Husk meg
Brukernavn
Passord

Vi går i studio!

En ny sesong står på trappene, og vi trenger fornying av sang/rop-reportoaret. I den forbindelse skal vi gi ut cd, slik at alle supportere får tilgang til å lære en del nye sanger og rop før sesongstart. Vi vil dermed også få et bedre utvalg låter, forhåpentlig med enda mer trøkk enn tidligere!
Tekst av Dag Jørund Petersen
Lagt ut: 16. March 2004 - 17:41
...og når vi snakker om trøkk (Marinelyst; "Need I say more!")


Vi har fått med 10 personer til å synge inn sangene i "Green Room"-studio søndag 21.03.2004, det er dermed fullbooket, men:

Før den tid skal vi avholde en øvelseskveld førstkommende fredag kl 19. Denne kvelden har vi plass til ca 10 personer til. Her vil du/dere bli gitt mulighet til å være med å prege cd´en, ved utvalg av sanger, brainstorm på forsidecover etc. Dessuten vil du være privilegert nok til å være blant de første som lærer og hører de nye sangene. Rått!!!

Eventuelt interesserte, gjerne veldig engasjerte og supporteresangglade personer kan kontakte undertegnede pr tlf for påmelding til øvelseskvelden, og for nærmere avtale om sted.

PS: Ikke umulig at det er noen som melder forfall til studioinnspillingen, og at det åpner seg mulighet for å bli med på det også.


Mvh
Dag Jørund Petersen
Plankehaugen Sang og TIFO
Tlf 41 27 27 27


foto: plankehaugen.no

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24