Husk meg
Brukernavn
Passord

Tarik Elyounoussi solgt til Rosenborg

Flat Trådet Nøstet
Side 6 av 8 6

Haarek

A-lagspiller

Ble medlem: 19 jul 05
Innlegg: 407

Lagt til: 10 aug 12, 09:13

Opprinnelig postet av Flemastro

Opprinnelig postet av Haarek


Det forbanna penge tullet. FFK får i hvertfall litt penger for ham. Det hadde dem vel fått senere også,og kanskje en god del mer hvis det hadde kommet flere klubber på banen fra utlandet senere.Han skrev jo under på en 3 års kontrakt i 2011.

Men hvem gidder å by mer enn 1 mill euro når vi er pliktige til å akseptere et slikt bud pga avtalen med Herenveen?!?

Som jeg skrev. Hvis det hadde kommet flere klubber på banen,da hadde det vel vært en mulighet for at det ville komme flere bud.Det vil si at hvis en klubb byr 1 mill euro,så byr en annen klubb over dette for å få spilleren.!!!


foyn

A-lagspiller
Ble medlem: 20 sep 07
Innlegg: 424

Lagt til: 10 aug 12, 09:13
Endret: 10 aug 12, 09:25
Endret av: Rey

Opprinnelig postet av arte et labore

Det eneste måtte være at Rosenborg i samtalene med Tarik har sagt noe sånt som at hvis Tarik ikke signerer nå, så ser RBK seg om etter andre muligheter. Det er jo tydelig at de vil ha inn spillere nå, ikke etter sesongslutt, for å ta opp kampen om seriegullet allerede denne sesongen.

Tarik fikk kanskje med det kalde føtter og med kun Pescaras tilbud friskt i minne, så tenkte han kanskje som så at det var Rosenborg nå, eller en uviss fremtid med kanskje mindre lukrative tilbud etter sesongen. Jeg er nemlig ikke så sikker på om Tarik ville vært like interessant for RBK etter sesongen om de hadde handlet inn en lignende spillertype nå. De har svidd av en del penger allerede, så det spørs om Rosenborgs tilbud til Tarik hadde blitt stående også etter sesongen. Pengebingen til RBK er jo ikke bunnløs lengre.

Det er den eneste plausible forklaringen jeg kommer på som gjør at han valgte å dra nå. Ettersom Molde ikke har lagt inn noe bud nå (?) så fryktet han kanskje at det var lite alternativer igjen etter sesongen. Han ville rett og slett ikke miste sin plass i køen.

God oppsummering av george, men tror du treffer spikeren på hodet her..

RBK har hentet inn tarik/diskerud og det virker nå som bakenga skal tilbake på lån. Prica forsvinner og iversen er iversen.. hoftun har fått knallhard kritikk og ville nok vise handlekraft foran høsten og evt europa-liga og ville nok gjøre unna handlinga nå

tarik har nok blitt overrasket over kvaliteten på tilbudene fra utlandet og det beste utstillingsvinduet i norge er rbk/molde..  tore p har nok vært i kontakt med molde og vil jeg tro uten at det kan ha vært den store responsen..

 


Magnum

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 aug 06
Innlegg: 1291

Lagt til: 10 aug 12, 09:24

Én melding til. Det er vanskelig å forholde seg rolig i hiet sitt når en bare ligger og vrir seg i irritasjon, og kanskje best å få det ut. Det er lite som gjør like vondt som skuffelse.

Jeg registrerer:

1) at bekreftelsen kom og at jeg "slapp" å gå tilbake på noe jeg skrev i mitt forrige innlegg i går.
2) at Tarik møter mye forståelse fra en del debattanter her. Det er han sikkert glad for...
3) at Costanza har kommet med et eller to veldig gode innlegg som sier alt jeg mener på en mye bedre måte enn jeg ville klart å skrive sjøl.

Allikevel, en avslutningsreplikk for egen regning:

Da: Tarik, "byens store sønn", var lagkaptein på "klubben i sin hjerte", lagets mest profilerte og kanskje beste spiller. Tarik "ønska å være et forbilde". Han hadde naturligvis ambisjoner i sin fotballkarriere, og ønska seg til utlandet igjen, men hadde ikke hastverk, sa han. Det var uaktuelt å spille for noen andre norske klubber enn FFK.

