Husk meg
Brukernavn
Passord

Seriestarten nærmer seg!

Først ut er Lyn på Ullevål. I skrivende stund er det satt opp hele 37 busser (!) med utsultede FFK-supportere, og det eneste som mangler er ærverdige Fredrikstad stadion, for dette blir som en hjemmekamp å regne! Og hva betyr hjemmekamper for FFK? En soleklar seier? Det er i alle fall jeg villig til å sette noen kroner på! Playit.com har faktisk hele 4,65 i odds på borteseier!
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 08. April 2005 - 17:59
Playit.com fortsetter i år som i fjor med å sponse ffksupporter.net, så har du tenkt til å satse noen kroner i løpet av årets sesong; vær vennlig å bruke Playit.com til dette! Ved å klikke på banneret på vår side, så støtter du videre drift av ffksupporter.net. For hvert år som går blir vi større og mer populære, men dessverre stiger utgiftene proporsjonalt med populariteten.

Jo, og forresten… Dere har vel fått med dere at flere av FFK-spillerne er iherdige pokerspillere? Kunne du tenke deg å bli det samme og samtidig vinne $ 5 000 000? Playit.com tar deg med til World Series of Poker i Las Vegas som er verdens største pokerturnering, hvor fjorårets vinner fikk med seg utrolige 5 millioner $!

Slik vinner du en plass til Poker-VM i Las Vegas:

  • Meld deg inn på Playit.com Poker Lounge for daglige kvalifikasjonsturneringer. De 15 beste spillerne går videre til Finaleturneringen. Klikk her for mer informasjon om dette.
Da fortsetter undertegnende å telle timer, minutter og sekunder til seriestart og ønsker dere alle en riktig flott tur inn til Oslo!

Vi går for seier!

Vennlig hilsen


Øystein Holt
Ansvarlig redaktør
www.ffksupporter.net

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3