JUNIORLAGET VIDERE I CUPEN

Lala i toppform ga avansement

Lalawele Atakora ble den store helten da FFK junior slo naborival Moss 2-1 i dag. Med sine to scoringer sørget togoleseren for avansement i NM for FFKs unggutter.

Tekst av Marius Kjølstad
Lagt ut: 13. June 2009 - 20:29

I mai ble juniorlaget knust hele 7-2 borte mot Moss i serien. I dag var det klart for et nytt oppgjør på Melløs, denne gangen i cupen. Med flere av sine beste spillere med denne gangen, skulle de rødhvite talentene vise at de var sugne på revansje fra forrige kamp.

Og det startet veldig bra! Allerede etter fem minutter dro stortalentet Lalawele Atakora seg inn fra sin høyrekant og smelte ballen opp i motsatt kryss. Resten av omgangen hadde FFK mulighet til å gå opp til både 2-0 og 3-0, men hadde kun en ettmålsledelse når dommeren blåste av 1.omgang.

I 2.omgang tok Mossekråkene mer over, og fikk etterhvert straffespark. Straffesparket ble satt inn, og Moss var inne i kampen igjen. Juniorlaget kan prise seg lykkelige over at de hadde Lars- Erik Johannessen i mål.

På overtid kom Lala alene med Moss sin talentfulle landslagskeeper Kristian Bjerke. Juvelen gjorde ingen feil, og sendte juniorlaget både til himmels og til cupens 4. runde.

Etter kampen var trener Even Juliussen svært fornøyd med både Lala og keeper Johannessen.

-Guttene bestod eksamen i duellspill som vi snakket om tidligere. For en fotballkamp!" Lala" og Lars Erik var "outstanding" idag, men jeg vil trekke frem hele laget som ga oss den gevinsten vi trengte, sa Juliussen til http://www.fredrikstadfk.no/content/view/2078/372/

Hovedpersonen selv var mer opptatt av å rose lagkameratene enn egne prestasjoner.

-Laget gjorde en stor innsats idag. Alle vil det beste for klubben, og det viste vi idag. På det siste målet fikk jeg en strålende pasning fra Odillon Kashama, så da var det bare å sette den, sa Lala til samme medie.

Moss FK - FFK 1-2 (0-1), Melløs kunstgress

0-1 Lalawele Atakora