: Kapteinen forlater det synkende skipet til fordel en annen norsk klubb i direkte konkurranse med FFK.

Det gjør selvfølgelig ikke saken noe bedre at det attpåtil er norsk fotballs største hatobjekt, kun likt av trøndere (de fleste), sportsjournalister (alle), noen som mener det er "bra for norsk fotball" at RævBK spiller "i Europa" og noen "nøytrale" som heier på den som vinner (skjønt det var flere av dem før enn nå). Men prinsippet hadde vært det samme sjøl om det hadde vært Molde eller noen annen han gikk til.

Sjøl har jeg alltid beundra Tarik. Jeg prøvde å være forståelsesfull når jeg syns han dro "ut" altfor tidlig (og dét i en sesong hvor han hadde mulighet til å være med og kjempe om gull for FFK), jeg prøvde til og med å unnskylde at han spilte for LSK et halvår - vi lå jo tross alt i 1. divisjon det året.

Jeg har skjønt lenge at i moderne, kommersiell fotball er "hjerte for klubben" først og fremst noe som ligger hos supporterne. Spillerne gjør en jobb, og tenker først og fremst på egen karriere, penger og prestisje. Det er greit nok, det, så jeg klandrer sjelden spillere som forsvinner sjøl om jeg helst skulle ha sett at de ble. Men jeg føler ofte at jeg skulle ønske jeg var FFK-tilhenger i en annen tidsalder.

Jeg setter også veldig stor på ærlighet. Det er kanskje den menneskelige egenskapen jeg personlig setter høyest av alt.

Jeg skal avstå fra å kalle Tarik noe som helst (offentlig, i hvert fall). Jeg skal også avstå fra å konkludere noe ytterligere - konklusjonen gir seg sjøl. Jeg kommer nok heller ikke til å bue ham ut, ettersom jeg føler at jeg ikke er noe spesielt interessert i å møte opp i det hele tatt hvis Tarik står på motsatt banehalvdel. Akkurat nå føler jeg i det hele tatt ikke noe spesielt behov for å se Tarik Elyounoussi igjen noen gang.

skal jeg gi meg. Vi ses en gang når sola skinner litt mer på oss enn den gjør i år. Takk for meg.

---------------------------

Hater hat!


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5424

Lagt til: 10 aug 12, 09:25
Endret: 10 aug 12, 09:33
Endret av: Rey

Opprinnelig postet av Haarek

Opprinnelig postet av Flemastro

Men hvem gidder å by mer enn 1 mill euro når vi er pliktige til å akseptere et slikt bud pga avtalen med Herenveen?!?

Som jeg skrev. Hvis det hadde kommet flere klubber på banen,da hadde det vel vært en mulighet for at det ville komme flere bud.Det vil si at hvis en klubb byr 1 mill euro,så byr en annen klubb over dette for å få spilleren.!!!

Hvorfor skal dem bry seg om det? Dem kan by 1 mill og så hadde det vært opp til Tarik å velge. Så lenge FFK måtte godta bud på 1 mill er det INGEN grunn for andre klubber til å by høyere. De pengene kunne dem da istedet ha brukt på en høyere sign-on bonus til Tarik.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Flemastro

Juniorspiller
Ble medlem: 06 apr 05
Innlegg: 203

Lagt til: 10 aug 12, 09:32
Endret: 10 aug 12, 09:33
Endret av: Flemastro

Opprinnelig postet av Haarek

Som jeg skrev. Hvis det hadde kommet flere klubber på banen,da hadde det vel vært en mulighet for at det ville komme flere bud.Det vil si at hvis en klubb byr 1 mill euro,så byr en annen klubb over dette for å få spilleren.!!!

Det er jo ingen som gidder å by over hverandre når det holder å by 1. mill... Alle vil jo lagt pengene i avtalen til Tarik...

 

Ser jeg var litt for treig :p


Erlend20

Juniorspiller

Ble medlem: 23 apr 06
Innlegg: 79

Lagt til: 10 aug 12, 09:33

I motsetning til de fleste her, har jeg full forståelse for Tariks valg.

