Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Jorge Ulloa:

- Sensasjonelt om Gamboa ender i Norge

ffksupporter.net har tatt en prat med Cristian Gamboas costaricanske agent Jorge Ulloah, og han gjør som en agent hør og bør; skryter voldsomt av sin spiller.

Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 30. June 2010 - 06:00

Les mer om Gamboa: Cristian Gamboa blir «folkets spiller»?

- Gamboa er veldig rask og teknisk. Han er ikke en røff spiller, men heller veldig intelligent og elegant i stilen, er beskrivelsen Ulloa ønsker å gi.

Den costaricanske agenten har tatt mange spillere til Norge. Verdt å nevne er vår egen Celso Borges, Starts Cristian Bolanos, Tromsøs Douglas Sequeira, Bodø/Glimts og Rosenborgs Roy Miller, samt mange flere.

- Det er mange europeiske klubber som følger Gamboa, men jeg vil ikke nevne noen navn. Det er bra lag, og det vil være sensasjonelt om han ender opp i Norge, fortsetter Ulloah.

- Men det kan være lettere for ham siden FFK allerede har Celso Borges og to andre latin-amerikanske spillere i stallen, legger Ulloah til.

Gamboa har ofte blitt beskrevet som en svært anvendelige spiller, og Ulloa forsterker det inntrykket:

- Det er ikke noe problem for Gamboa om han spiller venstre eller høyre midtbane. Han bryr seg ikke, da han kan bruke begge bein. Han kan også spille venstre og høyre back.

Hvor foretrekker du å se ham da?

- Jeg liker å se ham som midtbanespiller siden han er så rask. Han kan score mål også. Enten ved å løpe til linjen og legge inn for at andre kan dytte ballen i mål, eller ved å bryte innover i banen for å score selv, avsluttet Ulloa før han ble kalt tilbake til forhandlingsbordet.

Diskutér saken i forumet.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3