lagt til: 30 jul 17, 20:17

Opprinnelig postet av Haarek

Synes det var kjedelig kamp og se på,men den scoringa var vakker Laughing

Syns det var en underholdende kamp jeg. Kosa meg på stadion selv om det bare ble et poeng. Har troa framover

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanityFlat Trådet Nøstet
Side 1 av 2 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340