Den sportslige situasjonen i FFK: 

- Ofte (stort sett hele sesongen) ikke nok mann på trening til å spille to lag mot hverandre. Fyller på med juniorer.

- Tarik er den eneste profilen og den beste spilleren.

- Har, som følge av tynn tropp, null konkurranse om plassene. Nivået på treningene blir deretter.

- Kjemper om å unngå nedrykk.

 

Den sportslige situasjonen i RBK: 

- Har en bred stall og mange mann på trening. 

- Tarik kommer inn som en av flere profiler, og får flere medspillere som er på nivå med han selv. Han får trene daglig med flere landslagsspillere. 

- Det er konkurranse om hver eneste plass på banen, dermed må alle spillerne være skjerpet til enhver tid og nivået på treningen øker.

- Kjemper om gull og europacup. Ustillingsvinduet, som Tarik er veldig opptatt av, er bedre.

------------

Ja, FFK har vært utrolig viktig for Tarik. Men vi må ikke glemme at Tarik har vært viktig for FFK også! Med sine kvaliteter på banen, men også som en profil utenfor som har bidratt til å gjøre klubben attraktiv for andre spillere. 

Blir rart å se Tarik i en annen drakt, og spesielt hvis det skulle skje på stadion. Men nå må vi godta at Tarik tenker på sin egen utvikling og vi må støtte klubben videre. 

Tarik viste hvilket hjerte han har for klubben da han vendte hjem etter Herenveen. Han kunne godt valgt klubber som er bedre enn FFK allerede da. Denne gangen taler fornuften og ikke hjertet, og det må aksepteres.

Tarik vil alltid være en stolt Fredrikstadgutt!

---------------------------

Ære være Fredrikstad


Dokka

A-lagspiller

Ble medlem: 21 nov 05
Innlegg: 755

Lagt til: 10 aug 12, 10:07
Endret: 10 aug 12, 10:09
Endret av: Dokka

Tarik vil alltid være Fredrikstad gutt uansett hvor han spiller. Det er egentlig ganske tydelig at han håper oppholdet i rbk blir kort http://fotball.aftenposten.no/eliteserien/article246240.ece utlandet er målet, som det alltid har vært. 

---------------------------

Lal or safed sabse acha hai; Salam, Salam Fredrikstad.


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5533

Lagt til: 10 aug 12, 10:51

Tarik er for meg symbolet på¨at FFK er blitt en toppklubb å være stolt av(er nok av andre ting å sette fingern på som man er mindre stolt av). En lokalt utviklet gutt som har blitt landslags spiller. Da han dro til Heerenveen var det litt leit, men var også litt stolt(!). Når han nå velger RBK gjør det virkelig vondt(nesten på nivå med nedrykket i -09).

Men jeg bebreider han ikke, og er ikke bitter. For det første så forandrer alt seg relativt mye raskere for en gutt på 20-24, enn for meg som er halvgammel. Om han sier noe bombastisk det ene året kan det forandre seg til året etter. Det er forståelig. For det andre er dette også en arbeidstaker som velger å bytte jobb når det kommer et bedre tilbud. Dette er jo ikke uvanlig, i arbeidslivet. Han har tross alt ikke mer enn 10-12 år igjen av karrieren, og det handler om å forvalte den som best mulig.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Haarek

A-lagspiller

Ble medlem: 19 jul 05
Innlegg: 407

Lagt til: 10 aug 12, 11:09

Opprinnelig postet av Flemastro

Opprinnelig postet av Haarek

Det er jo ingen som gidder å by over hverandre når det holder å by 1. mill... Alle vil jo lagt pengene i avtalen til Tarik...

