Husk meg
Brukernavn
Passord

Gi Tor Trondsen supporterstøtte!

På fredag er det duket for årets FFK-begivenhet sålangt. FFK møter RBK og Østfoldhallen er forhåpentligvis smekkfull. I den anledning har Dag Jørund alias DjPete en liten oppfordring!
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 11. February 2004 - 23:24
Tekst av: Dag Jørund Petersen

Kampen mot Rosenborg blir en stor begivenhet på mange måter:

Tor Trondsen spiller mot gamleklubben for første gang siden han fikk sitt høyeste ønske oppfylt - kontrakt med FFK! "Tor Trondsen ær fra Fredrikstad, og scorær mål…??"

Dette er en meget viktig kamp for Trondsen, og han vil nok gi RBK takk for sist, og noe å tenke på før Benfica kampen!

Vi skal bevise at vi har mer sjel enn RBK har penger!

Det blir mest sannsynlig sendt bilder fra kampen på TV2sporten.

3000 mennesker får det til å koke inne i Østfoldhallen.

Vi får et virkelig bevis på hvor vi står spillemessig før sesongstart, hummer eller kanari?

I denne forbindelse har vi lyst til å skape ramme rundt kampen i form av en supportergjeng som står samlet for guttane. Om du er 2,13 på sokkelesten eller minner mer om "Tele2Bill". Om du er tjukk eller tynn, har mellomrom mellom tenna eller ingen tenner i det hele tatt. Om du synger mye, eller bare foretrekker å gi utrykk for fortvilelse eller glede innimellom. Kle deg i noe rødt og hvitt, og stå sammen med andre likesinnede FFK supportere. Vi har reservert et felt i Hallen og poenget med det er at vi vil samle supportere som er engasjerte, og de fleste som tråler disse sidene er jo dét. Jo flere vi er, desto enklere er det å bli "tippeligamange".

FFK har rykka opp, det må også vi supportere gjøre, ellers blir vi ropt i senk på samtlige kamper i år. En for alle, alle for en, enten vi er medlemmer i Plankehaugen, Snæbbus eller Gla´buss. Coop-medlemmer er faktisk også hjertelig velkommen, såfremt de er engasjert i, og bryr seg om hvordan det går med FFK.

Ikke la denne oppfordringen gå upåaktet, heng med!! Så blir vi mange!!

PS! For de som har lyst på øl, eller en brus fra dispenser før kampen. Mets kjører billig drikke fra klokka 1500, og det vil bli satt opp 2 busser som går fra Mets til Østfoldhallen klokka 1815.

Mvh
Dag Jørund Petersen (djpete) som aldri mer skal legge ut et rykte på disse sidene! Sorry!

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24