Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Semifinalene trukket.

Fredrikstad møter Brann i cupen.

Ettersom Joacim Jonsson trakk Molde i kvartfinalen i NM, en på forhånd vanskelig kamp, ble Svein Johannessen sendt inn for å trekke semifinalemotstander. Det resulterte i Brann fra Bergen på hjemmebane.

 

Tekst av Raymond Bråthen
Lagt ut: 17. August 2011 - 22:50

FFK har stolte cuptradisjoner og er et av lagene i Norge som har vunnet cupen flest ganger med 11 seiere. Det siste mesterskapet kom i 2006. Kun ODD har flere med sine 12 mesterskap.

Dette blir sjette gang FFK møter Brann i cupen. To ganger har Brann vunnet, siste gang i 1925, mens FFK har vunnet tre ganger.

Sist gang vi møtte Brann i Norgesmesterskapet var i 1984. Brann, som den gang spilte i andredivisjon (nåværende Adeccoliga) hadde hjemmekamp og tok ledelsen før FFK scoret fire mål. Brann reduserte senere men FFK vant til slutt 4-2. Som kjent vant FFK NM dette året etter to finalekamper mot  Viking.

Denne sesongen har FFK møtt Brann tre ganger. Alle gangene har endt med seier til rødbuksene. I februar vant FFK 3-0 på La Manga, mens vi i tredje serierunde vant 1-0 på Brann Stadion. I 16. serierunde kom Brann på besøk til Fredrikstad. Etter to raske mål til FFK klarte Brann å utligne før FFK igjen puttet to. Kampen endte med 4-2 seier til FFK

Selv om statistikken taler for seier til hjemmelaget, er dette sesongen hvor all statistikk er snudd på hodet. La oss håpe den gode trenden fortsetter.

Semifinalen skal spilles enten 21. eller 22. september. Endelig dato er ikke avklart. Sesongkortinnehavere vil også til denne kampen ha forkjøpsrett på sine plasser. Møt opp og støtt laget videre i NM.

 

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3