Husk meg
Brukernavn
Passord

Plankehaugenfeltet 2012

Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 5 2

hedvalen

A-lagspiller

Ble medlem: 10 mai 05
Innlegg: 612

Lagt til: 15 feb 12, 20:23


Virker ikke som du har vært mye på kamp i England RG . Jeg er Liverpool supporter å jeg kan bekrefte at omtrent alle spillerne har egne sanger . På pubbene rundt stadion så kan du høre nye sanger før vær bidige gang . På turer florerer det av forskjellige nye sanger. 

Og ikke nok med det ! I England så bytter de tilomme tekster til melodiene sine fra tid til annen!  WOOOOOW De er drøye asså. Steng dem ut å heng dem .

Må si jeg er ganske enig med Danan her .

Men en ting jeg savner på sangfronten er litt mere humor og spontanitet .

---------------------------

Dont worry, be happy!!! :D


danan

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 aug 06
Innlegg: 804

Lagt til: 15 feb 12, 20:45

Opprinnelig postet av RG

Jeg leste igjennom hele innlegget ditt danan og jeg undres over flere ting.

Fks hvorfor skal det lages nye sanger i hue og ræva ? se over til England, bytter de sanger der ? NEI !

Glafolk i 20-35 år er folk som er litt eldre enn deg selv tydligvis og har andre fokus en og hoppe og synge.

tror du ikke noe av grunn til den dalende oppmøte har noe med de grupperingene i PH og gjøre (BRH/Supras ?)

Og jeg må med hånda på hjertet si at jeg ikke skjønner en dritt av hva du mener med at flertallet av den "eldre"

aldersgruppen har konsumert for mye alkohol,

alle ser hvem som henger på 1903 og sitter der fra 10 om morgenen, dem er i fåtall !!!

Og til sist, Plankehaugen trenger ikke se til andre supportere for og se hva dem gjør som er så mye bedre,

Grunn til dette er at med dårlig opplevelse i og rundt klubben daler supporterens innsats også ....Men kjære deg.. Kan du være så grei å fortelle meg hva som er grunnene til at Plankehaugen og entusiasmen rundt klubben i byen her har blitt som den har blitt? Jeg prøvde meg med mine anntagelser, men jeg tar ifølge deg fullstendig feil i alt som er, så jeg er fryktlig spent på hva du mener?

3-4 sanger på ett år vil jeg ikke si at er å lage sanger i "huet å ræva", visst det blir for mye å huske på for deg så lurer jeg på om det kan være et snev av alzheimer ute å går her. I England lages det også sanger hvert år, de står ikke å synger de samme sangene nå som de laget den dagen klubben ble grunnlagt. Drar du på kamp på f.eks Stamford Bridge, Anfield, Emirates, Old Trafford osv så vil du naturligvis ikke høre så mye synging fordi de stakkars supporterne på grasrota har blitt jaget vekk med sinnsyke billettpriser og sikkerhetsregler ut av en annen verden, men nedover i systemene finner du ivrige supportere som lager flere nye sanger hvert år. Det er slik vi utvikler og fornyer oss forstår du, ved å skape nye ting og gjøre ting som ikke er blitt gjort tidligere, det er dette som gjør det interessant og får folk til å holde interessen oppe.

Jeg er 21år så jeg faller fint innenfor kategorien for de mellom 20-35 år, sånn til informasjon. Visst du leser hva jeg skriver så handler det ikke bare om å få med folk som liker å hoppe og synge. Jeg savner folk som vil være en del av mangoldet og har et ønske om å bidra til at vi blir mange rødhvite supportere skulder ved skulder både på bortebane og hjemmebane, folk som slippe hemningene løs og lar seg rive med på synging og morsomheter. Jeg etterlyser spesielt folk i alderen 20-35år.

Nei jeg har null tro på at en liten gjeng unge ildsjeler med hjertet for tribunekultur og stemning har vært med på å ødelegge det store antallet vi en gang var. Disse unge ildsjelene er de som holder den lille gnisten og håpet oppe på supporterfeltet borte som hjemme. De gjør alt hva anngår tifo, organisering på tribunen, forsangeransvar, trommebruk, sang og stemning. De er genuint opptatt av supporterkultur og kjemper knallhardt for å prøve å få med folk til å bidra på tribunen. Uten disse hadde den lille stemningen på stadion som fortsatt eksisterer vært en saga blott. *

Problemet er at de som sitter å drikker utenfor Cafe1903 fra kl. 10 om morgenen er de mannen i gata forbinder med selve Plankehaugen. Både i byen og blant motstanderenes supportere er det akkurat dette ryktet vi slitet med nå. At vi er en gjeng med arbeidsløse drankere med en skrue eller to løse i topplokket.


