Husk meg
Brukernavn
Passord

Hei,

det tar litt tid å bli vant til å skrive i journalen min, men jeg har tre år å trene meg på. Kontrakten ble skrevet under i dag, fredag. Jeg gleder meg over at jeg er med i framtidsplanene til FFK.
Tekst av Roger Risholt
Lagt ut: 29. August 2003 - 21:25
Det var jeg ikke i Start, og når alt kommer til alt så var det kanskje like greit, for den framtiden inneholdt salg av så og si alle spillerne som bidro til opprykk, en sesong i tippeligaen der det var klart lenge før ferien at nedrykk var uunngåelig, nok en nesten-konkurs (de har vel bommet med godt på tilskuerbudsjettet i år igjen med 4000 budsjettert og 2812 i snitt så langt) og for til slutt å bli passert av MK som sørlandets beste lag. Framtidsutsiktene til FFK derimot, er meget lyse. Vi har en meget god spillergruppe, tre knallgode trenere, solide investorer og vi har dere – en vanvittig herlig og aktiv supportergjeng.

Nå som kontraktsforhandlingene er ferdige ser jeg frem til en rekke toppoppgjør på en fullsatt stadion. I disse kampene blir det kamp om hver ball og poengene kommer nok til å koste litt blod og noen tårer. Vi skal gjøre så godt vi kan, og håper at dere fortsetter å være vår 12. mann, spesielt når det butter litt i mot. Det er utrolig hvor mye oppmuntrende tilrop kan hjelpe når man i det 85. minutt er så sliten at man ikke vet helt hvor man er. Jeg har mang en gang hentet krefter fra kjelleren for en siste innsats etter støtte fra publikum. I den sammenheng vil jeg nevne at dere gjerne kan rose enkeltpersoner, men spar dere for hetsing av enkeltpersoner.

Dessverre har jeg måttet se de to siste kampene fra benken. Mot Hødd hadde jeg, som dere vet, karantene på grunn av gule kort. Med min spillestil er det vanskelig å unngå noen gule kort i løpet av en sesong med 30 seriekamper. Jeg spiller tøft, men ikke stygt, og noen ganger er det irriterende å få kort fra dommere som ikke ser denne nyansen (Men jeg innrømmer at kortet for dytting mot Raufoss var unødvendig). Men det er lite vi kan gjøre med dommerne og deres beslutninger, korrekte eller ukorrekte. Derfor er det viktig at alle på laget går til i dueller og taklinger, slik at ingen skiller seg ut som mye tøffere enn andre. Som kjent er det mindre sannsynlig at ulven angriper en samlet flokk.

Jeg var litt overrasket og en smule irritert over at jeg ble satt på benken mot Alta, for jeg følte at jeg var fullt restituert etter sykdommen. I etterkant ser jeg at Eggen gjorde det riktige, og det var de 11 beste som startet på kampdagen, forholdene tatt i betrakting. Eggen nevnte at han ville bruke meg som joker. Hva skal jeg si? Profesjonelle kortspillere bruker ikke jokere. :)

Apropos kortspill – jeg er i verdensklasse i Spades og Hearts på Yahoo Games, og jeg har for vane å stikke av med potten når vi spiller på turene våre. Jeg etterlyser konkurranse, men det er lite som tyder på at den skal komme fra noen i den nåværende stallen, så det er nok en grunn til å hente inn noen nye spillere. 1. september kommer fort nå.

Nå må dere ikke tro at jeg ikke nøt seirene mot Hødd og Alta, for jeg storkoste meg med spillet mot Hødd. Dessuten bidro dere med en fantastisk stemning på tribunen. Mot Alta var været noe surere, men tilreisende supportere, storspillet til Steinar ”her er det stengt” Sørlie (bortsett fra tunnelmålet fra 27 meter – noe for Guiness Book of Records?) og målene til Welton varmet.

”Med 12 poeng på de to neste kampene vil vi være med helt i toppen,” sa jeg til en kompis før kampene mot Hødd og Alta. Nå ble det ”bare” 6 poeng, men vi er likevel med helt i toppen. De neste to kampene er også mot bunnlag, og disse skal vi vinne. Det er så jevnt i toppen at vi må unngå flere blemmer enn den vi hadde mot Alta i vår. Bare se på MK – de har stort sett kun tatt poeng mot de ”dårlige” lagene, og ligger rett bak oss, til tross for å ha blitt grisebanket av de andre topplagene.

Jeg gleder meg til kamp mot Ørn, og er fornøyd med å være tilbake i første 11’ern. Det hadde vært artig med en knokkelkamp mot broder Kai, som har spilt bra, og til og med skåret en del, som midtbane den siste tiden. En busslast med familemedlemmer kommer for å se kampen. Det er hyggelig med støtte fra familien. Pappa og mamma har størst sannsynlighet for seier. Håper det er jeg som gir dem seieren.

Hilsen Roger,
som er klar for opprykk(sfest).

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3