temp

FFK2 - Strømmen 2-1 (1-0)

Seier i skjebnekamp

FFKs rekruttlag spilte i kveld en svært viktig kamp på Stadion, og kun seier var godt nok på veien til å berge plassen i 2. divisjon.
Tekst av Jan-Helge Hansen, Arkivfoto: Jørgen Grytøyr
Lagt ut: 10. October 2008 - 21:29
Før det var gått ett minutt av kampen, hælsparket Tegström gjennom Thomassen, ballen endte hos Adiyiah men avslutningen ble blokkert. Tegan satt opp tre gode sjanser på de første fem minuttene, før kampen roet seg litt.

Michael Trulsen spilte høyre kant i 4-4-2, og kom til noen gode innlegg. Men det var høyreback Jørgen Hansen som satt opp det første målet når han på et 50-metersløp tok igjen en tilsynelatende tapt ball og la inn til Adiyiah, som trillet ballen videre til Tegström. Tegan gjorde ingen feil, og trillet ballen inn i lengste hjørne.

Med 1-0 til pause satt FFK2 fart på sakene rett ut fra pause, og skapte svært mange gode sjanser. Dominic Adiyiah burde nok scoret hattrick i kveld, og stod også for kveldens største miss da han skjøt over åpent mål fra fire meters hold. Men når Michael Trulsen legger ballen presist mot bakre stolpe, og Joachim Thomassen setter inn 2-0, tror de fleste kampen er avgjort og vel så det. Strømmen har med seg en liten håndfull svært ivrige supportere, som tvang frem noen smil blant hjemmefansen med sine kraftutbrudd mot dommere og assistenter gjennom hele andre omgang.

FFK2 skaper enda flere sjanser ettersom Strømmen sender alt fremover, men får ikke uttelling. Istedet kommer reduseringen til 2-1 et kvarter før slutt, og på overtid har Strømmen to store muligheter til utligning.

Men heldigvis ender kampen med seier til hjemmelaget, som dermed kryper over nedrykks-streken. La oss håpe at man klarer seier i neste kamp også, slik at sesongavslutningen mot Sprint/Jeløy bare blir en formalitet.