" Siterer RG: Og til sist, Plankehaugen trenger ikke se til andre supportere for og se hva dem gjør som er så mye bedre, Grunn til dette er at med dårlig opplevelse i og rundt klubben daler supporterens innsats også ...."

Her skjønner jeg egentlig ikke hva du helt fabbler om. Jeg mener hvertfall det er åpenlyst at vi må se hva andre grupper som har vært på samme nivå som oss har gjort for å bli bedre.---------------------------

Det ordner seg alltid for snille gutter!

Supras Fredrikstad, loud and proud since 11.09.09.


danan

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 aug 06
Innlegg: 804

Lagt til: 15 feb 12, 21:00

Opprinnelig postet av keiko99

Jeg har lenge sagt at vi bør holde på dem sangene som alle kan og la være alt annet piss dere supras kommer med.. ja du vet like godt som meg hva jeg mener..

vær så snill prøv og ta til dere litt også glemmer vi dette, for vi ble en gang enige om at vi skulle prøve og holde en optimistisk tone eller skal jeg si: for mye negative ting her eller på tribunen gjør det bare enda værre...

diskursjon er lov ja, men da må en ta inn til seg hva andre mener og ikke forsette i samme gjørmaHver eneste gang du hamrer løs på tastaturet med dine håpløse meninger sitter jeg å river meg i håret for å prøve å la være å svare deg. Du fatter det jo aldri, du gnåler om det samme gang på gang på gang.  Det er du som fortsatt ruller deg rundt i den samme gamle gjørma keiko.

Det finnes ingen interesse blant folk om å prøve å få til litt skikkelig tribunekultur her i byen igjen. Nettopp dette er noe av det vi i Supras kjemper for. Vi kan supporterkultur, det er vår store interesse og hobby. Vi krysser alle fingre for at Plankehaugen øker enormt med antall aktive medlemmer på tribunen og at de selv tar seg av både tifo, organisering, skape nye sanger og forsangere på tribunen. Dette finnes det svært liten vilje til hos Plankehaugen i dag, derfor tar vi oss av de oppgavene for at ting ikke skal dø helt ut på tribunen.

Du må forstå at det nytter ikke å synge 2-3 sanger jevnt hele kampen, det blir nitrist og kjedelig både for oss som synger og alle andre som må høre på de samme 2-3 trauste strofene gang på gang. Vi må fornye oss litt etter litt hvert år for å holde folk interesserte.

---------------------------

Det ordner seg alltid for snille gutter!

Supras Fredrikstad, loud and proud since 11.09.09.


keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 15 feb 12, 21:49

ta deg en bolle du....

2-3 sanger du liksom... det er så barnslig at jeg gidder ikke og synke så langt ned....

 

---------------------------

Aldri se ned på noen, med mindre du hjelper dem opp...


olav3232

Juniorspiller

Ble medlem: 12 sep 10
Innlegg: 191

Lagt til: 16 feb 12, 15:52

Opprinnelig postet av keiko99

ta deg en bolle du....

2-3 sanger du liksom... det er så barnslig at jeg gidder ikke og synke så langt ned....

 


Da ønsker jeg å stille deg noen spørsmål Keiko, om du vil svare.

Først ettersøker du en saklig debatt, så ber du danan om å ta seg en bolle.
Hvor saklig er det? Du ber folk om å ha selvinnsikt, du burde selv ha nok selvinnsikt til å skjønne at det ikke er en saklig del av debatten du ettersøker.

Hva er det som er så barnslig at du ikke gidder å synke så langt ned med hva? Det kan vell neppe være mer barnslig enn svaret dit på Danan sitt lange innlegg.