 

Ser jeg var litt for treig :p

Det tenkte jeg ikke på.Embarassed   Men uansett så hadde FFK fått penger for ham,om han hadde ventet til sesongen var over.


b-tribunesliter

A-lagspiller
Ble medlem: 19 okt 04
Innlegg: 273

Lagt til: 10 aug 12, 11:10

Tarik har gjort opp for seg på alle måter - glad på hans vegne for dette ! Drit nå i det greiene med løfter om eneste klubb i Norge o.s.v. Slik FFK har fremstått nå på alle måter (klubb/lag/supportere) så er det bare å komme seg vekk for en med et slik talent.  Lojaliteten har vært den beste, nå bør fuglen forlate redet for egen fremgang. Han er så langt unna resten av våre spillere og jeg synes synd på ham at han har måttet spille på FFK laget slik det har fremstått i 2012. Vi tar samling i bånn, kanskje blir det Adecco til og med 2013, dette bør ikke et supertalent ta del i når riktige bud kommer. OG; Tarik har et stort FFK hjerte! Kvisvik var glad for å komme "hjem igjen" når han var på Brannkamp i Bergen for et par år siden ????? Andre spille vi har hatt og som har forlatt oss kysser logoen på drakten i den nye klubben før den har rukket å bli svett (Amin Askar)! Lykke til Tarik - ta godt vare på mulighetene, men glem å spille mot FFK.


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5424

Lagt til: 10 aug 12, 11:20

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Når han nå velger RBK gjør det virkelig vondt

Men jeg bebreider han ikke, og er ikke bitter.

Sitter med veldig mange forskjellig følelser rundt dette. Det gjør virkelig virkelig vondt og bildet av han i F-B i dag hvor han er på vei inn i privatfly, snur seg og gliser med tommelen opp syns jeg bare er kvalmt. Føler ikke bitterhet eller noe slikt, bare en enorm skuffelse.

Unner han virkelig å lykkes og vil være stolt av at han kommer fra Fredrikstad og er fostret opp her. Så håper jeg han dukker opp på stadion igjen i den rød/hvite drakta en gang om noen år.

Men den største følelsen akkurat nå er at det er veldig vondt. Men det går over.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


RuneT

A-lagspiller

Ble medlem: 18 nov 06
Innlegg: 466

Lagt til: 10 aug 12, 11:41
Endret: 10 aug 12, 11:43
Endret av: RuneT

Opprinnelig postet av b-tribunesliter

Tarik har gjort opp for seg på alle måter - glad på hans vegne for dette ! Drit nå i det greiene med løfter om eneste klubb i Norge o.s.v. Slik FFK har fremstått nå på alle måter (klubb/lag/supportere) så er det bare å komme seg vekk for en med et slik talent.  Lojaliteten har vært den beste, nå bør fuglen forlate redet for egen fremgang. Han er så langt unna resten av våre spillere og jeg synes synd på ham at han har måttet spille på FFK laget slik det har fremstått i 2012. Vi tar samling i bånn, kanskje blir det Adecco til og med 2013, dette bør ikke et supertalent ta del i når riktige bud kommer. OG; Tarik har et stort FFK hjerte! Kvisvik var glad for å komme "hjem igjen" når han var på Brannkamp i Bergen for et par år siden ????? Andre spille vi har hatt og som har forlatt oss kysser logoen på drakten i den nye klubben før den har rukket å bli svett (Amin Askar)! Lykke til Tarik - ta godt vare på mulighetene, men glem å spille mot FFK.

Kvisvik er fra Greåker (Særp) og Amin er fra Moss (Somalia) og har ingen solide røtter i Fredrikstad, og da kan de kalle hva som helst for sitt "hjem" uten at det skaper noen reaksjoner (vonde følelser) for min del. Det har vært helt greit at de som har forlatt FFK denne sesongen faktisk har gjort det på tross av hva de tidligere har sagt.

Men at Tarik nå drar fra FFK føles som et svik på hele laget. Det hadde vært viktigere for FFK å beholde Tarik og ha en stor sjanse til å beholde plassen i Tippeligaen kontra 2 mill og være svekket i forhold til et nedtrykk. Nå har det kommet inn mange nye spillere og flere spillere er mest sannsynlig på vei ut. FFK hadde trengt kapteinen sin ut sesongen uansett hva som hadde skjedd etter sesongen!

For meg virker dette som en veldig egoistisk handling fra Tarik sin side, og det minner meg om den kniven Alan Smith en gang stakk i ryggen på Leeds etter å ha lovt de på tro og ære at han skulle være endel av klubben også i motgang...

Jeg har veldig behov for å tegne trønderbart og biffsnadderrester i ansiktet på alle bilder der Tarik poserer i RBK-drakt nå!

---------------------------

Jeg tror FFK kommer til å vinne seriegull i 2015.


