Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Vi lanserer nytt design!

FFKsupporter.net :: Divisjon v2.0

Etter langt og lenge og lengre enn langt lanserer vi endelig det nye designet. Dessverre har ikke releasen blitt like omfattende som vi først lovet, men noen godbiter kan vi fortsatt by på. Vi håper dere setter pris på det nye designet, men glem ikke å gi oss tilbakemeldinger. Vi er takknemmelige for både ris og ros.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 05. August 2005 - 14:05

Diskusjonsforumet har fått en kraftig ansiktsløfting, men vi mener bestemt at vi fortsatt har klart å holde på linjene fra det gamle, gode og ærverdige forumet. Brukervennlighet har stått i høysetet, men likevel har vi noen nye finesser på lur.

Kategorier har blitt introdusert til forumet. Ikke for mange, men et akkurat passe antall. Behovet for en kategorioversikt har sakte, men sikkert økt siden lanseringen av FFKsupporter.net den 23. mars 2003.

Trådet visning har også tatt turen for de av dere som liker dette. Antall poster har blitt gjenintrodusert og nå kan jaggu brukerne ha egne bilder av seg selv også. Skulle det være én du har noe usagt med, så er det bare å sende en privat melding. Vi håper denne funksjonen blir flittig brukt slik at overdrevne personlige meldinger kan komme i litt mer private omgivelser.

Vi har også fått plass til en realtime teksteditor i svarfeltet til forumet, og håper dette bedrer brukervennligheten betraktelig. For oss virker den meget tidsbesparende.

Dessuten må bare komme med følgende påstand: Forumet er lynraskt!

Ikke glem å ta en titt på spillerstallen også. Der finner du beskrivende tekster av hver enkelt spiller.

Velkomne skal dere være!

PS! De av dere som er interesserte i siffertipskonkurranse burde ta en titt her og her.

Øystein Holt
Ansvarlig redaktør
www.ffksupporter.net

Diskutér saken i forumet her.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3