Husk meg
Brukernavn
Passord

- Vi må slippe oss mer løs

Hei, endelig har vi juniorene fått et sted å snakke ut. Jeg synes dette er ganske kult, og jeg hadde tenkt til å fortelle litt om hva vi guttane på junior gjør, og hva vi synes om de forskjellige kampene vi har hatt.
Tekst av Christian Halvorsen
Lagt ut: 02. May 2005 - 22:44
Nesten alle ukene framover nå er like. Det er mye trening og på de fleste begynner det å bli mange kamper ettersom de spiller rekruttkamper.

Vi hadde kamp forrige lørdag hvor vi møtte Skjetten. Den kampen synes jeg gikk ålreit. Vi må slippe oss mer løs, men kampen vant vi 2-1 og hadde jeg føler vi hadde full kontroll omtrent hele kampen. Min personlige innsats kunne kanskje vært bedre, men jeg fikk mange positive tilbakemeldinger av vår gode og dyktige trener Tom.

Det var trening stort sett hele uka, men ikke bare fotball. Hver onsdag har vi utholdenhet og styrketrening. Her går det hardt for seg innimellom. Her blir vi rett og slett veldig slitne. Det er ikke mye snakk i garderoben etter onsdagstreningen.

Jeg synes alle som er i juniorstallen bidrar mye på det sosiale. Vi er en veldig sosial klubb, og ingen blir satt utafor. Det er en av de mest morsomste tingene med å være i klubben. Alle er kamerater etter trening. På trening kan alt skje! Der går det hardt for seg innimellom ja.

Jeg vil avslutte med å si at på søndag møtte vi Kvik i NM 1.runde. Vi vant 3-1 i en ikke altfor god kamp, men godkjent. Jeg fikk dessverre en liten smell i hodet som jeg merker enda. Panne mot panne, og det tilsvarte i en diger kul i panna =)

Ses neste uke.

MVH Christian Halvorsen

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3