temp

Kroatia U21 - Norge U21 4-1 (2-0)

Flere FFK-ere med landslagsspill

Norges U21-landslag tapte i dag 4-1 borte mot Kroatia. På banen var Lasse Staw og Joachim Thomassen.

Tekst av ffksupporter.net
Lagt ut: 11. August 2010 - 22:16

I går kunne ffksupporter.net melde at Simen Rafn fikk landslagsminutter for G18-landslaget.

I dag var det Norges U21-lag som skulle i ilden. Landslagsspillerne målte krefter mot Kroatia i EM-kvalikken. Det ble en tøff dag på jobben for de unge nordmennene, som etter 90 minutter måtte se seg slått med 4-1.

Til tross for tapet ønsket ikke assistenttrener Tor Ole Skullerud å svartmale situasjonen.

- 4-1 var i overkant av spill og sjanser, og jeg er fornøyd med hvordan vi jobbet oss inn i kampen igjen. Spillerne viste god moral og la ned en god innsats. Det var marginalt at vi ikke klarte å utlikne, sa han til fotball.no.

FFK representert med to

Keeper for dagen var FFK-spiller Lasse Staw. Han måtte blukke fire baller ut av nettet, men det skal sies at to av disse var dødballmål.

En annen FFK-er som fikk spilletid var Joachim Thomassen. Etter 62 minutter kom han innpå for Aalesunds Peter Orry Larsen.

Tarik Elyounoussi spilte hele kampen.

Gunstig eller ugunstig?

FFK har syv spillere på landslagssamling denne uken, rett før den viktige kampen mot Sarpsborg. I disse kampene møter de gode spillere, og får viktig internasjonal erfaring. Tomålsscorer for Kroatia, Dejan Lovren, spiller for eksempel i Lyon.

Samtidig blir treningene denne uken noe amputerte, med mange junior-hospitanter.

Hva mener du? Er det gunstig eller ugunstig for FFK å ha så mange spillere på landslagsoppdrag uken før en viktig kamp?