Husk meg
Brukernavn
Passord

Tap for et godt lag

Dårlig presisjon og dårlig kvalitet er lik null poeng, i alle fall mot et så godt lag som Sandefjord. Vår utføring av det tekniske var begredelig. Vi hadde masse pasningsfeil, og når vi i tillegg sliter med mottakene på de ballene som kommer der de skal sier det seg selv at vi får kontringer i mot oss. Sandefjord utnyttet våre feil godt. Jeg følte også at vi ikke fikk riktige avstander mellom lagdelene, og Sandefjord har spillere som er meget dyktige til å boltre seg i rom mellom midtbanefirer og forsvarsfirer. Førsteomgangen var nok den beste omgangen Sandefjord har spilt i år.
Tekst av Roger Risholt
Lagt ut: 18. October 2003 - 14:37
Vi, på den annen side, hadde en heller dårlig dag på jobben, men jeg synes vi glimtet i perioder. Jeg tenker da spesielt på tiden fra vi reduserte til 2-1 frem til de økte til 3-1 på, ja nettopp, en kontring. Dessverre varte ikke de gode periodene særlig lenge, og det var ikke mange av dem.

Alt i alt var Sandefjord bedre enn oss på søndag, og jeg tror de kommer til å være med helt inn. Etter min mening er det det nest beste laget i 1. divisjon – det er kun vi som er bedre (til tross for at de har vunnet begge internoppgjørene i år).

For min egen del gikk det greit med pusten, og jeg vant mange dueller uten at jeg spilte en kjempekamp. Eggen var redd jeg skulle gå helt tom, samtidig som jeg hadde fått meg en lårhøne, så et stykke ut i 2. omgang tok sjefen meg av banen.

Byttet var helt greit med tanke på at vi ikke har råd til skader med flere viktige kamper i tiden som kommer. Den første kommer allerede til søndag, og da har vi nok en sett-ball. Jeg håper og tror vi er klare. Vi hadde ikke tapt siden kampen mot Skeid, vi er fortsatt på toppen av tabellen, så at vi taper borte mot et godt lag er ikke noe å henge med hodet for. Spillerne og trenerne gleder seg til kampen på søndag, og det i seg selv sier at vi er på hugget. Når gleden ved tanken på seier overskygger frykten for å tape så er mye gjort. Vi i spillergruppen koser oss med gladbilder på netthinnen.

Det er flere enn oss spillere som gleder seg, for jeg ser at det ventes storinnrykk på stadion på søndag. Vi er heldige som har tilhengere som dere. Sammen skal vi lage fest på søndag. Vi sees.


Roger

P.S. Håper FK Arendal klarer brasene borte mot Eik, slik at de spiller i 2. divisjon neste år.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3