Husk meg
Brukernavn
Passord

Treningskamp FFK - Sarpsborg fredag 11/2 kl. 18:00

Flat Trådet Nøstet
Side 4 av 4 4

ffk-4ever

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 aug 06
Innlegg: 1048

Lagt til: 11 feb 11, 23:24

Ja faktisk, er du så jævla nedrulla så hjelper det ikke og snakke til sånne personer. så ja grisebank skulle han hatt


General Gardener

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 11 feb 11, 23:41

Vold kan medføre en tilfeldig seier, men det kan aldri skape varig fred, var det ikke det Martin Luther King sa? Smile

Enig i at det han gjør er totalt idiotisk. Det verste er at han er nære å skape en farlig situasjon, der det fort kunne blitt kaos. Flere FFK-supportere var jo blant annet ute på banen. Ut i fra tv-bildene ser det ut som om politi og vakter gjør en god jobb. Det er jeg sikker på at de har gjort i etterkant også. Tipper supporteren får et forenklet forelegg som svir, og at han ikke er velkommen på Sarpsborg 08-arrangementer i fremtiden.

Så la oss andre heller være supportere, så får politi og klubbstyrer ta seg av disiplinærsaker!

Eller for å ta Mads Hansens artige innfallsvinkel på Twitter: "Sløvt av Dino - gode fotballspillere bør orientere seg om eventuelle tilskuere som kommer skliende bakfra." Wink

Jeg tar ikke så tungt på dagens resultat, dog uten å ha sett kampen. Vi stiller med et mye svakere lag enn vi skal, der blant annet tre av fire forsvarsspillere og fjorårets toppscorer mangler.

Det eneste som bekymrer meg er at troppen har så mange småplager og skader når det kun er litt over én måned igjen til seriestart.

Savner også en skikkelig rapport på hva som skjer med Joachim Thomassen. Regner med at de har fått svar på MR nå. Slik jeg har forstått det har han hatt plager med muskelfestet i magen eller noe. Vet at slike smerter kan bety blant annet både Gilmores Groin og et benmargsødem i en knokkel. Det vil eventuelt føre til en stund på sidelinjen. Får håpe det ikke er noe av det.

---------------------------

General Gardener = tidl. Lemmy


bennygullfot

A-lagspiller

Ble medlem: 20 mai 05
Innlegg: 769

Lagt til: 12 feb 11, 00:26
Synes faktisk det var litt morsomt jeg, selvfølgelig er det dumt gjort av han fylliken som løper ut der. Men ingen skade skjedd, unntat litt temperatur! Dog bra at han blir tatt hånd om av vakter og politi! Ros til de ffksupportere som går utpå banen og prøver å fjerne han også! Litt temperatur er gøy, bra tacklingen var av det dårlige slaget, kjedelig om Dino hadde blitt skada!

---------------------------

Samhold


Plankehue

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 jul 09
Innlegg: 1035

Lagt til: 12 feb 11, 00:32
Endret: 12 feb 11, 00:42
Endret av: Plankehue

jeg var på kampen og har følgene å melde (i rødhvite briller) :

Første omg.

Jeg syns sarpsborg lå veldig kompakt med vel 8 mann i forsvar hele førse omg. De prøvde ikke å spille, men kællke ballen opp på sin høyre side. Første målet dems var bra det. Men syns ikke særp prøvde å spille noen spill, hvis man ikke mener kællke fot balle er deres spill.

Det var mye spille der og de kom vel litt for lett igjennom.

FFK sin del var vel ikke den aller beste første omg, men gjorde mye bra i angrep (bortsett fra å putte ballen i mål).

Blandt annet Tarik kommer alene mot keeper og istendefor å skyte, så sentrer han ??? men han er vel litt usikker enda Wink

Andre omg.

Fkk er bedre og Lasse har en VELDIG bra reddning, men forsvaret var ikke med på returen og særp scorer. Jeg legger skylden på forsvaret i det målet. Særp spiller faktisk mer fotball etter at de leder 2-0 da kunne man faktisk se at de prøvde på noe. Fikk også en bedre bedkjent skap med Matland (nr 6 ihverfall) og må si at han var en drittsekk uten like. Jeg hadde panorama utsikt på hva han bedrev tiden sin i andre omg på baen. og at han ikke mer enn et gult kort er uforstålig. EN JÆVLA KØDD! Det var holding stygge taklinger og mye dytting, som neste foråsakte at linje dommeren neste flakset i tribunen med bakhode først, takke være Alex fik holdt dommeren igjen. han lagde en del kvalme etter gamboa var forsinket i en takkling og var så vidt borti han. Usmaklig som en særping kan( og han er faktisk fra Tromsø og jeg har veldig godt bilde av dem fra nor).

og etter første målet til mulac, som var en ren keeper tabbe, så ble det mye bra angrep fotball fra FFK.

kunne også virke som FFK kjørete en 4-3-3 formasjon når mulac kom inn.

