Husk meg
Brukernavn
Passord

Hei alle sammen! .

I dag våknet jeg med ett stort smil om munnen, og jeg regner med at grunnen til det var kampen som ble spilt i går. En kamp som gikk i reprise om og om igjen i mitt hodet utover kvelden.
Tekst av Øyvind Hoås
Lagt ut: 25. May 2005 - 00:10
Stemningen i garderoben før kampen ga meg en god følelse om at denne kampen kom vi til å vinne skulle vi vinne. Humøret var på topp og alle var enige om at i dag skulle vi virkelig "trøkke te"!!

Etter en ok første omgang, der jeg følte vi hadde full kontroll på Trømsø, la vi om til 4-4-2 med Brian og Marcus lengst fremme. Det viste seg å være ett sjakktrekk. Vi fikk inn en spiller som konstant truer bakrom, noe som førte til store rom for oss andre. Andre omgangen er etter min mening det beste vi har prestert offensivt i år.

Dagen etter en slik dag er veldig god. Vi henger med i toppen av tabellen med 13 poeng og er klare til å kjempe om flere. Vi gleder oss allerede til kampen neste helg og håper at så mange som mulig tar turen oppover til Aalesund.

Må takke så mye for støtten vi får og fikk i går. Vi har en fordel med at vi alltid spiller med en mann ekstra! Helt fantastisk å spille foran dere!!

Mvh Øyvind

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3