Nok en seier til FFK-junior

Søndag kveld spilte FFK-junior treningskamp mot Follo. I en nokså jevnspilt kamp, endte kampen til slutt med seier 4-1 til FFK.
Tekst av Karl Filip Singdahlsen
Lagt ut: 01. March 2004 - 19:59
Med et litt redusert lag var igjen FFK-junior hakket bedre enn motstanderen.

http://www.fredrikstadfk.no/mugs/junior/kjonigsen.jpgAnført av kaptein Krister Kjønigsen (bilde) måtte juniorlaget se at Lasse Staw ikke maktet å ta straffen til Follo som gav de ledelsen 1-0.

FFK reiste seg derimot og utlignet til 1-1 ved Truls Stensvik. Senere scoret Kenneth Rønningen, og til pause stod det 2-1 til FFK.

Etter pause var det veldig tettspilt og Follo hadde flere store muligheter som de burde scoret på. Men med litt uflaks og udyktighet klarte de ikke å tukte Fredrikstads sisteskanse. Utover i andre omgang økte Rønningen ledelsen ytterligere, og til slutt stod det 4-1.

FFKs lag

Keeper:
Lasse Staw

Forsvar:
Omar Mulac, Crister Kjønigsen, Jonas Grårud

Midtbane:
Håkon Formoe, Jørgen Engebretsen, Tomas Jørgensen, Jonas Gislo, Hans Martine Wehler

Angrep:
Kennth Rønningen, Truls Stensvik

FFK-juniorene beviste igjen at de er i rute foran Interkretsserien. De vinner treningskamper i motsetning til et annet lag i samme klubb!

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3