I hel heten

så syns jeg FFK gjorde mye bra, mangler mye def spill fra midt banen og ned i forsvaret. Sars kom alt for lett igjennom til 16 meteren. Men tanken på at det var mange unge spillere og adre i lag oppstillingen så er jeg fornøyd med 2-2. Andre omg ble veldig mer underholdene med han idiote som løp ut på banen og FFK supprtrene ble veldig oppstemt etter det Tongue out Håper han ikke får se fotball for resten av livet sitt. Sign og Jabbie gjorde seg ikke bort sån jeg kunne se, men Tveter så jeg lite til, men det kan ha noe å si at jeg satt der jeg satt ( rett foran der Sars supporteren ble slengt i bakken).

Det er ihverfall sån jeg så kampen og fikk oppfatning av.

Og til slutt, så syns jeg vi vant tribune fighten, SUPRAS gjore en kjempe insats for dagen og pæddene var det lite i fra foruten 1 og 2 scoring. Kan ikke si at de gjorde noe få små forsøk.


tynter

A-lagspiller

Ble medlem: 02 apr 03
Innlegg: 663

Lagt til: 12 feb 11, 02:15

Sånn jeg så det var han ikke spesiellt høy i hatten der han ble ført ut av to politimenn. Det så nesten ut som at han var på gråten. Så hvis han da får ei natt i fyllearresten og 7.500 i bot så svir det nok mere enn litt juling.

 


kratos

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 12 feb 11, 08:05
Endret: 12 feb 11, 08:16
Endret av: kratos

Opprinnelig postet av bennygullfot
Synes faktisk det var litt morsomt jeg, selvfølgelig er det dumt gjort av han fylliken som løper ut der. Men ingen skade skjedd, unntat litt temperatur! Dog bra at han blir tatt hånd om av vakter og politi! Ros til de ffksupportere som går utpå banen og prøver å fjerne han også! Litt temperatur er gøy, bra tacklingen var av det dårlige slaget, kjedelig om Dino hadde blitt skada!

 

Hadde vaktene gjort jobben sin, hadde han aldri nådd så langt. Sløvt av 08 og ikke å stille med skikkelige vakter... De vaktene som stod forran FFKsupporterene virket som de stod der på dugnad...

 

Ellers syns jeg vi er skremmende dårlige i 1. omgang. Bra trøkk frem til 08 scorer, 3 sjangser/skudd på mål før 08 i det hele tatt er over midtstreken. Deretter faller vi helt sammen. Angrepet består bare av lang ball opp til en ensom Tarik og ingen bevegelse av de andre mot mål. Riktig nok er Tarik god, men han er ingen supermann heller. Lagspill er også totalt fraværende, vi er 11 enkeltspillere der ute.. Skal vi i det hele tatt begynne å tenke på og overleve, MÅ Aune få til et lag, og det fra start. Nytter ikke å sove i 1. omg for så og gi gass i 2. Da er det som regel for sent...

2 omg begynner bra intil 08 øker ledelsen, så detter vi sammen igjen.

---------------------------

wakka wakka wakka ( < o o o o o o o


hedvalen

A-lagspiller

Ble medlem: 10 mai 05
Innlegg: 612

Lagt til: 12 feb 11, 08:46
Endret: 12 feb 11, 08:48
Endret av: hedvalen

Syns ikke vi skal dømme vaktene der for mye . Er ikke så lett å forberede seg på en tilfeldig person av 1700 mennesker som vil ut på banen ..

Hadde dere som "klager" klart det i østfoldhallen?. For å ungå det måtte man ha gjerdet inn hele greine med vakter .

Vakter og politi var akkuratt raske nok, de ungikk at FFK supportere fikk tak i han.. i mine øyne er det en bra nok jobb..

---------------------------

Dont worry, be happy!!! :D


keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 12 feb 11, 10:08
Tror ikke vi skal kritisere vakter. en kunne jo se på Melodi Grand Prix finalen der en sånnen fyr skulle ødlegge... Disse gutta for til det dem ønsker og vaktholde kan ikke forhindre sånt..