Frank Hvam

Bedriftsspiller

Ble medlem: 14 mar 12
Innlegg: 14

Lagt til: 10 aug 12, 11:55


Jeg tror at Egil "Drillo" har hatt en finger med i spillet når det gjelder Tariks klubbvalg. Jeg er ganske så sikker på at Drillo var lunken til at Tarik skulle velge Pescara, men at han heller anbefalte Rosenborg når det tilbudet kom


Kai Roger

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 mar 10
Innlegg: 1166

Lagt til: 10 aug 12, 12:11

Opprinnelig postet av Erlend20

I motsetning til de fleste her, har jeg full forståelse for Tariks valg.

Den sportslige situasjonen i FFK: 

- Ofte (stort sett hele sesongen) ikke nok mann på trening til å spille to lag mot hverandre. Fyller på med juniorer.

- Tarik er den eneste profilen og den beste spilleren.

- Har, som følge av tynn tropp, null konkurranse om plassene. Nivået på treningene blir deretter.

- Kjemper om å unngå nedrykk.

 

Den sportslige situasjonen i RBK: 

- Har en bred stall og mange mann på trening. 

- Tarik kommer inn som en av flere profiler, og får flere medspillere som er på nivå med han selv. Han får trene daglig med flere landslagsspillere. 

- Det er konkurranse om hver eneste plass på banen, dermed må alle spillerne være skjerpet til enhver tid og nivået på treningen øker.

- Kjemper om gull og europacup. Ustillingsvinduet, som Tarik er veldig opptatt av, er bedre.

------------

Ja, FFK har vært utrolig viktig for Tarik. Men vi må ikke glemme at Tarik har vært viktig for FFK også! Med sine kvaliteter på banen, men også som en profil utenfor som har bidratt til å gjøre klubben attraktiv for andre spillere. 

Blir rart å se Tarik i en annen drakt, og spesielt hvis det skulle skje på stadion. Men nå må vi godta at Tarik tenker på sin egen utvikling og vi må støtte klubben videre. 

Tarik viste hvilket hjerte han har for klubben da han vendte hjem etter Herenveen. Han kunne godt valgt klubber som er bedre enn FFK allerede da. Denne gangen taler fornuften og ikke hjertet, og det må aksepteres.

Tarik vil alltid være en stolt Fredrikstadgutt!

Støttes. Godt skrevet. Skal han beholde landslagsplassen.,og få utvikling ,MÅ han ha en annen hverdag enn den FFK klarer å tilby pr dato. Får vi ikke inn flere spillere,og får et par skader,er vi tilbake der vi var,med 7 mot 7 på trening.


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5533

Lagt til: 10 aug 12, 12:37

Opprinnelig postet av Erlend20

I motsetning til de fleste her, har jeg full forståelse for Tariks valg.

Den sportslige situasjonen i FFK: 

- Ofte (stort sett hele sesongen) ikke nok mann på trening til å spille to lag mot hverandre. Fyller på med juniorer.

 

- Har, som følge av tynn tropp, null konkurranse om plassene. Nivået på treningene blir deretter.

 

 

Den sportslige situasjonen i RBK: 

- Har en bred stall og mange mann på trening. 

- Tarik kommer inn som en av flere profiler, og får flere medspillere som er på nivå med han selv. Han får trene daglig med flere landslagsspillere. 

- Det er konkurranse om hver eneste plass på banen, dermed må alle spillerne være skjerpet til enhver tid og nivået på treningen øker.

- Kjemper om gull og europacup. Ustillingsvinduet, som Tarik er veldig opptatt av, er bedre.

------------

 

Du setter fingern på noe vesentlig. En ting er nivå på trening i forhold til antall og nivå på lagkamerater. En annen ting er at FFK har et støtteapparat på 4-5 pers, mens RBK har nærmere 20. Forsjellen her er rerssurstrenere og fysioterapeuter bla som er viktige for enkeltspillerens utvikling.

FFK har ikke rammebetingelsene for at spillere skal kunne utvikle seg optimalt. RBK er best på det i Norge(rammene vel å merke).

