Husk meg
Brukernavn
Passord

ffksupporter.net - utgått på dato

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Topscorer

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 jul 03
Innlegg: 828

Lagt til: 05 feb 14, 10:44
Endret: 08 feb 14, 13:17
Endret av: Holters


Når en side ikke blir oppdatert går den fort ut på dato. Supporter.net var en gang en aktiv side med mye diskusjoner og fine innlegg.

Nå er ikke forsiden oppdatert på snart et halvt år. Hva med å legge ned hele greia eller spørre FFKadm. om de vil overta.

---------------------------

9 serie- og 11 cupmesterskap!!!!


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5533

Lagt til: 05 feb 14, 10:56

Dette er jeg ikke nødvendigvis enig i. Ikke til forkleinelse for de som har gjort en journalistisk innsats med å skrive saker til siden, men for meg har forumet vært det som har vært viktigst. Selv om heller ikke det har den store trafikken om dagen, er det i høyeste grad levende.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Topscorer

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 jul 03
Innlegg: 828

Lagt til: 05 feb 14, 11:12

At Supporter.net har vært flott er jeg helt enig i, men nå er det ikke liv laga. Det er ingen som skriver, og kun et fåtall personer er inne med innlegg i forumet.  

---------------------------

9 serie- og 11 cupmesterskap!!!!


endre

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 mai 06
Innlegg: 1753

Lagt til: 05 feb 14, 11:15

Men vil det bli bedre hvis FFk tar over driften av forumet? Neppe, da det vil ta bort en del av takhøyden et enkeltstående supporterforum har. OG at innlegg er minimale, er vel mer fordi laget ikke er der vi ønsker de skal være, og det er mindre sensasjoner å mene noe om. Så fort vi er tilbake i TL vil det nok bli mer engasjement her inne vel som på tribuna

---------------------------

Nei, Rom ble ikke bygget på en dag, men den hadde vel også fått opp mer enn et par stolper i løpet av fem (?) år.
(FFK1903 om Plankehaugen.no)
______________________________________
http://twitter.com/endre82
Forøvrig Østfoldmester i Hattrick.org


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3492

Lagt til: 05 feb 14, 12:09

Neida siden er ikke gått ut på dato. Det hadde vært flott hvis det skjedde mer, men siden det igjen er basert på dugnad, så får vi håpe noe kommer, men vi kan på ingen måte kreve det. Det beste med siden er slik jeg ser det diskusjonene og her skulle jeg absolutt ønske det skjedde mer, men vi har desverre blitt en mye mindre klubbenn vi var. Det må også legges til at det er langt utenfor sesong.


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5992

Lagt til: 05 feb 14, 12:18

Opprinnelig postet av Topscorer

Nå er ikke forsiden oppdatert på snart et halvt år. Hva med å legge ned hele greia eller spørre FFKadm. om de vil overta.

Hva mener du vi skal gjøre da? Diskutere klubben og laget når ingenting spennende what so ever skjer i klubben om dagen? Null rykter, null spillere inn, dårlig sesongkortsalg osv osv.

Vi kan ikke legge ned denne siden selv om det går dårlig med Fredrikstad Fotballklubb. Vi må bare håpe at laget skal være godt nok til å rykke opp i år, selv om jeg er fryktelig skeptisk da jeg mener vi ikke står noe sterkere i år enn i fjor.

Som sagt - det er null entusiasme fra klubbhold som sendes ut til lokalbefolkningen og supporterne. Kun spare, spare og spare. Sikkert god klubbdrift, men forferdelig ødeleggende for supporterne som sliter med å finne engasjement. Når man i tillegg kun har solgt ca 1300 sesongkort sier det alt. Elendige tall, intet mindre.

Jeg har kjøpt mitt sesongkort for lenge siden, men akkurat nå gleder jeg meg akkurat like lite som i fjor til sesongen starter. Jeg håper noe skjer rundt klubben slik at jeg og mange andre begynner å prate positivt om klubben igjen.

At moderatorene/skribentene som drifter denne siden ikke skriver og legger ut noe skjønner jeg godt. Man må være motivert og ha tid også. Som de har sagt tidligere - alle her inne har mulighet til å skrive saker/artikler, sende de inn, få de redigert og publisert.

