Husk meg
Brukernavn
Passord

Tarik Elyounoussi solgt til Rosenborg

Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 8 2

Albin

Juniorspiller
Ble medlem: 12 mar 12
Innlegg: 188

Lagt til: 09 aug 12, 00:59

Opprinnelig postet av eliot

Elyounoussi  agent,  Tore Pedersen, sier imidlertidig følgende til Dagbladet i en tekstmelding :

IKKE KLAR.   Får leve i håpet.  Dette står i Dagbladet nå i kveld i artikkelen om at rbkweb.no hevder at Tarik er klar.

http://www.dagbladet.no/2012/08/08/sport/fotball/tippeligaen/fredrikstad_fk/rosenborg/22878740/


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5992

Lagt til: 09 aug 12, 01:15

Opprinnelig postet av Ebenfalk2

Jeg har ingen forståelse for at Tarik Elyounussi velger å gå til RBK, ihvertfall ikke nå, i den situasjonen FFK faktisk er. 

En lojal spiller som ikke vil spille for andre klubber enn FFK sa en gang den godeste Tarik. Men nå når vi trenger han som mest så velger han å gå.  Dette er rett og slett bare tarvelig.

FFK solgte han til nettopp Herenveen for 7-8 mill mindre en til le mans, fordi kameraten hans skulle studere i nederland, men kompisen han kom jo ikke ned. De ønsket og legge til rette for Tarik. Deretter satt han og suttra i leiligheten sin i 20 mnd før FFK hentet han hjem igjen. Nå holder vi på å rykke ned. Jeg ville respektert at en spiller ønsker å spille i utlandet, og at han ville dratt etter sesongen. Men for RBK!!! For ett SVIK!!!

Jeg for min del håper at Tarik aldri spiller ett eneste minutt for FFK igjen. 

Jeg synes Tarik rett og slett har holdt FFK for narr, det er disse som har bygd han opp, det er vi supporterne som altid har støttet han. Se på Gerrard i Liverpool, han ble der selv om Chelsea og Mourinho ville ha han. Det er en klubbspiller, Tarik, nei han er som alle andre spillere. Lykkejegere!!!

Helt enig i alt du skriver.

Tarik kan dessverre brenne et visst sted der det er jævli mye varmere enn i Fredrikstad.

Tarik er ingen FFK-helt og FFK-legende, han er en jævla dritt som svikter hele byen Fredrikstad.

Jeg håper han knekker benet på 8 steder i første kamp for RBK og blir ute i 3 år. Bye bye!


Dokka

A-lagspiller

Ble medlem: 21 nov 05
Innlegg: 755

Lagt til: 09 aug 12, 01:30

Nå er det på tide å roe ned litt her. Om Tarik velger å gå så har han nok en god grunn til det. Alle vet hvor hjertet til Tarik er, men dessverre kan en ikke alltid tenke med hjertet. For meg vil Tarik alltid være en favoritt og jeg ønsker han alt godt som spiller og menneske. Om han føler at dette er det riktige for han i forhold til utvikling og landslagsplass har jeg forståelse for det.

Når det er sagt så skulle jeg ønske at han kunne vente til etter sesongen, eller iallfall etter landslagskampen, skjønner ikke hvorfor han har så dårlig tid.

Lykke til Tarik 

---------------------------

Lal or safed sabse acha hai; Salam, Salam Fredrikstad.


Kai Roger

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 mar 10
Innlegg: 1166

Lagt til: 09 aug 12, 01:32

Uff da folkens......ikke så mye hat nå da............Det som er viktig nå,er hvilke spillere klubben får inn.....for at TROEN på klubben skal være der fortsatt,MÅ klubben nå komme med en ,helst to godbiter.

Tror/vet forøvrig at dette ikke er lett for noen,og jeg misunner ikke Jokke, den jobben har selv har valgt. Når vi nå har solgt 2 gode spillere,og kanskje Horn itillegg,kan man spørre om klubben ønsker at vi skal ned i Adecoen? Hvis det da ikke kommer et par spillere ganske asap.

