Husk meg
Brukernavn
Passord

Snart en etterlengtet ferie!

Hei alle sammen og takk for sist. Det er en stund siden sist (nok en gang) men det har vært noen hektiske uker fram til nå.
Tekst av Christian Halvorsen
Lagt ut: 04. July 2005 - 21:48
Neste uke reiser vi på Jet-cup for å møte gode lag. Vi har bl.a. Start i puljen vår. Dette kommer til å bli gøy. Matche kreftene våre mot lag som holder et meget høyt nivå. Etter det tar vi en etterlengtet ferie i nesten 14 dager =) Jeg tror alle gutta trenger litt ro nå.

Klokken har nå akkurat passert halv ti, og vi har akkurat hatt en slitsom kamp mot selveste Vålerenga. De har omtrent samme fotballfilosofi som oss, og det er å spille ball. To jevnspilte lag. Vi klarer å holde hodet kaldt, og scorer to mål i førsteomgang av Tarik og Shakoor. (Deilig Shakoor:d). Andre omgang får Vålerenga et mål og vi blir presset, men de klarer aldri å sette sjansene sine. Vi hadde en kjempesjanse på slutten hvor vi skulle scoret, men det gjorde ingenting. Vi slo Enga 2-1, og det var veldig deilig. Nå går vi til ferie med 24 poeng. Litt usikker på hvor vi ligger, men vi er på vei opp i alle fall.

God sommer alle sammen.

MVH en glad og fornøyd Christian Halvorsen

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3