Istedetfor å klage på ffksupporter.net, kan du kanskje bidra litt selv? (For min egen del gidder jeg ikke, noe som er en ærlig sak). Men da kan jeg heller ikke klage på kvaliteten her inne.


Topscorer

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 jul 03
Innlegg: 828

Lagt til: 05 feb 14, 12:23


Jeg klager ikke bare konstaterer fakta. Hvis det å har kontroll på økonomi og klubbdrift er kjedelig så vet ikke jeg hva du tenker. Det er jo nettopp at FFK driftes forsvarlig som kan løfte klubben tilbake. Greit nok det at det var mye å skrive om den gang lika ramlet ut av skapene hele tiden, men noe Se og Hør tilstander er ikke det jeg ønsker meg

---------------------------

9 serie- og 11 cupmesterskap!!!!


suggas

Juniorspiller

Ble medlem: 23 aug 09
Innlegg: 79

Lagt til: 05 feb 14, 12:27

Vi for håpe det kommer noen nye spiller som er litt kjente. Slik som det er blitt så er vel ikke mye som skal til for å skape litt begeistring. 


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5992

Lagt til: 05 feb 14, 12:35

Å ha kontroll på klubbdrift og økonomi er absolutt en nødvendighet, og noe som endelig blir tatt på største alvor.

Det det virker som klubben glemmer er å prøve å spre bittelitt entusiasme ut til supporterne. Vi hører ingenting. Kun spare penger. Man skryter av sesongkortsalget, når det i Fredrikstad-målestokk er det mest sørgelige sesongkortsalget i nyere tid.

Det er ikke kun det å drifte klubben forsvarlig som kan løfte FFK tilbake til nye høyder. Man må også få folk tilbake til stadion. Hvordan skal man klare det? Hva med å sette ned prisene drastisk slik sarpingene endelig har skjønt at man må gjøre.

Jeg ønsker meg heller ikke skandaler osv i klubben, men ønsker meg litt glede og entusiasme.

Uavhengig av økonomi, men den dagen Eggen kom inn i klubben med hele sitt positive vesen gjorde det noe med Fredrikstads befolkning. Han fikk hele byen med seg på laget sitt, og fikk folk til å bli glad i klubben sin igjen. At man brukte de neste 10 årene på å handle på kreditt er en annen sak....

Dagens trener er i beste fall en grå mus. Helt sikkert god faglig (det sier alle), men klarer han å begeistre folk? Ikke foreløpig. Forhåpentligvis blir det bedre. At man spiller en gørrkjedelig form for 4-3-3 hjelper heller ikke. 

Nei, nå sklir det ut her. 

Poenget her er å skape ENTUSIASME igjen. Det ser jeg ingenting til.


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5533

Lagt til: 05 feb 14, 12:53

For 12 år siden ble det skapt entusiasme ved å ansette trenere vi ikke hadde råd til, spillere vi ikke hadde råd til. Noen år etter bygde man en stadion man ikke hadde råd til. Men entusiasme var det nok av.

Er det ikke mulig å skape entusiasme rundt en bærekraftig fotballklubb i denne byen? Er det kun klubbledelsen sitt ansvar? Bør ikke ekte supportere være entusiastiske litt på egenhånd? Er ikke det noe av konseptet?

Og er ståa så ille? Publikumstall og sesongkortsalg har vært nedadgående i norske fotball de siste årene. I fjor hadde FFK et publikums snitt som var høyere enn 4-5 av tippeligaklubbene. Det til tross for at vi aldri var reelt med i opprykkskampen.

 

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5992

Lagt til: 05 feb 14, 13:01

Nei, for all del. Vi får klappe oss på brystet og være fornøyd med ståa slik den er.

Nå heier heller ikke jeg på å bruke penger vi ikke har. Det er heller ikke det jeg sier.

Dette går mot en kjempespennende sesong.... 