Det er helt sant det som blir sagt er om at de som sitter på 1903 kun er en halv brøkdel av Plankehaugen, og at flesteparten tar avstand fra de og deres aktiviteter. Men det er faktisk dette som blir oppfattet som Plankehaugen, og du liker det nok like lite som oss at det ikke er like mye lyd i Plankehaugen som det en gang var.
Men dette er faktisk fakta Keiko, folk tror Plankehaugen kun er en gjeng med fyllehuer som svir av alle trygdepengene sine på 1903, mens de tar shots før den vanlige mannen i gata har rukket å lage kaffen sin på morgenen.
De i Supras bruker tribunekultur som en hobby, ikke bare den sydlanske med bluss, men også engelsk stil med høye rop uten noen hopping. Flere av oss bruker store deler av fritiden til å se på Youtube-filmer fra forskjellige tribuner rundt om i verden, til å lese diverse forumer hvor det snakkes om livet på tribunen.

Det kan godt hende at BRH/Supras har gjort at noen medlemmer i Plankehaugen har trukket seg ut.
Men det som forbindes med supporterlivet i Fredrikstad per dags dato, er ikke pyro og casuals, det som folk flest forbinder med Plankehaugen i dag er fyll og grinete trygda tanter.

Til slutt vil jeg be deg Keiko om å lese signaturen din her på forumet, ''Aldri se ned på noen, med minde du hjelper dem opp...''
Kanskje det er på tide at du legger fordommene og hatet mot de som prøver å lage liv på kampene bak deg. Å kalle noen barnslig og å be dem om å ta seg en bolle vil jeg da kalle å se ned på noen, så når du først er tøff nok til å sette det  i signaturen din bør du være tøff nok til å leve slik også.

Ønsker ikke noe tullete svar fra deg Keiko, eller noen andre på denne her, da er det rett og slett bedre å la være. 

---------------------------

Forever young, infamous youth, forever ultras.


keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 16 feb 12, 17:16

at du plages av at jeg har en signatur må jeg bare beklage, men jeg for bytte oftere..

Vi har mange mang mange mange mange mange fine sanger og det er dere så fult klar over.. jeg kan sikkert nevne noen eller blir vel det ett tema snart:

Vi synger for Fredrikstadlaget

kom igjen, syng med

Når fredriktad

Razzia

Fredrikstad scorær mål (vi for håpe det skjer)

ut å krige

syng for Fredrikstad

Det er VI

Alle sammen for Fredrikstad

ballen rullær

Kom igjen Fredrikstad

Kom, kom, kom til Fredrikstad Stadion

Seven nations army

aldri skal vi svikte

Forza rød-hvit

Vi er Fredrikstad

Fredrikstad Fotball

ja det er bare litt av mange flere som ikke står hos plankehaugen sine nettside

teller lenger en til 4 værfall + dem flere som har kommet... sanger har vi nok av

så til slutt: jeg driter i hvor lange innleggene er...

 

 

---------------------------

Håpet er en risiko man må ta.


olav3232

Juniorspiller

Ble medlem: 12 sep 10
Innlegg: 191

Lagt til: 16 feb 12, 17:41

Plages ikke av den gamle signaturen din Keiko, fin den.
Det er det at du hadde det som signatur uten å følge det jeg synes er litt rart.

Mye fine sanger, ''se torsken'' sangen som kom i 2010 trykket ikke maks i starten, men siden Supras ikke ga seg så husker vell alle nå hvor godt den trykket siste kampen mot Hønefoss i 2010.

---------------------------

Forever young, infamous youth, forever ultras.


RG

A-lagspiller

Ble medlem: 13 mai 06
Innlegg: 521

Lagt til: 16 feb 12, 17:42

Det er tydelig jeg har tråkket noen på tærne her og legger meg flat for alt jeg skrev !!!!!

Eller nei !!!

Tror mange som meg velger og drite i ståplassen fremover og heller gå på sitte tribunen,

det er for mange veslevoksne som "styrer" og det er ikke sånn det bør være.

Alle sammen ser hva som skjer når supras synger f.eks vi elsker bare Fredrikstad og alkohol og kvinner.

Det er rett og slett patetisk !!!

Jeg med sikkerhet vet det er flere som ikke gidder og gå på ståplass lenger pga den indre uroen i PH.

Ja det er billigere billetter, men det veier ikke opp for den uroen som er på feltet...