Det skumleste nå,er hvis folk blir hjemme og ikke støtter opp om klubben.......DET er den sikre 'død'. Litt rart,at i helga sa en kar at til uka vil det skje noe stort i klubben........det store var vel ikke at Tarik skulle selges? Håper inderlig at det kommer inn 2 kvalitetsspillere ganske fort,sånn at optemismen ,som ble laget etter sist hjemmekamp,opptrettholdes.


Jabbie

Knøttespiller
Ble medlem: 20 aug 11
Innlegg: 67

Lagt til: 09 aug 12, 01:32
Endret: 09 aug 12, 01:45
Endret av: Jabbie

Faen. Husker godt jeg selv var på avskjedskampen hans før han gikk til Heerenveen, var det i 2008 vel. FFK var hans eneste lag i Norge og alt var hurrahurra. Har vel sagt dette flere ganger i ettertid også. Men helvete heller, klarer ikke være bitter på en som har gjort så mye for FFK. Han blir neppe den legenden han kunne blitt nå, men jeg håper uansett at han kommer tilbake og avslutter karrieren i Fredrikstad. Kan forhåpentligvis rette opp litt av 'sviket' flere føler nå...

Pescara kan han umulig ha fått noe bra inntrykk av, i hvert fall. RBK kan komme inn i Europacupen, men tippeligaen foran Serie-A henger jo uansett ikke på greip. Landslaget er det eneste vettuge argumentet for dèt. Havner vel i Brugge sammen med flere av RBK-spillerne om et par år.

Lykke til.

Ellers er vi nå heng avhengig av at de andre gutta på laget bretter opp ermene. Nå som Tarik og Hussain er vekk er det Halvorsen og Valencia med 2 mål(!!) hver seg som har scoret mest for oss i år. Da hjelper det ikke stort at omtrent hele laget har putta et hver. Vår nye venstreside virker spennende om ikke annet. Sandnes-Ulf har 1-3-6 på de siste 10 så kvalikkplass regner jeg nesten med vi tar, minst.

Off-topic dette på slutten. Sikkert andre tråder som er mer passende, men lar det stå her nå.

 

---------------------------

(Brukernavnet var ganske tilfeldig)


scheien

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 nov 06
Innlegg: 1123

Lagt til: 09 aug 12, 03:47

syns folk overdriver litt her nå. når tarik sa at han ikke skulle gå til en annen klubb i norge så var faktisk ffk et mye bedre lag enn de er nå. han er tross alt en god spiller, og han har godtatt å kjøre rundt i buss i norges land for å hjelpe klubben.

den gutten har gjort mer enn nok for ffk. kan ikke skjønne noe annet enn at han har et stort hjerte for denne klubben. folk må skjønne at han må tenke litt på seg selv også. det er faktisk på tide at han faktisk tenker på seg selv spør du meg, fatter ikke at han egentlig kom tilbake til oss.

selvfølgelig kunne jeg ønske at han hadde blitt i ffk, eller at han hadde ventet litt, å gått til utlandet. trur han hadde fått et intressant tilbud i løpet av kort tid. men nå er han mest sannsynlig klar for rbk, å det må vi bare godta. samme som jeg sa om hussain når han gikk til molde, hva skal de gjøre i ffk, de er for gode til å bli i denne klubben sånn som situasjonen er.

nå må vi bare håpe at de vi har og kommer til å få inn, er gode nok til at vi holder plassen i tippeligaen, fikk et veldig positivt intrykk av de vi har fått inn nå. så får vi bare håpe at vi får inn et par til som hjelper oss i kampen mot nedrykk, så vi får håpe vi har økonomi til å styrke laget før neste sesong. har ikke vært veldig positiv selv i år, men vi må ha trua.


ffkmufc

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 des 04
Innlegg: 4082

Lagt til: 09 aug 12, 06:35
Endret: 09 aug 12, 06:41
Endret av: ffkmufc

Opprinnelig postet av Holters

Det er ikke vanskelig å forstå at Rosenborg er langt mer attraktive enn Fredrikstad. Derimot er det vanskelig å forstå at Tarik velger Rosenborg fremfor Pescara.