Gleder meg som en unge. Undecided


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3492

Lagt til: 05 feb 14, 13:43
Endret: 05 feb 14, 14:02
Endret av: Erikk

Det er viktig at forhåpningene vi har er realistiske. Når mange sier at vi skal rykke opp uten å ha en stall som er i nærheten er det lett å bli skuffa. Denne siden vil jeg si er det eneste sted hvor de fleste som skriver er fornuftige, det hadde vært tragisk hvis den forsvant. Se gjerne alt vrøvelet folk skriver på f-b.no under artiklene om FFK.

I dag ble Håvard Aasheim tatt ut på ungdomslandslaget, altså for en gangs skyld en god nyhet.


oleoleole

Juniorspiller

Ble medlem: 25 jun 09
Innlegg: 212

Lagt til: 07 feb 14, 00:50

Jeg trur nok ikke det hadde vært så dumt at de hadde satt ned prisene på billettene/sessongkortene med 40-50%. Man kunne i det minste prøvd det ut et år. Bedre med 5000 på stadion enn 2500 selvom billettinntektene hadde vært det samme, bare for å ta noen tall. Om det er realistisk eller ikke, vet jeg ikke, men det burde man jo prøve ut. Og særlig gjelder det når vi nå spiller i 1. divisjon.

 

Ellers er vel en "gladnyhet" at vi ikke spiller i adeccodassen lenger :P

---------------------------

Jeg er flau over at det er så mange nordmenn som ikke kan sitt eget språk, dyslektikere er unnskyldt ;]


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10064

Lagt til: 08 feb 14, 13:17

Motiverende og hyggelig åpningsinnlegg. I mars er denne siden 11 år, og selv synes jeg det er litt av en prestasjon. Det er naturlig at kvaliteten på dugnadsarbeid varierer, man kanskje er tiden inne for å legge den ned.

Mange klager, men det har vært vanskelig å få folk til å bidra. Etterveksten av bidragsytere har vist seg å være svært vanskelig. De som har bidratt, har stort sett blir snappet opp av aviser og lignende som kan gi betaling for jobben. Det har jeg forståelse for.

Det hører med til historien at siden aldri har blitt spesielt verdsatt av klubben, og heller blitt ansett som en konkurrent fremfor et komplement til klubbens egne sider. Det skaper jo ikke akkurat motivasjon for oss som har stått bak.

Alt i alt har jeg verken tid eller motivasjon til å drive siden med samme kvalitet som tidligere. Det lar seg rett og slett ikke gjøre. I stedet for å legge den ned, har jeg foreløpig valgt å la den leve sitt eget liv.

Per dags dato har siden ingen inntekter, og er kun en femsifret utgiftspost for undertegnende. Det sier seg selv at det ikke kan vedvare over tid, så nedleggelse er absolutt et alternativt, men foreløpig lever siden videre i dagens form.

---------------------------

Undertegnende @ Twitter: http://twitter.com/oeholt
ffksupporter.net @ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter


Topscorer

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 jul 03
Innlegg: 828

Lagt til: 08 feb 14, 15:19

Du har helt rett i at siden har vært spennede å følge, og at du har levert varene i mange (11) år. Problemet er som med andre nyhetssider /aviser. Nyheter er ferskvare . Ingen gidder å lese gårdsdagens avis.

Hvis noen kunne ta utfordringen og drive dette verket videre hadde det vært flott. Hvis ikke så drives vel denne siden kun med "intravenøst" og det holder ikke i lengden desverre.

---------------------------

9 serie- og 11 cupmesterskap!!!!


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10064

Lagt til: 09 feb 14, 07:46
Endret: 09 feb 14, 10:21
Endret av: Holters

Opprinnelig postet av Topscorer

Hvis ikke så drives vel denne siden kun med "intravenøst" og det holder ikke i lengden desverre.

Respekterer din mening, men det er andre som finner glede av å benytte seg av statistikken, lese historikken og diskutere i forumet. Enn å slenge lever siden videre "intravenøst".

---------------------------

Undertegnende @ Twitter: http://twitter.com/oeholt
ffksupporter.net @ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3492

Lagt til: 09 feb 14, 10:12

Jeg finner iallfall glede av det eneste stedet man kan diskutere FFK på nettet uten en massse vrøvl.Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340