Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Før kamp: FFK – Odd Grenland

Pasienten er syk

Mandag kommer Odd til Stadion for årets foreløpig viktigste kamp. Motstanderen er en aristokrat som viser store sykdomstegn.

Tekst av Martin Henriksen
Lagt ut: 17. October 2009 - 21:37

Fredrikstad FK

Klubben vår er syk. Det er ikke en antakelse, det er et faktum. Per oktober 2009 er Fredrikstad Fotballklubb en klubb i oppløsning.

Tom Nordlie har ikke vært den åpenbaringen de mest optimistiske hadde håpet på, og nå tyder mye på at trenerens lederstil er i ferd med å bli et stort problem. Demokraten skriver i dag på kommentatorplass at "verken spillere eller øvrige deler av klubben er bekvemme med situasjonen. For å si det svært forsiktig."

ffksupporter.net vet at misnøyen med Tom Nordlie er svært stor innad i FFK-systemet, og flere spillere ønsker seg vekk. Og det etter at treneren har vært i jobben i kun syv uker.

Det er situasjonen når FFK går inn i sine viktigste uker på flere år. Mandagens kamp mot Odd kan fort bli et være eller ikke være for våre gutter. Et nytt tap vil være skjebnesvangert, men med en trener som forsøker å skremme spillerne til å prestere kan nettopp det bli resultatet.

Wallace Fernando Pereira soner karantene mot Odd, mens Raio Piiroja rapporteres klar til kamp. Det ser også ut til at Celso Borges blir friskmeldt. Vi tror uansett at Abgar Barsom foretrekkes sentralt.

FFKs forventede startellever (4-3-3):

Kenny Stamatopoulos

Amin Askar - Jan Tore Ophaug - Raio Piiroja - Joachim Thomassen

Ardian Gashi - Abgar Barsom - Hans Erik Ramberg

Alex Valencia - Éverton Santos da Costa - Mattias Andersson

Odd Grenland

Gutta fra Skien har hatt en god sesong etter opprykket fra Adeccoligaen. Vår gamle venn Simen Brenne har tidvis briljert for sin nye klubb, og gamle travere som Morten Fevang og Péter Kovács har bidratt til at Odd har vært med i medaljestriden i hele år.

Men formkurven peker brutalt nedover. Forrige hjemmekamp ga riktignok seier over Molde, men de fire foregående kampene endte med tap. Vi satser på at nedturen fortsetter på Fredrikstad Stadion.

Helt sikkert er det at Kenneth Dokken ikke spiller siden han er suspendert ut året. Suspendert er også Tommy Svindal Larsen og Håvard Storbæk, begge på grunn av gule kort. Det betyr trolig at skienslaget stiller med en "FFK-duo" på midten: Simen Brenne og John Anders Bjørkøy.

Odds forventede startellever (4-3-3):

Árni Gautur Arason

Steffen Hagen - Torjus Hansén - Morten Fevang - Anders Rambekk

John Anders Bjørkøy - Magnus Lekven - Simen Brenne

Bentley - Péter Kovács - Fredrik Gulsvik

Tidligere oppgjør på Fredrikstad Stadion:

1. juli 2007: FFK - Odd 1-1
22. oktober 2006: FFK - Odd 2-1
1. mai 2005: FFK - Odd 1-1

NIFS.nos sannsynlighetsfordeling:

50% for hjemmeseier, 33% for uavgjort, 17% for borteseier

Basert på tidligere møter mellom lagene

Betbrain.coms sannsynlighetsfordeling:

45% for hjemmeseier, 27% for uavgjort, 28% for borteseier

Basert på et gjennomsnitt av bookmakernes oddssetting.

ffksupporter.net tror...

Optimisten: 2-1
Vi har fremstått solide på hjemmebane de siste kampene. Odd har på sin side ikke den samme flyten som tidligere i år. Vi håper og tror at stanken av Adeccoligaen er så uutholdelig at guttane kriger seg til en livsviktig seier.

Pessimisten: 1-1
Stemningen i spillergruppen er alt annet enn god, og enhver med middels innsikt i organisasjonspsykologi vet at det er et dårlig utgangspunkt for gode prestasjoner. Det er lenge siden vi spilte uavgjort, men det er ikke utenkelig at det skjer på mandag.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3