Husk meg
Brukernavn
Passord

Prosjekt ”Banner på Sitta”

Ingen kan beskylde Fredrikstad-publikumet for å ikke støtte sitt elskede fotballag. Plankehaugen har hatt en enorm vekst i år, sambaentusiaster har forsøkt å gi deres bidrag, og stemningen på sittetribunen er bedre enn noen gang. FFKSupporter.net har blitt kontaktet av noen av de som er gjengangere på ”sitta”, og de har et aldri så lite og artig prosjekt på gang.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 28. September 2003 - 00:00
Det hele dreier seg om en gjeng fra sittetribunen som har lyst til å hjelpe ”Guttane” i serieinnspurten. De klapper og heier som alle andre, men har nå lyst til å gå til anskaffelse av et ”kjempe-banner”.

Stoffet til banneret er allerede bestilt, men det finansielle er ikke helt på plass. Venner og bekjente har allerede sponset litt, men det er langt fra nok!

Banneret kommer til å koste omlag 8000 kroner og dermed spør de nå om noen av dere supportere der ute kunne være interessert i å være med å ”sponse”?

De håper at du kan avse en 100-lapp til prosjektet, men du bestemmer selv hvor mye du er villig til å gi. Alle monner drar!

Kontonummeret som skal brukes er: 9713.18.62486

Et eventuelt overskudd vil tilfalle TIFO-kassa til Plankehaugen.

Om du har noen spørsmål (eller vil vite mer om prosjektet) kan du ta kontakt med Dag Jørund Petersen (alias ”djpete” på forumet her) på følgende måter:

Mail: ffkaristokrat@c2i.net
Mobil: 41 27 27 27

PS! Dagens banner som går på ”sitta” blir som et lommetørkle å regne i forhold til dette kjempe-banneret!

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3