Når dette er ordnet så tror jeg flere vil komme "tilbake" og gjøre som de pleide og gjøre ...

Jeg er Tottenham supporter og vi har Masse sanger og stort reportuar og det blir laget nye sanger der også, men ikke nye sanger som skal prøves ut og testes på feltet..

---------------------------

# Seriegull 1937 1938 1949 1951 1952 1954 1957 1960 1961
# Cupgull 1932 1935 1936 1938 1940 1950 1957 1961 1966 1984 2006

”Jeg kommenterer aldri dommerne og jeg gjør ikke noe unntak for den kødden der”.


hedvalen

A-lagspiller

Ble medlem: 10 mai 05
Innlegg: 612

Lagt til: 16 feb 12, 18:29


Du skriver at Supras kan fremstå litt veslevoksne RG . Det kan jeg forsåvidt være enig med. Gruppa består av unge mennesker som naturligvis vil opp og frem. Gutta elsker tribunekultur så de gjør derfor alt for å lage liv på tribunen .

Iveren etter å få med flest mulig kan kanskje oppfattes litt feil noen ganger, da engasjemanget til tider kan bli litt høyt. Jeg skjønner jo at en 40 åring ikke har lyst til å bli belært av noen "snørrunger" på 20 år .Det er vertfall slik noen mener. Selv er jeg 24 og jeg hadde ikke blitt mye blid hvis en 15 åring tatt seg til rette rundt meg.

 Men jeg må jo stille folk spørsmålet , hvorfor kappe hue av de yngste som antageligvis er noen av de ivrigste ildsjelene på stadion . Jeg snakker 10-30 unge ildsjeler som til tider kanskje kan være litt vell ivrige. Men vi trår da sjeldent over streken, å gjør vi det så er det ikke mere en unge flest ville gjort.. Antageligvis så gjorde dere mye værre ting i deres egen ungdom .

Vi snakker ungdommer som har lagt ned tusenvis av timer til dugnad. Jeg har forlengst mistet tellinga på hvor mange timer jeg har tilbragt på tifo rommet . Vi gjennomsøker internet for å dikte sanger som ikke noen andre grupper i Norge har brukt, slik at vi kan fortsette å utvide sangrepportoaret som Plankehaugen har utvidet gjennom disse årene. Det var ingen som klaget da Plankehaugen lagde egne cder med 10-14 nye sanger .

Jeg må innrømme at jeg blir ganske oppgitt over hylekoret som står på siden å kapper hue av de oppsnasige snørrungene så fort de prøver på noe nytt som kan bidra til bedre stemmning.

Men det må da gå an å møtes litt på halveien her slik at vi kan prøve å dra i samme rettning ..

Jeg har vært så heldig i år at jeg ble stemt inn i styret . Vurder å arrangere "tribunemøter" en gang i uka i Plankehaugens regi .

Jeg ser for meg litt uformelle møter der det kan diskuteres tifo, sanger osv osv osv . Vi kan se på filmer fra andre klubber og dele fanziner. Ser for meg at max 4-5 fra Supras tar seg en tur slik at det blir enkelt for andre og føle seg innkludert raskt .

Hva syns folk om den siste ideen ? Kan dette bidra til til tribunelivet ? Samt skape dialog ?

 

---------------------------

Dont worry, be happy!!! :D


RG

A-lagspiller

Ble medlem: 13 mai 06
Innlegg: 521

Lagt til: 16 feb 12, 18:29
Endret: 16 feb 12, 18:50
Endret av: RG

Opprinnelig postet av olav3232


Mye fine sanger, ''se torsken'' sangen som kom i 2010 trykket ikke maks i starten, men siden Supras ikke ga seg så husker vell alle nå hvor godt den trykket siste kampen mot Hønefoss i 2010.

Skal ikke lage noe nummer ut av dette, men tror du ikke at vist ffk lå under 3-0 til pause at alle sanger ville vært litt redusert ?

Alle sanger "trykker"når spillet er bra og da stiger stemningen og prestasjon til en hver supporter også,det er fakta !!

 

---------------------------

# Seriegull 1937 1938 1949 1951 1952 1954 1957 1960 1961
# Cupgull 1932 1935 1936 1938 1940 1950 1957 1961 1966 1984 2006

”Jeg kommenterer aldri dommerne og jeg gjør ikke noe unntak for den kødden der”.