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Flemastro

Juniorspiller
Ble medlem: 06 apr 05
Innlegg: 203

Lagt til: 10 aug 12, 12:41
Endret: 10 aug 12, 12:42
Endret av: Flemastro

kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 10 aug 12, 12:56

Opprinnelig postet av Flemastro


Anbefaler å lese denne:

http://www.f-b.no/sport/det-er-ingen-grunn-til-surmuling-1.7480360

Kjære f-b. Hvem er størst.Klubben FFK el Tarik? Snart på tide at f-b begynner å støtte klubben litt de også en å bare dra mest mulig negativhet mot FFK! Er ikke alt F-B vet el. Så er det sagt! Beste som kan skje nå er at folk virkelig kommer til stadion å støtter de spillerne som er igjen! Tarik har dulket klubben i ryggen.Ja han kunne virkelig ha ventet til sesongen var over. For F*** han stikke ifra FFK med halen mellom beina.Feigt kaller jeg sånt! Si hva dere vil men uansett hva dere sier så er jeg veldig forbannet på tarik! Jeg lover alle sammen at på neste kamp skal jeg heie så mye at jeg mister stemmen! FFK i mitt hjerte!

---------------------------

"Jeg har lese- og skrivevansker. Derfor vil det være en del skrivefeil når jeg skriver. Sorry."

You'll Never Walk Alone


Kai Roger

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 mar 10
Innlegg: 1166

Lagt til: 10 aug 12, 14:06

Opprinnelig postet av Flemastro


Anbefaler å lese denne:

http://www.f-b.no/sport/det-er-ingen-grunn-til-surmuling-1.7480360

 

veldig enig ,spesielt denne uttaelsen:

 

Tarik svikter ikke FFK ved å gå til Rosenborg. Det er like mye FFK som har sviktet ham. Det sportslige tilbudet klubben har i dag er helt enkelt for dårlig for en spiller av hans kaliber, og som fortsatt vil utvikle seg og bli bedre. Men Elyounoussi har lojalt stilt opp, vært positiv utad og stått på.


RuneT

A-lagspiller

Ble medlem: 18 nov 06
Innlegg: 466

Lagt til: 10 aug 12, 14:21

Opprinnelig postet av kjell-H

Opprinnelig postet av Flemastro


Anbefaler å lese denne:

http://www.f-b.no/sport/det-er-ingen-grunn-til-surmuling-1.7480360

Kjære f-b. Hvem er størst.Klubben FFK el Tarik? Snart på tide at f-b begynner å støtte klubben litt de også en å bare dra mest mulig negativhet mot FFK! Er ikke alt F-B vet el. Så er det sagt! Beste som kan skje nå er at folk virkelig kommer til stadion å støtter de spillerne som er igjen! Tarik har dulket klubben i ryggen.Ja han kunne virkelig ha ventet til sesongen var over. For F*** han stikke ifra FFK med halen mellom beina.Feigt kaller jeg sånt! Si hva dere vil men uansett hva dere sier så er jeg veldig forbannet på tarik! Jeg lover alle sammen at på neste kamp skal jeg heie så mye at jeg mister stemmen! FFK i mitt hjerte!

Uansett hva andre måtte si så er dette et svik mot FFK å dra til RBK for lommerusk nå! Jeg har vært og er fortsatt litt sint pga dette, og da blir jeg barnslig:

Tajik  

---------------------------

Jeg tror FFK kommer til å vinne seriegull i 2015.


RG

A-lagspiller

Ble medlem: 13 mai 06
Innlegg: 521

Lagt til: 10 aug 12, 17:14
Endret: 10 aug 12, 18:54
Endret av: Holters

Opprinnelig postet av RuneT

Uansett hva andre måtte si så er dette et svik mot FFK å dra til RBK for lommerusk nå! Jeg har vært og er fortsatt litt sint pga dette, og da blir jeg barnslig:

Tajik  

ER DU 4 ÅR ELLER ???

---------------------------

# Seriegull 1937 1938 1949 1951 1952 1954 1957 1960 1961
# Cupgull 1932 1935 1936 1938 1940 1950 1957 1961 1966 1984 2006

”Jeg kommenterer aldri dommerne og jeg gjør ikke noe unntak for den kødden der”.Flat Trådet Nøstet
Side 6 av 8 6

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340