---------------------------

Jeg kan lese og selv om jeg skriver du/dere stryk det som passer :D


Per Egil

Moderator

Ble medlem: 01 apr 05
Innlegg: 2141

Lagt til: 13 feb 11, 21:05

Jeg slettet noen rimelig sjanseløse innlegg. Noen ganger går det an å tenke seg om to ganger før man poster.

Eventuell tilbakemeldinger taes som vanlig på PM.

---------------------------

"Hvis kassereren går på kino for klubbens penger, skal han ha en omgang med juling og flyttes ned på B-laget."
Kvikk Frydenbergs lovverk


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5533

Lagt til: 14 feb 11, 17:28
Synes dette var en overbevisende kamp av FFK. De startet med noen kontringer i forykende tempo. Noe som gjorde at sarp la seg bakpå. Vår venstre side med Rafn og Singh fungerte dårlig defensivt. Etter at sarp hadde forsøkt noen angrep på motsatt side uten å lykkes, gikk alle angrep på vår venstre side. Sing er høyrebent midtstopper, og ikke venstreback, men klarte seg ok. Det var vel kanskje det defensive samarbeidet med Rafn(evt Elvestad) som sviktet. Stusset over at sarpingene, i en treningskamp, gav opp å utfordre vår høyreside med Gamboa og Askar. Her har virkelig FFK fått opp et bra radarpar. Nå vet jeg ikke om dette sarpelaget ligner det de vil stille med i TL. Jeg håper ikke det for deres del. Ruud Tveter så veldig bra ut, og Tarik også. Jevnt over var FFK vedlig bra, med unntak av det defensive på venstresiden(men der har vi vel alternativer?)

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Plankehue

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 jul 09
Innlegg: 1035

Lagt til: 14 feb 11, 17:46

http://www.f-b.no/sport/nektes-pa-stadion-1.6031857

 

Hvor vanskelig skal det være å ta en gavgjørelse for sarp å utestenge en supporter?

Kan ikke være noe annet og gjøre hvis man spør meg.

Godt at FFK er handlekraftig Cool


Plankehue

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 jul 09
Innlegg: 1035

Lagt til: 23 feb 11, 15:43

Er det noen som har hørt noe mer om særpingene har tatt en avgjørelse om han som løp ut på banen????


Knuty

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 mar 05
Innlegg: 2289

Lagt til: 23 feb 11, 17:06

Opprinnelig postet av Plankehue

Er det noen som har hørt noe mer om særpingene har tatt en avgjørelse om han som løp ut på banen????

Har ikke det. Kan dog ikke tenke meg noe annet enn at han blir utestengt fra S08s kamper. Noe annet ville gitt et fryktelig rart signal utad...

Men, man vet vel aldri med sarpingene..


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5424

Lagt til: 23 feb 11, 17:26
Endret: 23 feb 11, 17:27
Endret av: Rey

I følge denne artikkelen hos NRK er han utestengt i Særp også, men om det er noe NRK har gjettet seg fram til selv eller om det er noe de har fått fra S08 står det ingenting om.

De venter vel uansett på NFF før de offentliggjør noenting i og med at de kan bli straffet også

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Plankehue

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 jul 09
Innlegg: 1035

Lagt til: 03 mar 11, 01:09

oen som vet om det har kommet noen endelig beslutning om han som løp ut på banen?


madcow

A-lagspiller

Ble medlem: 28 aug 06
Innlegg: 535

Lagt til: 03 mar 11, 14:31

Opprinnelig postet av Plankehue

oen som vet om det har kommet noen endelig beslutning om han som løp ut på banen?

Fra hvem? Sarpsborg eller Fredrikstad?

 

Fredrikstad har utestengt han.

---------------------------

Ja Rekti...
- FFK / LFC / Østsiden -
Største skuffelse: Tap mot Sarpsborg 08, 06.11.2009


Plankehue

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 jul 09
Innlegg: 1035

Lagt til: 03 mar 11, 21:50

fra sarsborg Tongue out


madcow

A-lagspiller

Ble medlem: 28 aug 06
Innlegg: 535

Lagt til: 04 mar 11, 00:44

Opprinnelig postet av Plankehue

fra sarsborg Tongue out

Foreslår du sender de en mail og spør, hyggelig gjeng der oppe.. til tross for at de holder med S08. =)

---------------------------

Ja Rekti...
- FFK / LFC / Østsiden -
Største skuffelse: Tap mot Sarpsborg 08, 06.11.2009Flat Trådet Nøstet
Side 4 av 4 4

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340