RG

A-lagspiller

Ble medlem: 13 mai 06
Innlegg: 521

Lagt til: 16 feb 12, 18:48

Opprinnelig postet av hedvalen

 Men jeg må jo stille folk spørsmålet , hvorfor kappe hue av de yngste som antageligvis er noen av de ivrigste ildsjelene på stadion . Jeg snakker 10-30 unge ildsjeler som til tider kanskje kan være litt vell ivrige. Men vi trår da sjeldent over streken, å gjør vi det så er det ikke mere en unge flest ville gjort.. Antageligvis så gjorde dere mye værre ting i deres egen ungdom

 

Her snakker  vi samme språk ! Det de gutta gjør er uten sidestykke godt gjort !

Det er som du selv sier at jeg vil ikke bli "skreket til av en veslevoksen at jeg ikke synger når jeg fks tar en pust i bakken. Det som kommer med alderen er utholdenheten blir litt labrere enn når en var 20.Da er det naturlig og ta en pust i bakken og ikke synge i 90 min som er ønskelig, det er ikke gjennomførtbart.

Er det da en som står og "skriker" se til hælvette og syng da, ja da holder mann i værtfall kjeft.

Jeg er ikke i mot fornying av ting og gjøre mål, men jeg er motstander av og gjennomføre ting som garantert skaper splid.

Det vil være seg sanger som er for vansklige og lære bare ved og lytte på hva en annen 10 meter unna synger. og denne sangen som kun disse supras syns er kul (Fredrikstad og alkohol og kvinner).

Synes det du skriver hedvalen er flott og fint og dialogen er voksen.

---------------------------

# Seriegull 1937 1938 1949 1951 1952 1954 1957 1960 1961
# Cupgull 1932 1935 1936 1938 1940 1950 1957 1961 1966 1984 2006

”Jeg kommenterer aldri dommerne og jeg gjør ikke noe unntak for den kødden der”.


RG

A-lagspiller

Ble medlem: 13 mai 06
Innlegg: 521

Lagt til: 16 feb 12, 19:25

Opprinnelig postet av hedvalen


Virker ikke som du har vært mye på kamp i England RG . Jeg er Liverpool supporter å jeg kan bekrefte at omtrent alle spillerne har egne sanger . På pubbene rundt stadion så kan du høre nye sanger før vær bidige gang . På turer florerer det av forskjellige nye sanger. 

 

Har reist over dammen siden jeg var 14-15 år og det begynner og bli en stund siden,

du sier det jo selv her at det lages og synges nye sanger på pubene rundt stadion.

Det samme er på White hart, det foregår på pøbben og ikke inne på stadion av overivrige sangere :-)

---------------------------

# Seriegull 1937 1938 1949 1951 1952 1954 1957 1960 1961
# Cupgull 1932 1935 1936 1938 1940 1950 1957 1961 1966 1984 2006

”Jeg kommenterer aldri dommerne og jeg gjør ikke noe unntak for den kødden der”.


keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 17 feb 12, 00:05

til olav3232

ikke bland inn signaturene min fremover da så lenge du ikke plages av dem Smile

 

---------------------------

Håpet er en risiko man må ta.


Robbie

Juniorspiller
Ble medlem: 15 feb 11
Innlegg: 105

Lagt til: 17 feb 12, 00:13

Herregud Keiko! Gutta argumenterer jo bare for seg. Det kalles en diskusjon. Du havner på det barnslige nivået gang på gang på gang. 

Skjerp deg!

---------------------------

Kråkerøy


keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 17 feb 12, 21:34
Endret: 17 feb 12, 21:38
Endret av: keiko99

Til dere som syns det er rart at vi supportere er dårlige så finnes svaret her inne....

 

Håper alle vil lytte til denne

 

---------------------------

Håpet er en risiko man må ta.


rød og hvit

A-lagspiller
Ble medlem: 13 sep 07
Innlegg: 354

Lagt til: 18 feb 12, 09:19

Tribunekultur handler ikke om noen vell overivrige unggutter eller kjente sanger for den eldre generasjon.

Dette handler om en jobb som må gjøres og som ikke alle har kunnskap/kompetanse til å gjøre.

