Husk meg
Brukernavn
Passord

Jeg furter ikke

Siden alle andre mener noe om det jeg sa, så kan jeg vel si noe selv, og da er jo supportersiden et passende medium. Det er vel på sin plass med en beklagelse, først og fremst til Eggen, men også til spillerne og til supporterne.
Tekst av Roger Risholt
Lagt ut: 07. October 2004 - 18:06
Selvfølgelig setter jeg laget høyere enn meg selv, og siden Eggen er sjefen for laget, så er han øverst i FFK-hierarkiet, i alle fall i mine øyne. Ei er jeg mer opptatt av meg selv enn laget, og det er jo meget beklagelig om det jeg sier og gjør gir folk den oppfatningen.

Det er hyggelig at media er engasjerte, men uttalelsen min ble blåst veldig opp, og det som gikk i trykken hadde en sterkt negativ vinkling for meg selv og ikke minst for klubben. Ja, jeg har blitt byttet ut en del ganger i høst - av vidt forskjellige grunner. Noen ganger har jeg gitt uttrykk for at jeg ønsket å bli byttet ut, andre ganger har det vært taktiske disposisjoner fra Eggen sin side (offensiv/defensiv omstrukturering), og atter har jeg andre ganger ikke vært god nok. Den samlende faktoren er at Eggen i alle tilfellene mener det er til lagets beste at jeg blir byttet ut. Noen ganger er jeg uenig der og da, men det er fordi jeg er engasjert og har lyst til å spille og bidra. Slik kommer jeg alltid til å være, og jeg håper jeg slutter med fotball lenge før jeg har mer lyst til å sitte på benken enn å være på banen. Og litt uenighet er jo bare sunt, det mener i alle fall Wenger i Arsenal, og han har jo gjort det greit i den klubben. Det som var dumt var at jeg ikke tok det opp med Eggen først, noe jeg selvfølgelig skulle ha gjort. Men når det er sagt så hadde jeg ikke forventet at det lille jeg sa til FB skulle bli brettet ut over to sider, for å bli fulgt opp med å bli stemplet som furtete av min gode venn Geir Bakken dagen etter.

Som sagt, jeg ble litt irritert der og da, men i slike situasjoner forsvinner aggresjonen like fort som den kom. Og som regel har uenigheten om å bli byttet ut opphav i at en fotballkamp blir oppfattet forskjellig fra banen og fra sidelinjen. Noen ganger kan jeg ha en god følelse selv om jeg ikke har spilt stort, og da har jeg jo selvsagt et sterkt ønske om å forbli på banen for å utnytte de mulighetene jeg tror kommer til å komme mot slutten. Noen ganger mener Eggen at andre kan gjøre en bedre jobb enn meg, og da innretter jeg meg etter det, selv om jeg mener noe annet. Det er det hele – vi mener forskjellige ting. Det er sunt å ha meninger, og i denne saken mener jeg at det ble laget en alt for stor sak av en bagatell.

Roger

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24