Gerrbrands første FFK-mål

De 300 tilskuerne som hadde funnet veien til en kald Fredrikstad Stadion fikk se en fotballkamp som på ingen måter hjalp til med å få opp varmen. Det ble som forventet en kamp preget av at det er en stund siden forrige kamp ble spilt.
Tekst av Raymond Bråthen, Foto: Jørgen Grytøyr
Lagt ut: 22. June 2008 - 20:42
Det var Lyn som åpnet best og presset FFK. Både lynraske Kim Holmen og Magnus Powell har muligheten til å få første scoring, men det er juvelen Ighalo som får æren av å sette inn 1-0 målet etter 15 minutter. Nigerianeren er umarkert når han enkelt kan sette ballen i mål etter et innlegg fra venstre. Fortjent 1-0 ledelse til Lyn.

FFK slår likevel raskt tilbake. FFK får et frispark ca 25 meter fra mål. Pereira treffer Gerrbrand inne i feltet og svensken header inn sitt første mål i den rød-hivte drakten.

Resten av omgangen har begge lag mulighet til å score. Den største muligheten av alle hadde Gardar Johannsson. Ramberg, som spilte fra start i sentralt på midtbanen, spiller fri islendingen som setter fart mot Lyns mål. Dessverre klarer han å sette ballen til side for mål og en utrusende Eddie Gustafsson.

Andre omgang var en sjansefattig affære på den sleipe og regntunge gressbanen. Ingen av lagene klarte å komme til de store sjansene og kampen ender med et greit uavgjort resultat.

Verdt å merke seg er at Kvisvik ikke var å finne på benken en gang i dagens kamp mot Lyn. Kvisvik meldte seg syk før kampen i følge Anders Grönhagen til f-b.no. På banen var derimot både Abgar Barsom og Ardian Gashi som begge må stå over kampen mot Vålerenga.

Det unge spisstalentet Michael Trulsen fikk drøye 20 minutter på banen men klarte ikke å vise seg nevneverdig frem.