For det første det kreves en tydelig ledelse, dette er ikke arenaen hvor halvfulle brølaper skal lede (unge eller gamle).

Det må være en leder som kan bygge opp stemningen - fra de siste 5 minuttene før avspark (med lette oppvarmingsøvelser).

Det må være en leder som vet å lage en regi for showet på tribunen - det er sjanseløst å tro at en skal klare 110% i 90 minutter. Derfor må dette bygges opp og regisseres.

Det må være en ledelse som har en klar plan og en evne til å improvisere

En leder må kunne klare å finne tonen som er sangbar for supporterne - dette er ikke et kor, men en supportergjeng. Allsang/kampsang som blir dratt i gang av en overivrig supporter legges ofte i et alt for høyt toneleie til at det blir mulig å få trykk i sangen.

Har vi en tydelig ledelse er alle ivrige/overivrige unggutter gull verdt - de klarer å lage langt mer trøkk enn en gjennomsnitts supporter.

Utfordrer plankehaugen til å stille med en kampsangleder/leder for supporterne som har faglig tyngde og autoritet til å lede PH feltet.  (Og resten av stadion).

Samtidig med å skaffe en leder for supportergjengen er "utsmykkinga" av stadion viktig. Banner, flagg, lovlig blussing, osv.
En god ramme på dette og en stadion i fest har gjort mye av jobben for de som skal lede supporterne og den gjør det enklere for supportene på andre plasser enn PH å være med.

TAR PLANKEHAUGEN UTFORDRINGEN? I så fall hvem tar ansvaret for at dette blir jobbet med


Kvam

Juniorspiller
Ble medlem: 21 aug 06
Innlegg: 214

Lagt til: 18 feb 12, 19:55

Etter å ha lest en del her inne, og vært på Plankehaugenfeltet 4-5 ganger i året, tør jeg å påstå at Keiko er en meget, meget stor bidragsyter til den dårlige stemningen på feltet. Skjerp deg!

---------------------------

Norgesmestere 2006!!


keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 18 feb 12, 21:43

oi kvam det var en stor ære...  er det rart sier jeg bare at det er så dårlig steming når dere har så jævlig vondt av alt jeg skriver... slutt og les hva jeg skriver da vel....

VI STÅR EN FOR ALLE OG ALLE FOR EN

---------------------------

Håpet er en risiko man må ta.


olav3232

Juniorspiller

Ble medlem: 12 sep 10
Innlegg: 191

Lagt til: 18 feb 12, 22:13

Opprinnelig postet av keiko99

oi kvam det var en stor ære...  er det rart sier jeg bare at det er så dårlig steming når dere har så jævlig vondt av alt jeg skriver... slutt og les hva jeg skriver da vel....

VI STÅR EN FOR ALLE OG ALLE FOR EN


Keiko, du må begynne å ha litt selvinnsikt.
''Slutt og les hva jeg skriver da vel....''
Det bli som om jeg skulle sagt: '' Hvis du har noe i mot at jeg fyrer opp bluss på kamp så FFK får bøter, finn deg en annen klubb å heie på da vell, hvis du har noe i mot at jeg synger om alkohol og kvinner så kan du finne deg en annen plass på stadion''.
Det blir for dumt Keiko, det håper jeg at du også skjønner. Du eier ikke det forumet her, så da blir det for tett å si av deg som  ønsker en saklig debatt at folk kan slutte å lese hva du skriver hvis de er uenige og hvis de nevner at de er uenige.

Hvis du ønsker en voksen debatt, bør du selv bidra Keiko.
Flott skrevet av Mr. '' rød og hvit'' over her forresten. 

---------------------------

Forever young, infamous youth, forever ultras.


keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 18 feb 12, 23:47

jeg kan bidra, men jeg må nesten svare og sånn er det Smile

jeg har prøvd og si flere ganger at vi har nok av sanger og skal vi bli bedre må vi kutte ut sanger som ikke skaper noe liv..

det nytter ikke at forsangeren skriker halsen av seg.... jeg er så sikker på at vi skal bli sånn vi var en gang: BEST

derfor: VI STÅR EN FOR ALLE OG ALLE FOR EN (som det sier i sangen)

---------------------------

Håpet er en risiko man må ta.Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 5 2

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340