Husk meg
Brukernavn
Passord

Velkommen til FFKSupporter.net

Velkommen til FFKSupporter.net, siden av ffksupportere - for ffksupportere! Vi er en uavhengig side som ønsker å kunne tilby akkurat det supporterne selv vil ha. Vil du være med å forbedre siden? Les videre. (Siden dette er den første nyheten: Les mer ved å trykke på overskriften til hver enkelt nyhet).
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 23. March 2003 - 22:37
For at denne siden skal bli så bra som mulig er vi avhengig av respons fra dere. Ris og ros tas imot med åpne armer, og absolutt all respons vil hjelpe oss med å lage en bedre side for dere.

Administratorer

Vi har i dag følgende administratorer:

Trond Johansen - Skribent
Trond er vår nyeste ervervelse, og er for tiden bosatt i Oslo. Han drev tidligere FFK Web, og går under kallenavnet ”dc” på fredrikstad.no sine debattsider. Videre viser han stort engasjement for FFK med sine grundige og gjennomtenkte uttalelser.

Trond vil hovedsakelig være artikkel- og nyhetsskribent. Han kommer også til å komme med FFKSupporter.net’s tabelltips for sesongen 2003.

Trond kaller seg ”Costanza”.

Morten Larsen – Utvikler
Morten er mannen som hovedsakelig har utviklet sidene sammen med meg. Han er den som har gjort det mulig å lage denne siden, og har alene (med litt hjelp av undertegnede) laget all php og mysql til denne siden. Morten er virkelig dyktig på den fronten!

Morten vil ha ansvaret for utvikling av sidene og moderering av forumet, og kaller seg ”morten”.

Øystein Holt – Webmaster og skribent
Undertegnede er mannen som kom med ideen å lage en uavhengig supporterside for FFK. Jeg har laget designet, all htmlkoden, og utviklet forumet sammen med Morten. Jeg har ansvaret for alt innholdet på disse sidene og videreutvikling av design.

Er det noe du mangler på disse sidene? Er det noe du er misfornøyd med? Da er det meg du bør kontakte på: Holters@ffksupporter.net

Jeg kaller meg forøvrig ”Holters”.

Forumet

Denne siden har et selvutviklet forum som krever registrering med aktiveringskode. Det vil si at du som bruker må oppgi din e-post adresse når du registrerer deg. Du vil få tilsendt en aktiveringskode som du må bruke før du kan skrive noe i forumet. Dette er for å kunne luke ut de useriøse forumdeltakerne (Dere vet hva vi snakker om).

Ettersom forumet er utviklet av Morten Larsen, bør forbedringer når det gjelder forumet rettes direkte til ham på morten@ffksupporter.net. Ingen forslag er for dumme, og han vil kunne utvikle de funksjonene som nettopp du vil ha! Morten setter stor pris på tilbakemeldinger om det er noe som er tungvindt, funksjoner du mener mangler, eller hva som kunne ha vært gjort annerledes.

Kos dere! Men ikke vær redd for å komme med forslag…

- Øystein Holt

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3