Husk meg
Brukernavn
Passord

Konkurranse: Nytt kamprop med hovedtribunen!

FFKSupporter.net utfordrer herved alle dere der ute til å legge hodenes deres i bløt. Nå skal vi sammen utvikle et nytt, originalt kamprop!
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 11. May 2004 - 14:04
Vi er vel alle enige om at samspillet mellom Plankehaugen og hovedtribunen er noe unikt vi må ivareta. Stadig får man tilbakemeldinger om hvor imponerte folk blir etter å ha besøkt Fredrikstad stadion. Alle er ikke like fornøyde med de ropene som blir brukt, men potensialet til å skape noe unikt er definitivt til stede. "Røde og hvite er de beste" har blitt en slager, men er tiden inne for fornyelse?

Noen vil skrike ut et rungende ”ja”, mens andre tar til takke med det vi allerede har. Det ville uansett ikke skade om man utvider repertoaret som kan brukes under kamp. Kunne du tenke deg å delta i denne konkurransen, er det bare å sende en mail til support@ffksupporter.net. Kreativitet og originalitet vil stå i høysetet, og den som til syvende og sist får sitt bidrag tatt i bruk på Fredrikstad stadion, blir vinneren av denne konkurransen.

Utfordringen vil være krevende, men slettes ikke umulig?

FFKSupporter.net kommer til å viderebringe de ropene vi mener har potensial til Plankehaugen, og håper at alle vil forsøke å sende inn sitt eget bidrag. En ting som blir viktig å huske er at man ikke må henge seg opp i ”melodien” som blir brukt på ”Røde og hvite er de beste”.

Lykke til.

PS! En diskusjon pågår allerede i forumet.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3