Husk meg
Brukernavn
Passord

Manchester United 2013-14: En ny æra begynner

Flat Trådet Nøstet
Side 3 av 3 3

Shadar

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 1839

Lagt til: 26 feb 16, 21:03

United er nok mest spennende for de som like organisasjonsteori nå om dagen. Selv er jeg stolt medgangssupporter (av både FFK og ManU) og er kanskje mer glad i å se god fotball generelt enn å se de lagene jeg er glad i tape og spille elendig. 

Jeg tror veldig mange United-supportere på en måte holder seg rolige fordi de er slitne etter å ha vært forbannet og skuffet i lang tid; nå har det gått over i neste fase. 

Liker det Tor-Kristian Karlsen foreslår i podcasten til fotballklubben nå nylig; om at de bør gjøre som City. Hent inn de klokeste fotballhodene, gi dem sjekkheftet og si: "Bygg klubb for oss". Når problemene stikker så dypt så er ikke prosessen til LVG nok tilå berge klubben. Selv om det begynner å ligne noe nå (dog mot dårligere motstand), så er det litt vemodig at det ikke er nok til å løse klubbens utfordringer. 

Det var gøy å se United mot Midtjylland, og det er alltid gøy å se enkeltdetaljer fra gode spillere som Mata og Herrera, og spesielt gledelig var det å se hva slags potensiale som finnes i Memphis.

Fett at N.Butt har tatt over akademiet. Håper Giggs fortsetter å bli i klubben i en aller annen rolle. Er likevel ikke en så stor romantiker at jeg tror clas of 92 kan berge klubben alene. Men de blir viktige kontinuiteten og kulturen.

Tror vi står ovenfor en mange år lang prosess før United tar ligagullet igjen. 


Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 28 feb 16, 18:36

En hel uke med oppløftende resultater, og for en uke for unge Marcus Rashford!

Da manutd.com presenterte spillernumrene for A-stallen for 2015-16 var han ikke engang blant de som ble nevnt. Nå har han scoret to både i A-lagsdebuten mot Midtjylland og i Premier League-debuten mot Arsenal. Fantastisk gøy. Så får tiden vise om han kan bruke dette som inspirasjon til å etablere seg som en toppspiller, eller om han tar en Macheda og ender opp med en serie av utlån uten å skape særlig flere overskrifter.

Uansett, denne uka vil han huske så lenge han lever.

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 10 mar 16, 23:08

Hvis noen Liverpool-fans føler for å hovere nå- kjør på. En forferdelig kamp av United. Trodde ikke det gikk an å være så sløve som United var før pause i kveld ...

 

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 20 mar 16, 19:43

Vel. Dagens kamp mot Man City følger i samme spor som hele post-Fergie-æraen. Etter noen dårlige kamper (dobbeltoppgjøret mot Liverpool og cupkampen mot West Ham) kommer en god, som fører til at de mer naive blant oss røde djevler tror at nå snur det.

Jeg gruer meg allerede til hjemmekampen mot Everton om to uker. Forventer å se United trille ball uten å skape sjanser. Lukaku kontrer inn 0-1.

Og uansett: Dersom det mot formodning skulle bli topp 4 og/eller cupfinaleseier, så ser jeg ikke fram til neste sesong. For dersom ikke Van Gaal blir værende i jobben (grøss) er det Jose Mourinho som er favoritt til å ta over (dobbeltgrøss).

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"Flat Trådet Nøstet
Side 3 av 3 3

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340