Husk meg
Brukernavn
Passord

Bortekamp - Hvorfor drar ikke du?

Innen maimåned er omme vil Fredrikstadsupportere ha muligheten til å dra på flere fantastiske borteturer. FFKSupporter.net tok turen sammen med Plankehaugen til Raufoss for to helger siden, og det er noe vi trygt kan anbefale til alle og enhver. Hvorfor ikke ta deg en tur til Ulsteinvik førstkommende søndag? For å ikke snakke om en båttur 16.mai? Eller kanskje en litt roligere busstur med Plankehaugen? Mulighetene er mange!
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 29. April 2003 - 16:49
Hødd - FFK

Som alle FFKsupportere vet er Hødd neste hinder på vei til Tippeligaen. Plankehaugen setter riktignok ikke opp en buss denne gangen, men da trår Aristokraten/Gladbussen til med en hjelpende hånd. Drøyt 20 personer har meldt seg på turen, men det er plass til omkring 70! Det er en luksuriøs dobbeltdekker av en buss vi har med å gjøre, så prisen har kommet opp i 1000 kr, men dette er med inngangsbillett til kampen.

Arrangørene av denne turen har beregnet to seter til alle mann, slik at det skal bli lettere å få sovet. Det er i toppetasjen alt liv og røre skal skje – her er det også lov til å ta seg en øl, mens de som vil ha en roligere tur kan plassere seg i bussens nedre etasje. På denne måten dekker man alles behov – vil man sove går man bare ned trappen og finner seg et ledig sete – verre er det ikke!

Aristokraten holder åpent 11-17 på hverdager og 11-16 på lørdager, så det er bare å ta seg en tur innom å melde seg på! Skulle det være noe spesielt, kan du kontakte Aristokraten på telefon 69 39 06 77.

Ørn Horten - FFK

Beklageligvis fikk ikke FFK hjemmekamp 16.mai i år, men hva gjør vel det når vi skal til Lystlunden? Denne dagen er mulighetene så mange at det rett og slett ikke finnes noen unnskyldning for å ikke ta turen over Oslofjorden til Horten. Aristokraten har satt opp 2 båter som vil dra fra Mets kl. 14.00.

Den største båten tar 150 personer og her vil det være underholdning i form av et band. På den noe mindre båten, som tar 100 personer, vil det være en trubadur som går rundt og underholder. En båttur koster 375 kroner per snute - 100 kr for inngangsbilletten i Lystlunden, 250 kr for båtturen, og 25 kr i avgift til Aristokraten, men alt i alt så er jo dette en unik mulighet for alle som vil over til Horten denne dagen.

Som tidligere nevnt er avreise kl. 14.00 fra Mets, men andre viktige punkter er:
- Ombordstigning fra kl. 13.45.
- Ankomst Fredrikstad (Mets) ca. kl. 22.30.
- Medbrakt drikke er ikke lov.
- Bar med alle rettigheter om bord.

Dessverre er turen nesten utsolgt. I går var det 16 billetter igjen, så det vil nok være vanskelig å få tak i en billett nå, men ta kontakt med Aristokraten på telefon 69 39 06 77.

Men det er ikke bare Aristokraten som setter opp tur denne dagen. Plankehaugen setter opp buss for de som vil ha en litt roligere tur, og Bastøferja setter inn en ekstra ferje, men husk: Det koster 70kr timen å parkere på brygga i Moss, så kanskje er det lurest å ta toget?

Mulighetene er mange!

Raufossturen

For å vise litt av den gode stemningen på bortekamper, legger vi i dag ut noen bilder fra bortekampen mot Raufoss, og for at dere ikke skal glemme hva en fotballkamp på 16. mai betyr, legger vi like greit ut noen bilder fra toppoppgjøret mot Kvik Halden 15. september i fjor - slik skal 16.mai oppgjør være! Siden vi enda ikke har lagd et fotoalbum som fungerer på denne serveren, har vi valgt å legge ut bildene på en midlertidig måteher.

Så møt opp, kle deg i rødt, og viktigst av alt: Støtt laget!
(Og for all del; Ikke glem hjemmekampen mot Bærum søndag 25. mai)

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3