temp

Christian Halvorsen:

Ferien over og på'n igjen

Ferien er nå over, og vi er allerede tilbake i gammelt spor. Det var kanskje mange som la merke til at vi kom til kvartfinalen i Jet turneringen, en turnering hvor vi burde ha gått til semifinalen. Spilte en utrolig 1.omgang. Alle spilte opp mot sitt beste. Utrolig synd at de klarte å score to mål i 2.omgang. Sånn er fotballen, rund!
Tekst av Christian Halvorsen
Lagt ut: 16. August 2005 - 09:09
Den siste uka har vi spilt kamp mot Stabæk hvor vi vant fortjent 4-5. Det var utrolig deilig å vinne denne kampen. Vi ledet 3-4 i det 90.minutt, men Stabæk utligna i det 91.minutt. Da trodde alle at kampen skulle ende 4-4, men Vi storma rett i angrep, og fikk en riktig straffe. Jørgen satt den og vi vant 4-5. Jeg tror vi kommer til å få en bra høstsesong. Laget har vist en formkurve i det siste. Neste kamp nå er førstkommende onsdag mot Skjetten i Trondalen. Møt opp og støtt oss