Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Roger Risholt (31) klar for FFK:

Han er steintøff Roger, ja, Roger er vår!

To timer før overgangsvinduet stenger, bekrefter FFK at Roger Risholt (31) blir FFK-spiller ut året.

Tekst av Marius Kjølstad og Øystein Holt
Lagt ut: 31. August 2010 - 22:20

Et ellers kjedelig overgangsvindu tok plutselig fyr i det vinduet skulle stenge. På tampen har FFK sikret seg en tidligere helt i arendalitten Roger Risholt.

ffksupporter.net har vært kjent med interessen for Risholt lenge, og vet at klubben forsøkte å hente midtbaneterrieren allerede før kampen mot Sarpsborg 08. Under hele prosessen har Kongsvinger nektet å slippe spilleren, men nå Risholt igjen ikle seg den rødhvite drakta:

- FFK er Norges beste lag å spille for, fortalte Risholt til ffksupporter.net sent i går kveld. Da var det bare ti minutter til han skulle svare på FFKs seneste tilbud.

Klubb og spiller ble etter hvert enige, men Kongsvinger var slettes ikke lystne på å slippe sin kaptein. Da Adam Güvens overgang til Hønefoss falt i fisk, måtte de innse at slaget var tapt grunnet svak økonomi.

Haugesund skal også ha vært interesserte, men Risholt var hele tiden klar på at det var i Fredrikstad han ville spille:

- Jeg vil ikke til vestlandet. Det er Fredrikstad som er byen og laget jeg kan trives, understreket Risholt.

Risholt kom til klubben i 2002, og var sterkt delaktig i opprykkene til både 1.divisjon og Tippeligaen. På banen var han en utrettelig midtbanemotor, som alltid ga alt. Mange husker sikkert 1-0-målet hans mot Molde i 2004, da etter 13 sekunder (!), noe som for øvrig var rekord når motstanderne (!) startet med ballen.

2005 var preget av mye rot, og Risholt kom ikke overrens med den nyansatte treneren Drillo. Han ble fristilt fra kontrakten sin på sommeren, og valgte å gå til danske AGF Aarhus. Etter avgangen kritiserte Risholt både Drillo og Arve Mokkelbost.

Etter en sesong i AGF, valgte han å prøve lykken i Sverige. Oppholdet i Häcken ble imidlertid også relativt kort, og etter et år bar det nordover til Tromsø. Én sesong ble det i Nord-Norge før han skrev under for Kongsvinger. Der har han vært lagets kaptein, og en viktig brikke..

- Roger er en spiller som kjenner Fredrikstad og spillesystemet godt, og kan gå inn og gjøre en jobb direkte. Han har defensive egenskaper som gjør at han komplementerer troppen perfekt, forteller Joacim Jonson til fredrikstadfk.no

ffksupporter.net ønsker Roger Risholt hjertelig velkommen tilbake til Fredrikstad!

 

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24