Dette kan du ikke mene..?? Langt tryggere valg både med tanke på det sportslige og det økonomiske. Han har uttalt at landslaget er viktig for han, og da er spilletid meget viktig. Skjønner valget hans veldig godt.

Lykke til i RBK, Tarik!


Welhaven

Landslagsspiller

Ble medlem: 09 nov 09
Innlegg: 1697

Lagt til: 09 aug 12, 07:43


Jeg får heller rulle meg i min uvitenhet om fotball, for jeg tar ikke dette så jævlig tungt. Å ønske at en unggutt skal brekke benet her og der og ikke ønske han noe lykke det sier jo litt om holdningene her da.. Han har en større fremtid enn det FFK kan tilrettelegge for; vi kjemper om å unngå n e d r y k k!

Er begrenset hvor mye ansvar som skal ligge på en som ikke er halvveis til 30 engang.

Jeg personlig har fått troen tilbake i resten av laget, spesielt etter to spennende signeringer. Også har jeg stor tro på at Norges beste sportssjef har en erstatter eller to på blokka.

Skal sies jeg synes det blir tett å se Tarik spille MOT FFK i en stygg trøye, men jeg ser på valget som en mellomstasjon fordi han vil ut i Europa. Good luck, kid!

---------------------------

Stolt og trofast motgangssupporter, men sier heller ikke nei til medgang..!


matsinho

Landslagsspiller
Ble medlem: 05 apr 06
Innlegg: 962

Lagt til: 09 aug 12, 07:57

En annen ting er at RBK så vidt jeg vet holder seg til 4-4-2 med Jan Jönson. Skulle jo hvertfall tro at Tarik prioriterte lag som spiller 4-3-3 om han har ambisjoner om landslaget. Han passer jo også bedre til å spille kant i mine øyne.


FFKgutt1

Landslagsspiller

Ble medlem: 04 mai 05
Innlegg: 3754

Lagt til: 09 aug 12, 08:11

Opprinnelig postet av eliot

Elyounoussi  agent,  Tore Pedersen, sier imidlertidig følgende til Dagbladet i en tekstmelding :

IKKE KLAR.   Får leve i håpet.  Dette står i Dagbladet nå i kveld i artikkelen om at rbkweb.no hevder at Tarik er klar.

Stoler IKKE på Tore Pedersen.. Husker sist han var aktuell for Herenveen også.. 

---------------------------

Ett liv, ett lag - Fredrikstad FK

24.08.2010 :)


Jens Henrik

A-lagspiller

Ble medlem: 25 mar 06
Innlegg: 279

Lagt til: 09 aug 12, 08:14

Helt enig med Welhaven her.

Ikke det at jeg kjenner Tarik. Men jeg har fått et inntrykk av at han er veldig trygghetssøkende og familiekjær. Da er det ikke nødvendigvis like lett å prestere for en klubb "langt hjemmefra". Ved å gå til Rosenborg vil han fortsatt være nærme Fredrikstad, og han slipper å tilvenne seg et nytt språk, ny kultur etc.

Når det er sagt, så er selvfølgelig jeg også skuffet. Men jeg klarer liksom ikke å være skuffet over Tarik. Han er fortsatt en hedersmann i mine øyne. Jeg er derimot meget skuffet over hvordan klubben i mitt hjerte er blitt driftet og trekt mot kanten av stupet. Og ikke minst all den negativitet som er et resultat av dét.


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5554

Lagt til: 09 aug 12, 08:35

Veldig veldig skuffet, men klarer ikke være bitter.

Nå har vi solgt Tarik, Hussain, Thomassen og Askar i år. Borges er også borte fra laget som avsluttet fjorårs sesongen. Kanskje de fem beste?

