Juniorlaget vant fortjent 4-2

I dagens kamp mot Skeid vant FFKs juniorer 4-2. På bildet ser vi dagens målscorere. Fra venstre: Alban Krasniqi, Odilon Kashama, Vetle Nilsen og Jacob Revheim.

Tekst av Jan Rafn, Foto av: Jan Rafn
Lagt ut: 30. January 2010 - 17:05

Dagens motstander Skeid har alltid hatt gode juniorlag og har et velfortjent rykte i Oslo som talentfabrikk. Even Juliussen har også en fortid som trener for Skeids juniorlag, og det var derfor med stor spenning vi så frem til dagens kamp.

1-0

Allerede etter syv minutter går FFK opp i 1-0 ledelse. En corner blir kranglet i mål og sist på ballen (etter stor intern diskusjon etter kampen) var Jacob Revheim. Kampens første 20 minutter bærer preg av planløst spill, og det skapes ingenting. Men etter 20 minutter begynner FFK å feste grepet. Ballen begynner å gå på ett og to touch. Skeidspillerne blir løpende imellom uten å produsere noe som helst. Agron Hoti er igjennom og avslutter like utenfor i det 23 spilleminutt.

2-0

Etter 25 minutter mottar Erlend Thorvaldsen ballen og sender den i bakrommet på Skeids høyrekant. Vetle Nilsen på løp klarer på en artistisk måte å servere Odilon foran mål. Odilon setter ballen utagbart for keeper i nettmaskene. Et mønsterangrep som var verdt inngangspengene alene. (Gratis inngang  )

Første omgang var ikke velspilt, men FFK er klart best og går fortjent til pause på stillingen 2-0
2.omgang

FFK bytter ut en del spillere i pausen og kaster inn hele 5 spillere. Alban Krasniqi, Henrik Rangøy Holthe, Bjørn Hæreid, Knut Klever Næss og Håvard Aasheim får alle prøvd seg i andre omgang.

3-0

Pent kombinasjonspill på høyrekanten. Odilon legger ut i bakrommet mot Agron Hoti som igjen finner Vetle Nilsen foran mål. Litt klabb og babb og Vetle setter ballen i mål. Uret viser fem minutter ut i andre omgang. FFK ruller nå over Skeid som virker overraskende tamme.

3-1

På sin første sjanse i kampen klarer Skeid å utligne. Det har gått 14 minutter av andre omgang, og det er et unødvendig balltap som fører til målet bakover.

4-1 burde det stått 3 min etterpå, men noe nonchalant setter Odilon ballen i stolpen. Andre straffemiss på 2 kamper fører nok til at en annen spiller får muligheten neste gang. I stedet for 4-1 går Skeid nærmest direkte i angrep og utligner til 2-3 på sin andre sjanse i kampen. Dette var unødvendig av FFK, og i stedet for å avgjøre, så slipper vi Skeid ufortjent inn i kampen igjen.

4-2

På kampens siste spark setter Alban Krasniqi ballen i mål. En fin frispilling fra Herik Rangøy Holthe gjør at FFK meget fortjent vinner 4-2

Sett under ett så var dette en god kamp av FFK. Skeid er normalt et meget godt lag, men ble flere nummer for små i dag. Hyggelig var det også å se at det gror godt i FFK og stadig nye ansikter dukker opp og markerer seg. Spesielt morsomt er det å se 14 år gamle Håvard Aasheim komme inn i andre omgang . Det er en spiller FFK kan forvente seg mye av fremover. Involverer seg i spillet og gjør hele tiden trygge valg. En god motor, spilleforståelse og moral hjelper også godt til. En spiller det skal bli spennende å følge fremover.

Håvard Aasheim, 14 år fra Rolvsøy IF.

Erlend Thorvaldsen var også tilbake i godt gammelt slag etter en noe rusten opptreden mot Strømsgodset. Flink i duellspillet og pasningssikker. Agron Hoti var mye involvert i spillet i dag. Lettbent og agressiv var kjennetegnet på Agron i dag. Skapte mye fremover og får kun trekk for et par farlige balltap langt tilbake på vår banehalvdel. Vetle Nilsen og Eirik Laabak viser også at dette blir et godt år for begge to.

Fremme gjorde Odilon livet surt for Skeid. Fortsett slik Odilon og du vil garantert få prøve deg på høyere nivå.

Even oppsummerer kampen slik: - To unødvendige balltap gjør at dette ser ut som en jevn kamp.