- Best når vi spiller langs bakken

Det har blitt sagt at jeg og en kamerat skal skrive her uke, og jeg beklager at det ikke har skjedd. Grunnen til dette er at vi rett og slett ikke har tid. Men nå skriver jeg og da blir det vel ålreit.
Tekst av Christian Halvorsen
Lagt ut: 25. May 2005 - 00:09
Det har skjedd mye siden sist jeg har skrevet. Vi møtte Trysilalliansen og vant 2-1 i en ikke så altfor bra kamp. Denne kampen spilte ikke jeg pga hodeskaden jeg pådro meg tidligere. Mange av juniorene var med på rekruttkamp mot Skeid2 som vi vant 1-0. Den kampen var vi veldig fornøyd med. Det var Yherland som scoret målet, men vi hadde nok av sjanser til å score flere mål.

Etter rekruttkampen hadde vi en lang pause fra kamper. I mellomtida brukte vi mye tid på taktisk trening for å snakke litt om hva vi nettopp skal gjøre når vi har ballen i beina.

Den 19. Mai spilte vi seriekamp mot Kongsvinger som forøvrig topper tabellen i dette øyeblikk. Vi startet kampen i et utrolig høyt tempo og ledet 2-0 etter 20 minutter. Det var "Koffe" (Kristoffer Lågeide) og Fredrik Lundblad som scoret. Nå begynner vi å tro at dette skal gå på skinner. Bruker unødige touch. Pep-talken i pausa gikk ut på at vi hadde bra innsats, og at vi skulle slå mer i bakrom. Banen var i veldig dårlig stand. (Så ut som en potetåker) Vi fikk også beskjed om at dette laget var vi mye mye bedre enn.

2.omgang blir preget av mange bakromsløp. Vi hadde to store muligheter alene med keeper. Kongsvinger er et lag som gir alt for laget, og de var dødelig effektive. De scoret på omtrent den eneste 100% sjansen sin i 2.omgang, og fikk en straffe etterpå. Dermed vant Kongsvinger ganske ufortjent vil nå jeg si 4-2. Vi var ganske skuffa etter kampen, men han Tom sa at innsatsen var på topp, og han var ganske fornøyd med oss.

Jeg synes at den beste spilleren i denne kampen var Mergim. Vi kaller han bare Giggi. Han jobba no’ skinnsykt og var overalt. Jeg føler at jeg gir alt i nærduellene og er flink i det defensive. Jeg kunne godt vært med litt mer i det offensive.

Jeg nevner i tillegg at Jørgen Magnussen stod i mål for anledningen. Han er som kjent stopperen på laget, men han gjorde en meget godkjent kamp.

Etter kampen dro jeg rett til fjells og gikk glipp av rekruttkampen og den viktige NM kampen vi hadde.

Vi møtte Follo i NM runden. Jeg fikk en betryggende telefon rett etter kampslutt av han Lundblad, som sa at vi vant 2-1. Det var godt å høre. Jeg synes det er for øvrig ganske artig at vi får lov til å være med i NM. Det blir liksom noe litt annerledes over disse kampene. Det med at hvis du taper, så er det rett ut. Det vil si at i hver cup-kamp må man være ett-hundre prosent fokusert. Man må luke bort feil, men likevel tørre å vise seg fram og kjøre offensivt.

Vi er et av de lagene som spiller best når vi spiller langs bakken. Vi er ikke så mange høye på dette laget, så lange, høye baller er ikke det vi er best på. Når vi får til dette spillet og holder humøret oppe, slår vi ganske mange lag. Det var jo bare Lund Hansen som ikke var juniorspiller når vi møtte rekruttlaget til Skeid. Da spilte vi på det vi var best på og vant fortjent.