Det værste med dette er kanskje signalet det sender til resten av spillergruppa. Blir ikke lett å ha trua.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Jens Henrik

A-lagspiller

Ble medlem: 25 mar 06
Innlegg: 279

Lagt til: 09 aug 12, 08:49

Opprinnelig postet av FFKgutt1

Opprinnelig postet av eliot

Elyounoussi  agent,  Tore Pedersen, sier imidlertidig følgende til Dagbladet i en tekstmelding :

IKKE KLAR.   Får leve i håpet.  Dette står i Dagbladet nå i kveld i artikkelen om at rbkweb.no hevder at Tarik er klar.

Stoler IKKE på Tore Pedersen.. Husker sist han var aktuell for Herenveen også.. 

Det gjør du nok lurt i.  En av hans oppgaver som agent er jo tross alt å være avvisende frem til klubbene bekrefter en overgang.


per egil

Moderator

Ble medlem: 01 apr 05
Innlegg: 2141

Lagt til: 09 aug 12, 08:51

Tarik blir presentert på Lerkendal i dag, i følge Adressa.

Lykke til, Tarik

---------------------------

"Hvis kassereren går på kino for klubbens penger, skal han ha en omgang med juling og flyttes ned på B-laget."
Kvikk Frydenbergs lovverk


kjo

A-lagspiller
Ble medlem: 04 apr 03
Innlegg: 367

Lagt til: 09 aug 12, 08:53


I det store og hele går det ikke an å klandre en yrkesutøver for å sikte etter en bedre jobb. Fotballspillere spiller stort sett der de har størst mulighet for sportslig suksess, noe er fundamentet for høyest mulig lønn. Ikke så rart, deres verdi som yrkesutøvere daler fort når de passerer 30.

Men Tarik har så ofte snakka om noe annet; - klubben i mitt hjerte, -vil gjøre alt jeg kan for å hjelpe klubben som har gitt meg så mye,  -skal jeg spiller i Norge er det FFK, går ikke til andre. Ord som går rett i hjerte på alle som er glad i klubben, som gjør ham til noe langt mer enn en jævlig bra spiller. Han gjør seg selv til klubbens ikon. Og jeg har faktisk trodd at han mente det. Dette sentimentale pratet fremstår nå som pinlig og flaut.

Hadde det vært oppriktighet bak ordene, hadde han ikke valgt en annen norsk klubb. Hadde han gått til en klubb i en av de større ligaene ute, hadde jeg gleda meg med gutten og ønska lykke til. Men til Rosenborg? Han burde heller ha spilt de gjenværende 12 kampene for byen og klubben i hans hjerte, og bidratt til å redde oss fra det som kan bli en svært langvarig nedgangsperiode for klubben. Jeg tror at et nedrykk nå gjør oss til et "evig" 1. divisjonslag. For jeg har heller ikke tro på at pengefolka som "elsker klubben"  tar de nødvendige grepene. 


Ziggy Stardust

A-lagspiller

Ble medlem: 31 aug 08
Innlegg: 617

Lagt til: 09 aug 12, 08:55

Opprinnelig postet av Jens Henrik

. Jeg er derimot meget skuffet over hvordan klubben i mitt hjerte er blitt driftet og trekt mot kanten av stupet. Og ikke minst all den negativitet som er et resultat av dét.

Helt enig. Det er det som irriterer meg mest !! Yell

Men samtidig er det lov å være skuffet. Tarik "var" KAPTEIN, forsterkninger har kommet og fortsatt muligheter for å berge plassen i år.

Da stikker du ikke, du fullfører sesongen for "klubben i ditt hjerte" som kaptein !!!! Sånn er det bare....

Å dra etter sesongslutt uansett utfall, det er en helt annen sak..

Ingen er uerstattelig, heller ikke Tarik!!

Dette skal vi greie, selv uten han ;)

Ja til Aleesani som Kaptein....Energisk fyr med erfaring som kaptein!

---------------------------

You`ll never walk alone...


Lars 29

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jul 06
Innlegg: 176

Lagt til: 09 aug 12, 09:08

Jeg vil heller spørre om en ting..Hva er vitsen med å ha et FSI, Værste eller Terje Høili når de ikke stiller opp for klubben i den situasjonen FFK er i og har vært nå en stund. At Terje Høili og Værste/Brynildsen ikke er på talefot er en ting. Men dette handler om eksistensen til Fredrikstad Fotballklubb. Snakk sammen for faen, finn gode løsninger. Dere er næringslivsledere som sier dere har et hjerte for klubben..vis det.. 

