Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Styret i FFK Sport AS legger seg flate:

- De frivillige har vår uforbeholdne unnskyldning

FFK Sport AS gir sent onsdag kveld de frivillige den lenge etterlengtede unnskyldningen. Les styrets pressemelding i sin helthet.

Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 16. December 2009 - 22:36

PRESSEMELDING:


Styret i FFK Sport AS legger seg flate:

De frivillige har vår uforbeholdne unnskyldning


- Dersom de frivillige på noe måte har blitt uriktig behandlet og ikke har blitt vist takknemlighet for jobben de har gjort beklager vi dette på det sterkeste.

Det har de siste ukene vært mye fokus på klubbens forhold til de frivillige. Mange har krevd en beklagelse fra klubben og har vært harme fordi en slik beklagelse ikke har kommet.

Vi ser at denne saken kunne vært håndtert annerledes. Vi har overhodet ingen vanskeligheter eller betenkeligheter med å legge oss flate og gi de frivillige vår uforbeholdne unnskyldning og beklager at dette ikke har vært uttrykt klart og tydelig på et tidligere tidspunkt.

Det er styret i FFK Sport AS som sier dette. Styret håper de mange hundre frivillige vet hvor avhengige klubben er av denne innsatsen, og sier også at klubben ikke kan drives uten den fantastiske innsatsen de frivillige legger ned.

- De frivillige er selve hjertet i klubben, og uten hjertet fungerer som kjent ikke klubben heller. Det å sørge for at dere trives og synes det er flott å bidra, er en av våre aller viktigste oppgaver. Det å være frivillig skal være en positiv opplevelse.

Dersom de frivillige har følt at deres innsats ikke er verdsatt så er det ingen som beklager det mer enn oss, sier styret. Styret ser det som alvorlig at en ikke har rutiner som sørger for å ivareta alt personell som er involvert i klubben, inkludert de frivillige. Styret vil derfor engasjere seg aktivt for å sørge for at de frivilliges innsats blir verdsatt på en mer synlig måte fra nå av.

- La det ikke være noen tvil om at vi er dypt takknemlige for alle de timer som er lagt ned og det engasjement som blir vist fra de frivillige, avslutter styret i FFK Sport AS.

Fredrikstad; 16. desember 2009

Styret i FFK Sport AS

Arvid Vestvik
Styreleder

Øivind Stene         Karl Anders Følstad         Vigdis A. Grøndahl

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3