temp

Juniorlaget

FFK Jr. – LSK Jr. 1-0 (1-0)

Kampen begynte rolig med mye langpasninger og duellspill. Både FFK og LSK produserer noen sjanser hver, men aldri det helt store...
Tekst av Jørn Moum
Lagt ut: 02. May 2008 - 09:06
16 min: LSK-spiller handser i straffefeltet og dommeren dømmer straffe til FFK. Mikael Trulsen setter ballen til venstre og keeperen er nesten på, men straffesparket er hardt og går i mål. 1-0 til FFK.

Kampen fortsetter som den startet; begge lag slår langt som oftest, men når ballen er på bakken virker LSK som det beste laget. Flere ganger glipper det i forsvaret til FFK og gjestene kommer til noen sjanser, men det blir aldri de helt store sjansene ut av det.

Og det slår meg mens jeg ser kampen at LSK-mentaliteten med å klage på dommere og oppføre seg ganske tåpelig ikke er noe som bare skjer på a-lagsnivå.

25 min: Gult kort. LSK-spiller nr 22 for gjentatte klager på dommeravgjørelser.

30 min: Gult kort, FFK-spiller nr 21 Mats Olavesen for å sparke bort ballen etter dommeren blåste.

Omgangen ebber ut og lagene går til pause på 1-0 til FFK.

FFK foretar bytte, Simen Rafn kommer inn for spiller nr 4.

2 omg.

Fysisk tøff kamp med masse dueller, og lite finspill. Småskader på flere spillere utover omgangen, men alle kommer seg på beina igjen. Styggest så det ut for FFKs kaptein, Faton Hoti, som ble liggende etter en duell med skade i beinet. Heldigvis kom Foti seg på beina igjen og kunne fullføre kampen.

Simen Rafn, som kom inn etter pause, virker som ett friskt pust i FFK. Det skapes mer fra FFKs side etter han kom inn og hele laget virker litt kvikkere. FFK presser høyt en periode, men LSK har raske offensive spillere som stadig utfordrer på kontringer. Men FFK-forsvaret rydder opp.

Kampen jevner seg ut igjen og LSK-spillerne begynner å bli mer og mer frustrerte og viser det ved å blant annet kjefte på medspillere, motspillere, publikum (for å ikke hente ballen fort nok) og dommerne.

Mot slutten av kampen kommer FFK til et par store sjanser, men får ikke utelling.

FFK vinner til slutt fortjent 1-0.