Værste. har bare en ting å si..begynn å reforhandle stadionavtalen. Forstår dere ikke at klubben ikke makter leiekostnadene? Hva har dere om FFK blir en parantes? Ingenting..Skal dere ha rockekonserter der, danseband, messer? Rykker vi ned i år er det lite som tyder på at vi rykker opp igjen..Konkurs er mer nærliggende..Klubben råtner på rot og har gjort det lenge, hvorfor klarer Strømsgodset som har et snitt på ca 5000 på kampene sine å være et topplag? Skal Strømsgodset være mer attraktivt for Jørgen Horn enn Fredrikstad?

Nå har vi solgt de to beste spillerne våre for knapper og glansbilder..Ja Tarik for 7,5 - 8 millioner er en skandale når Håvard Nilsen blir solgt for 25 millioner. Ja prisene er forskjellige mellom Norge og utlandet..Men hva med å ha litt is i magen FFK..Ikke faen om Håvard Nilsen er verdt mer og er et større spisstalent en Tarik.

Hussain som er kjempetalent for 2 - 2,5 millioner er en vits..og Borges, Gashi gir vi bort gratis for å spare lønn når han kostet oss 6 millioner?..En landslagspiller eller fortsatt en potensiell landslagspiller..Gjort et godt salg til Milan, men det var det..

Oppriktig lei meg når jeg tenker på hva som har skjedd med klubben etter cupgull i 2006 og sølv i 2008..Optimismen og gleden over å gå på kamp er borte..Ja, hjertet mitt brenner for FFK og vil også være der i motgang..Men gleden er borte. Man har på en måte resignert litt..Og det er ikke bra..Likegyldighet er det værste som finns.

 

 

---------------------------

Støtter FFK og Leeds United i medgang og i motgang!


Flemastro

Juniorspiller
Ble medlem: 06 apr 05
Innlegg: 203

Lagt til: 09 aug 12, 09:19

Trodde avtalen med Herenveen var at vi måtte akseptere bud over 1. mill Euro.


Magnum

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 aug 06
Innlegg: 1291

Lagt til: 09 aug 12, 10:07
Endret: 09 aug 12, 10:09
Endret av: Magnum

Advarsel: Banneord i teksten. Dét er noe jeg alltid prøver å unngå, men i dette tilfellet gidder jeg ikke.

Med forbehold om endelig bekreftelse (og ja, jeg er beredt til å legge huet på blokka, ete hatten min osv. hvis det mot enhver formodning skulle bli AVkrefta):

Egentlig har jeg tatt meg "fri" i år (og fram til det skjer NOE det går an å føle noe entusiasme overfor igjen), men jeg stikker huet ut fra hiet et lite øyeblikk for å sende en liten hilsen til Tarik og si "Takk skal du faen meg ha!"

Jeg er ikke av typen som har det med å kalle fotballspillere for "Judas" og sånt, men må innrømmer at her frister det kanskje mer enn noen gang, godt hjulpet av Tariks eget sentimentale pissprek opp gjennom åra. Det er klart, det "hjelper" jo også litt at av alle de andre norske klubbene han "aldri" skal spille for, har han hittil valgt to av de tre jævligste. HamKam  neste?

Det er vel sikkert greit å få bekrefta innimellom at en ikke kan stole på en kjeft her i verden, men også litt trist å stadig bli mer desillusjonert.

Jeg går og legger meg i hiet mitt igjen, jeg...

---------------------------

Hater hat!


Goran Karlsen

A-lagspiller
Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 434

Lagt til: 09 aug 12, 10:13
Opprinnelig postet av Flemastro

Trodde avtalen med Herenveen var at vi måtte akseptere bud over 1. mill Euro.

Men det må vel strengt talt ikke Tarik.

---------------------------

Whiskeypætt med duskFlat Trådet Nøstet
Side 2 av 8 2

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340