Husk meg
Brukernavn
Passord

Hei alle sammen

Det har vært en stund siden sist, men nå kommer det en liten oppdatering. Starter etter Alta kampen... Dessverre vil det komme flere sånne kamper, men vi får håpe at det ikke blir mange.
Tekst av Tor Trondsen
Lagt ut: 22. May 2003 - 22:32
http://www.ffksupporter.net/bilder/trondsen.jpgVidere har jeg slitt litt med lysken. Jeg tror jeg har kontroll på den nå, men lyskeproblemer er noe dritt. Har også tatt kortisonsprøyte mot dette.

Ellers må jeg berømme alle som var i Horten. Det var en sinnssyk stemning, og jeg tørr påstå at det bare er klanen som kan måle seg med dere! Vi får håpe det også kan bli sånn på hjemmekampene.

Kjempefornøyd med at vi tok oss videre fra cupen i går. Husk at dette var en kamp som vi hadde alt å tape. Det var ingen god kamp, men vi tok oss videre, og jeg har en sterk følelse av at det er Moss som vil gjeste oss i neste runde...

Neste motstander er Bærum. Ingen enkel kamp, og alle har vel fått med seg det som har skjedd med Tore. Vi får bare krysse fingrene for at det ikke er noe alvorlig. Tore kommer helt sikkert tilbake og tross alderen har han en kropp som en 25åring. Men det gror godt bak ham med Jørgen, Lahai og Anders. Vi får håpe banen blir bra til søndagen.

Ellers så jeg landskampen og gleder meg over Tore Andre Flo. Det som var mest overraskende var hvor positiv Ernst A Lersveen var. Trodde ikke det var sant. Fortsett sånn du, så er det sikkert flere som har på lyden senere også...

Vi prekas senere dere...

Hilsen Tor T..



Vil du vite mer om Tor Trondsen, kan du lese Et intervju med Tor Trondsen

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24