Husk meg
Brukernavn
Passord

3 kamper, 3 poeng, 1 mål, fornøyd?

Ja, absolutt, spesielt med tanke på at vi har spilt mot 3 antatte medaljekandidater, og at vi har vist at vi mer enn henger med både i banespill og tempomessig. Med små justeringer i de 2 målfeltene ville vi hatt flere mål for, færre imot og mer enn 3 poeng. Men, det har vært kjempegøy å spille, og dere supportere har vært helt outstanding. Takk for den enorme støtten. Fortsett slik og vi kommer til å ha mange flere gledesstunder sammen.
Tekst av Roger Risholt
Lagt ut: 03. May 2004 - 01:22
Hjemme mot Rosenborg var en kjempegøy opplevelse for alle parter, tap til tross. Det er alltid kjipt med null poeng, men for en kamp og stemning det var mot Norges beste lag. De spilte Champions League for 2 år siden, mens vi spilte i 2. divisjon! I år ble RBK så vidt slått ut av Deportivo la Coruna, ja, det er laget som slo Real Madrid i går, og laget som slo ut Milan i CL – årets vinner av Serie A. Likevel ga vi dem store problemer både defensivt og offensivt.

Jeg skal innrømme at jeg ikke hadde den beste magefølelsen før sesongstart, men, som jeg nevnte sist gang, jeg vet også at det er stor forskjell på treningskamper og seriekamper. Nå har vi gutta på laget virkelig tro på at vi kan vinne hver eneste kamp, og det har dere også, håper jeg. Vi må selvfølgelig bli bedre på dødballsituasjoner i mot oss. Der har vi utrolige mye å jobbe med. Våre egne frispark og cornere har vi vært rimelig farlige på, og sist uke scoret vi vårt først tippeligamål nettopp etter et frispark.

Vi bør score i hver kamp, og kan vi klare det ser det veldig bra ut. Laget setter seg for mer for hver kamp nå og det er mange som viser seg fram. Jeg tenker spesielt på Jørgen og Stian som har vært blant våre beste spillere. De er noen av de yngste på laget, men viser at de blir viktige spillere denne sesongen. Veldig viktig at vi også har matchvinnertyper som Steinar i forrige kamp. Roger Helland viser at han ble feilaktig stemplet som ferdig på dette nivået. Nå gleder vi oss til det løsner for Markus.

Vi ser vel alle at vi er et godt lag som fungerer bedre en vi har gjort i vinter. For min egen del er jeg i rute og har åpnet slik jeg ønsket. Jeg ser at kritikken er
veldig bra fra samtlige media og det er moro så lenge det ikke er store sprik, noe det dessverre ofte er. Jeg lover at jeg skal bli mye bedre, for jeg har mer å gå på offensivt og ønsker å komme i avlutningsposisjon oftere, men til nå har jeg vært litt for opphengt i det store ansvaret som følger med min posisjon som bakerste mann på midten. Om jeg ser en mulighet og går på løp skal det være opp til andre å dekke tomrommet som skapes ved min offensive handling. Min spillestil koser veldig mye krefter defensivt, men etter hvert håper jeg kommer høyere i banen.

Jeg har vært skadet denne uken, men håper å trente med ball igjen mot slutten av uka. Et spark på utsiden av foten har ført til litt blødninger og hevelse, men jeg har trent bra på SATS og i svømmehallen. Det er deilig å merke at kroppen er mye bedre enn i fjor, slik at jeg restituerer mye raskere og mer smertefritt nå enn tidligere sesonger.

Mot Vålerenga håper jeg på en ny fin opplevelse. Vi gleder oss veldig og håper
på 3 nye poeng. At vi er gode nok er det ingen tvil om. Det skal bli artig å spille hjemme med en borteseier friskt i minnet. Vålerenga skal få merke at vi er et godt lag, og at vi har et fantastisk publikum på en intim stadion. Vi bør ha 3 poeng hjemme for å henge med de andre lagene, og da tenker jeg på lag som ikke er på bunnen av tabellen, for det finnes plasser høyere opp som er innen rekkevidde med godt spill og god innsats.

I morgen løper vi ut på stadion med tro på det vi gjør, og da kan mye artig skje. Støtt oss hele kampen igjennom, så møtes vi for en Solo og god vårstemning på METS etter kampen.


Roger

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3